Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusija25

Dwóch partnerów seksualnych i ciąża .....

Polecane posty

Gość -okokoklol-
idz do innego ginekologa, zobaczysz na jaki dzien on oszacuje moment zaplodnienia, tak zebys mialas jakies porownanie.... kurcze, ciężka sytuacja, ale mam nadzieje, że jakoś sobie z tym poradzisz. Trzymam za Ciebie kciuki, a wrednymi komentarzami, nie zawracaj sobie głowy, chociaż, wiem, ze to nie jet takie proste. Trzymaj się ciepło!

Gość mirta8887
dla mnie tacy ludzie jak ty to kompletne 0.

Gość kolejna laska ze zjebanym
życiem, która nawet nie wie kto jest ojcem... w sumie po co tacy ludzie jak ty żyją?? psuja tylko nastrój innym

Gość grzech zawsze rodzi cierpieni
i jak tu nie wierzyc w boga

Gość Lusija25
okokoklol, Dziękuję za dodanie otuchy :* Lekarz mi powiedział, że prawdopodobnie zagniezdzenie zarodka nastąpiło około 20 lutego .Dokładnego dnia nie podał... Zrobię jutro betę i zobaczę ...

Gość Wiktoria UM
A jakiej narodowości jest twój facet ?

Gość Lusija25
13:55 prowokacja Wiktoria Jest Anglikiem

Gość Wiktoria UM
skoro obydwaj są biali to nie pozostaje Ci mieć nadzieję, że się to nie wyda . Tak na prawdę to nic juz zrobić nie możesz . Dziecko może być Twojego obecnego partnera więc przypadkiem sie nie przyznawaj do zdrady !! Gdy juz się urodzi to się dowiesz kto jest biologicznym ojcem i ewentualnie wtedy będziesz się zamartwiać. Ja Ci życzę wszystkiego dobrego i trzymam kciuki !

Gość Lusija25
Wiktoria mam nadzieję, że ojcem dziecka jest terazniejszy partner .Na pewno nie będę się przyznawała do zdrady bo nie chcę Go stracić ! Mój ex mnie wtedy omotał ale bardzo żałuję tej zdrady . Dziękuję za miłe słowa :)

Gość Jkmmkmmmllolo
Napisz dokładnie kiedy ostatnio miałas okres i ten poprzedni tez. Daty

Gość hhffcyg
W UK pierwsza wizyta u lekarza jest w 3cim miesiącu więc kręcisz :P

Gość Lusija25
Jkmmkmmllolo ostatnia miesiączkę miałam 5 marca a 19 kwietnia robiłam usg i ciąża liczyła 8 tygodni i 3 dni .Wczesniej miałam 4 lutego... hhffcyg co ty nie powiesz :-O Jestes pewny, że w każdym przypadku pierwsze usg wykonują w 3 m-cu ? Zreszta ja byłam prywatnie ale wiem , że głupoty opowiadasz :P

Gość jhssh
Ciąża w UK jest uznawana od 3 miesiąca. Ty jeszcze nie jesteś w 3 bo puscilas sie w walentynki. Niby :p

Gość Lusija25
"Ciąża w UK jest uznawana od 3 miesiąca" No i co to sie ma do prywatnych wizyt ? Widać, że coś usłyszałeś i wmawiasz mi prowokacje :D Ciążę w UK do 12 tygodnia się nie ratuje i w szpitalu nikt mi nie zrobi usg do tego czasu bez konkretnej przyczyny .Ale jeśli pojawiaja się krwawienia, silne skurcze to robią usg by zobaczyć czy nie zaczęło się np. poronienie. Dlatego ja poszłam prywatnie do Polskiego ginekologa a prywatnie to sobie mogę usg robić co tydzień ! Widzę, że na siłę starasz się mi "coś" udowodnić :-O Żałosny jesteś ;/