Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak robi?

Dlaczego facet tak postepuje ????? co chce tym osiagnac? jaki am cel?

Polecane posty

Gość ADAMSON
wydaje mi się ,że to Ty kierujesz się co do niego czymś więcej niż tylko przyjaźnią czujesz coś do niego a co do reszty to autorka wcześniejszej wypowiedzi dobrze to ujęła bosa bosa i ja się z nią zgadzam bo gość ma nie równo pod sufitem dzwoniąc do Ciebie nie wiadomo po jak długim czasie o piątej rano i się dobijając do mieszkania to mi się wydaje ,że gość MA NIE RÓWNO POD SUFITEM

Gość ljlj
Oboje zaangażowaliście się emocjonalnie, ale trzymacie się wersji, że łączy Was tylko sex.

Gość dlaczego tak robi?
Kiedys przestraszylam sie ,bo podczas sexu nocnego ,bylam w stanie troche spiacym zdjal sobie gumke... i wiele razy mowil ,ze zrobi mi dziecko ,dlatego bylam zawsze ostrozna z nim

Gość dlaczego tak robi?
Naprawde nie wiem co mam sadzic o tym wszystkim.. jak spal u mnie to potrafil caly czas trzymac reke na moich plecach,zeby caly czas mnie tylko czuc..odrzucalam to bo przeszkadzalo mi to spac ,jak odrzucalam znow kladl reke na mnie ,pozniej wkladal swoje nogi w moje i tak cala noc,z czym ze ja tak nie potrafie spac..wiec odsuwalam sie ... Raz wrocil z imprezy ranem dzwoni do mnie i mowi zebym przyszla ze tak mu zle..zebym tylko byla przy nim potrzymla za reke az zasnie prosil przez telefon ,jednak ja mowie ze jeszzce sie i nie przyjde ,ze co sobie mysli a on zaczal mnie wtedy wyzywac" wracaj do swojego kraju ,po co tu jestes nie chce zeybs tu byla!!! nienawidze cie!!"...

Autorko, jestes niereformowalna. Zadne racjonalne argumenty nie trafiaja do Ciebie. Wszystkie spotkania z Nim, ktore opisujesz potwierdzaja to co wczesniej napisalam. On traktuje Cie jak darmowa prostytutke, ale Ty nadal trwasz w swoim bagnie i pytasz co On chce osiagnac. - On juz osiagnal to co chcial.Ma seks na zadanie i zadnych zobowiazan. Ty o zwiazku opartym na milosci i szacunku pojecia nie masz. Dla Ciebie to kosmos. Widocznie na nic lepszego nie zaslugujesz. Kazdy ma to na co sie zgadza. I prosze, nie walkuj dalej tego tematu, bo wieje nuda.

Gość dlaczego tak robi?
bosa bosa zgadzam sie z toba ,ale czy jest mozliwosc ze oprocz tego ze tak mnie traktuje cos czuje?

Gość Matko! Co za patologia!
Ty i on. Jesteście razem siebie warci:o... Gówno czuje do Ciebie! Jakby coś czuł, to pokazałby Ci przez te 4 lata znajomości, a tak? Nie znajdzie seksu na imprezie, to napierdzielony przypomina sobie o Tobie o 5 nad ranem:D. Jeszcze tego nie zrozumiałaś? JESTEŚ TYLKO JEGO OSTATNIĄ DESKĄ RATUNKOWĄ!!!:o

Gość dlaczego tak robi?
Chcial cos wiecej ,ale ja sie boje z nim ,bo czasami naprawde dziwny jest,zadzwonil dowiedzial sie ze wzielma sobie wspolokatora faceta,wkurzy l sie na mnie nakrzyczal"i moie"zobaczyzs keidys ktos cie nozem zadzieje nie obudzisz sie" jak moglas obcego faceta wziasc do somu jako wspolokatora" i mowi ze to on przyjdzie miezskac" ja mowie "zeby zapomnial" rozlaczyl sie nie odzywal miesic,ja oczywoscie tez nie..nagle zadzownil i bez zadnego halo jaowik sie masz .. ze dopiero obudzil sie ,faktycznie glos wskazywal an to i mowi ze przyjdzie ,ja mowie nie a on pragnie teraz".. rozlaczylam sie :)

Gość dlaczego tak robi?
jak dluzszy czas sie nie widzielismy,pyta z kim to robilam z kim sex uprawialam przez ten czas... zebym mu prawde powiedziala... ja pytam a ty a on ze sam sobie robi ,pytam gdzie mowi ze pod prysznicem"..mam to gdzies ,jego..ale jego reakcje zastanawiaj mnie bardzo

Pierdolicie dziewczęta. Ludzie są różni i potrafią być nieźle popierdoleni. Po tym co autorka pisze to widać że koleś jes zazdrosny o nią tylko robi fochy i ma swoje humory, dziwne zachowania. Często jest tak że koleś niechce pokazywac tego po sobie, wlaczy z tym ale i tak bokiem to wychodzi i stąd takie skosy i sytuacje.

Gość dlaczego tak robi?
jak mnie dlugo nie widzi to jak sie spotakamy widzi mnie to jest zly i mowi" dlaczego tak dlugo sie ze mna nie kontaktowalas nie odbiearlas"! taki uradowany i lapie jak jakas dzikuske i caluje sciska..i mowi ze tesknil bardzo i ze plakal za mna..ja mu na to smiejac sieodpowiadam"oczywiscie" haha

Gość uwazajna niego
ten facet ma cos z glowa uwazj na niego,bo niewadomo co mu kiedys odbije

Gość moze cie kochac
on moze kochac cie chora miloscia

Gość ten koles ma cos z glowa
koles ma cos z glowa ewidentnie

Gość bezcenna rada
czy ten gosc nie jest spod znaku wagi albo blizniat?? jesli tak to uwazaj, bo oni maja chore odchyly ..

Gość dlaczego tak robi?
on w znaku chinskim jest malpom a w normalnym spod zanku panny

Gość gość
Spotykalam sie z facetem ,w zasadzie laczyl nas sex ,kochankowie niby mowil ze bardzo mnie lubi ,ze kocha teski,oczywicie nie bralam tego na powaznie ,klocilismy sie dosyc czesto mimo ze bylismy tylko kochankami to wkurzal sie strasznie jak ktos sie kolo mnie krecil..jak sie wkurzyl potrafil sie nie odzywac dlugo czasmi anwet dwa miesiace nic a nic,teraz niby sie na cos obrazil..nie odzywa sie nic ..nie rozumiem ze po tym wszytskim nie moze nawet zachwonic na chwilke zapytac co u mnie ,tylko to ,dlaczego tego nie zrobi? Znamy spotykamy sie z przerwami okolo 60 lat i co nie moze chodz na chwilke zadzwonic zapytac sie jak sie mam tylko tyle?