Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość metakssssa

hashimoto- za długi okres

Polecane posty

Gość metakssssa

Witam kochane, mam 20 lat, jakiś rok temu zdiagnozowano u mnie niedoczynność tarczycy, pare dni temu odebrałam wyniki kolejnych badań- tsh się ładnie zbiło(choć oczywiście leki będe brać nadal) ale tym razem 21-krotnie wyższe pokazało się anty-TP, czyli Hashimoto. Skaczę już z radości, że życie jest tak łaskawe ale do sedna- moje cykle zawsze się spóźniały, trwały ok 35 dni, a same miesiączki były bolesne lecz krótkie. Ostatnio zaczęły pojawiać się pare dni przed upływem 30 dni i trwały o pare dni dłużej aż wreszcie przyszedł dzień, że okres trwał dwa tygodnie... potem dwa tygodnie przerwy i znowu dostałam miesiączke! Byłam załamana. Ta miesiączka trwała 3 tygodnie... zmieniłam dawke euthyroxu i co? tydzień przerwy i znów mam okres... i właśnie w tym momencie teraz jestem. Czekam na wizyte u lekarza ale nie moge już wytrzymać z tym okresem. Może któraś z Was wie jak wyregulować miesiączke przy hashimoto? W internecie same ogólniki, właściwie nic(na wypadek gdybym się dowiedziała, że "mam sobie 'wyguglować' "). Pozdrawiam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować