Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubięlata.

Nienawidzę wiosny i lata ! uświadamiam sobie wtedy jak bardzo beznadziejen mam

Polecane posty

Gość gość
Chryste, co za zbiorowisko toksycznych ludzi :o wy się naprawdę dziwicie, że nikt nie chce mieć z wami nic wspólnego?! :o kurde sam jestem samotnikiem, bywa że zgorzkniałym pierdzielem, nie znoszę głupoty i głośnych ludzi, ale lubię swoje życie, mam bardzo wąskie i nieliczne, ale jednak grono przyjaciół, wypróbowanych, trochę ludzi którzy naprawdę mnie lubią z wzajemnością. Nawet czytając ten wątek ma się ochotę omijać was szerokim łukiem, a co dopiero na żywo. mama nie zgodzi się na psa? na litość boską kobieto! masz 30 lat i mieszkasz z mamą? utrzymuje cię że stawia ci takie warunki? przecież to jakaś patologia? Ty pilnie potrzebujesz psychoterapii, żeby sobie głowę naprawić i wyzwolić się z tej toksycznej relacji bo sama już jesteś toksyczna Ale nie siedzę i nie użalam się nad sobą, nie emanuję jadem

Gość prawi 124
temperatura w której nie odczuwa sie upałów to jest tak do + 25 C powyżej 25 C to juz sie czuje moc słońca ale na dzisiaj zapowiadają około 20 C ..., więc dużo , ale jeszcze nie upał Upał to 26 C

Gość gość
PRECZ Z LATEM!

Gość gość
Ja lubię być sama. Samotne wypady na rower zwlaszcza tam gdzie nie ma ludzi i można od nich odpocząć to jest to.

Gość gość
nie no lato w Suwałkach na pewo nie jest tak gorące jak lato w Krakowie czy Tarnowie W suwałkach z każdej strony wielkie jeziora , a woda chłodzi i nawet jest tam mniej budynków , i asfaltu ,.,. Droga moze sie nagrzać do + 50 C jak słonce przygrzeje . Można jajecznice na niej zrobić

Gość prawi 124
26-29 C- upal powyżej 29 C - Afryka 20-25 C - ciepło

Gość prawi 124
W stringach sie opala jak na dworze jest powyżej 25 C tak od około 26 C

Gość gość
No właśnie nie dziwcie się że nikt was nie lub. Ciągle źle lato źle, potrwa bo gorąco bo hałda bo coś tak. Z takim podejściem zawsze będziecie sami każdy zły i głupi za to wy piękni mądrzej i idealni haha tylko samotni i którzy jecza na forum

Gość gość
prawi won koniotrzepie, nikogo nie interesują twoje wywody pajacu

Gość gość
Moja ulubiona pora roku jest jesien ,zima.

Gość gość
gdybym mieszkała ze starymi też tym tak miała oni nigdy nie mieli żadnych znajomych

Gość Igor Koszalin
zima była w tym roku w miarę ok, tzn mogła by trwać jeszcze miesiąc i zacząć się w listopadzie a nie w lutym, ale mam nadzieję , że w Polsce będzie coraz zimniej i że połowa z was w********i w ciepłe kraje razem ze swoimi wrzeszczącymi szczeniakami za 500+ co tak rodzicie jak gryzonie