Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubięlata.

Nienawidzę wiosny i lata ! uświadamiam sobie wtedy jak bardzo beznadziejen mam

Polecane posty

Gość gość
Albo kupcie sobie psa, wychodzcie z nim na spacery, biegajcie, jezdzijcie na rowerze, wyjezdzie na wycieczke zorganizowana w gory i juz moze kogos poznacie przy okazji, wezdzie urlop i jedzcie samotnie np. nad morze albo Mazury, tam duzo spacerujcie, poznawajci nowe okolice

Gość gość
A ja uwielbiam , nawet wtedy kiedy czulam sie samotna

Gość gość
Też nie lubię lata, a uwielbiam zimę. Lato mnie wkurza z różnych powodów, upał, wiadomo większość się poci na potęgę i śmierd*******munikacji, sklepach, miejscach pracy, słońce strasznie razi mimo okularów, wszędzie wylega masa wrzeszczącej dzieciarni i ludzi, grille od rana :/ do nocy czyli zakopcone i często śmierdzące nie wiadomo co. I wiem, że jestem w mniejszości i zaraz ktoś mnie tu objedzie, ale wali mi to pisać sobie moge.

Gość gość
bo zgorzkniali ludzie przewaznie nie lubia patrzec na szczescie innych

Gość prawi 124
ja nie lubie zimy bo powietrze smierdzi , jest smog , ludzie palą w kominach , jest zimno , jest brzydko , nie ma lisci na drzewach , baby nie chodzą w stringach , dzien jest krótki , można zachorować na grypę , nie ma truskawek sklepach , nie mozna robic grilla , i nie ma sensu siedziec na dworze bo zimno dlatego wole wiosne jesien albo lato

Gość gość
o rany,stękające baby-wiać od takich nic dziwnego,ze każdy spieprza od takich i ja tez to robię

Gość gość
ale sezon na stringi zaczyna się w maju .

Gość prawi 124
prawda . zależy gdzie

Gość gość
Po prostu nie lubisz ludzi, tylko jeszcze o tym nie wiesz. Do mnie dotarło to dopiero po 30, jak zaadoptowałam psa. I tak, dobrze ktoś wyzej napisał- pies to cudowne antidotum na samotność. Dziś nic wiecej mi do szczęścia nie potrzeba. U ciebie kłopot tylko z matka, bo metraż nie stanowi problemu. Może postaw ją przed faktem dokonanym, ż eniby na chwilę , a potem że jednak nikt go nie chce, że w schronisku umrze, aż w koncu matka pokocha.

Gość prawi 124
ja tam psów nie lubie . To tylko zwierzęta . Taka zabawka jak pluszak tylko , że żywa. Ale człowieka nie zastąpi . .Przyznaje - uwielbiam surykatki

Gość prawi 124
mój charakter odzwierciedla surykatka .. Psów nie lubie , bo szczekają i wkurwiają

Gość gość
dziś Ja też je lubie , stoją w pionie

Gość gość
ratla lubie bo ma c***a większego od lwa

Gość gość
a ja nienawidzę lata i dobrze mi z tym. Nienawidze tych wszystkich bachorów wrzeszczących pod oknami, kopiącymi piłke i n*******lającymi po chodniku jakimiś plastikowymi samochodzikami, tych wszystkich mamusiek zastawiajacych chodnik i każde przejście tymi czołgami z bachorem w środk. Nienawidze temperatury powyżej 19 stC a zwłaszcza wszechobecnego słońca od którego trzeba sie chronić żeby nie mieć przebarwień i wysuszonej skóry. Nienawidzę sandałów zwłaszcza u ludzi, wszyscy obrzydliwe paluchy na wierzchu, wielkie brzuchy, spocone pachy w autobusach fuuj

Gość prawi 124
u mnie nie ma bachorów wrzeszczących pod oknami .. Może dlatego ,ze nie mieszkam w dzielnicy patologicznej .. Dzieci mają swój plac zabaw i hustawki, ale one sie znajdują daleko od okien

Gość gość
U nas i tak nie ma goracego lata, jakbyscie mieszkali na poludnou Europy to byscie dopiero poznali co to jest lato. Polska to jeden z zimnijszych krajow swiata, wiec dobrze, ze sa cieplejsze miesiace bo i tak nie zyjemy w jakims goracym kraju zebyscie narzekali, wiekszosc panstw na swiecie jest cieplejszych

Gość prawi 124
typowa patologiczna cygańska miejscówka wyglada tak https://www.youtube.com/watch?v=rdguUzYtUWQ boisko przed oknami .. Tak mieszkają cyganie , syf brud i syf i krzyki U mnie tak nie ma. Jest porządek wszystko ma swoje miejsce .

Gość gość
ja też mieszkam na ogrodzonym osiedlu gdzie jest plac zabaw, co nie przeszkadza bachorom wrzeszczeć pod moim oknem

Gość prawi 124
U nas i tak nie ma goracego lata, jakbyscie mieszkali na poludnou Europy to byscie dopiero poznali co to jest lato. akurat to nie jest do konca prawdą . Polska jest uznawana przez zimny kraj nie przez lato ,a przez bardzo chłodne i długie zimy gdzie temperatura dochodzi nawet do -20 C Gwarantuje ci , ze w Polsce lato jest cieplejsze niż w Anglii W Anglii zima jest łagodna do minus 5 C ,ale lata są chłodne . U nas w Polsce lato moze nie jest jakies mega gorące , ale i tak cieplejsze niż w Danii , Holandii , Anglii czy Austrii Oczywiscie z hiszpania czy Włochami nie możemy sie równać

Gość gość
u mnie nie ma bachorów wrzeszczących pod oknami .. Może dlatego ,ze nie mieszkam w dzielnicy patologicznej .. Dzieci mają swój plac zabaw i hustawki, ale one sie znajdują daleko od okien fff ja tak samo, i co z tego jak krzyki tych bachorów z placu zabaw niosą się po całym patio? a przy otwartym balkonie słychać dosłownie wszytsko w mieszkaniu

Gość prawi 124
i to zależy tez bardzo od miejsca. Baltyk jest chlodny latem ze względu na to ze znajduje sie na polnocy no i woda jednak chłodzi , tam powietrze chłodniejsze .. ale jak pojedziesz sobie w okolice Polski południowej nad kapielisko , to jest nawet 10 C wiecej Nad bałtykiem moze być + 22 C ,a w tym czasie nad jeziorem Nyskim będzie 29 C

Gość gość
ja jebe wam to wszedzie zle, ruszcie p***y z domu a nie narzekacie.

Gość prawi 124
i jeszcze chciałbym zauważyc ze centra miast sa zawsze o wiele bardziej gorące niz las .. W centrum jak sie taka beton nagrzeje od słonca to grzeje z taką mocą jakby miało cie zabić .. Bo te budynki musza oddać potem to ciepło jak slonce zachodzi.. Ja bylem w centrum mojego miasta w Czerwcu w parku to był tak potęzny upał ze nie dało sie oddychać .. A wystarczylo pojechac na obrzeża i juz bylo czuc rzezkie powitrze , owszem bylo gorąco , ale przynajmniej 5 C mniej niz w centrum .

Gość prawi 124
tylko ze na kontynencie afrykanskim przez wiekszą częsc roku jest od 30 - 37 C rzadko tam temperatura spada ponizej 30 C ,.,. Moze tylko w nocy jest mniej .,., Ale nie o 14 00 w poludnie hehe