Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionna

Poznałam super faceta

Polecane posty

Gość zmartwionna

Poważnie, nic nie można mu zarzucić, i przystojny i inteligentny i nie ma zjebanego charakteru. I tu właśnie zaczyna się problem :P nigdy nie spotkałam nikogo kto by mi tak bardzo odpowiadał. Boje się że się zakocham on we mnie nie i będzie jedna wielka lipa. Jestem przyzwyczajona do traktowania facetów z góry a ten facet naprawdę jest w porządku i nie wiem jak mam go traktować :P

Gość mam to samo....
też poznałam fajnego faceta i zamiast się cieszyć martwię się, że się zakocham a on mnie wykorzysta czy coś w tym stylu. bo tak samo wcześniej sobie robiłam jaja z facetów i nigdy nie traktowałam ich poważnie

Gość zmartwionna
Jaki nosisz rozmiar buta?

Gość a ja powiem Tobie tak
mam to samo do kobiety z neta :)

Gość gratulacje ja dotąd nie
znalazłam ŻADNEGO fajnego faceta. Nieźle, że wam się udało. Ile macie lat? ja 27...

Gość Hania wwwww
ja do nieznajomych podchodzę z dystansem

Gość zmartwionna
w maju bede mieć 17

Gość ahahahc
szczęściara! powodzenia :-)

Gość mam to samo....
ja mam 22, no właśnie tyle że jest o 9 lat starszy i pewnie jego strategią jest zaliczyć i kolejna, choć jest bardzo miły i nie widać na razie by myślał tylko o seksie.

Gość u La La
no to KARMA wróci, za to traktowanie z góry, będziecie miały szansę pozbierać to co zasiałyście :) Jeśli byłyście dobre i szanowałyście uczucia innych ludzi, to lost tym samym wam zapłaci. Lecz jeśli nie, to wam prędzej czy później wystawi inny rachunek (im później tym bardziej bolesny). Dlatego się tak boicie, bo obawiacie się, że ktoś was potraktuje tak jak wy kogoś potraktowałyście?

Gość zmartwionna
9 lat różnicy to nie tragedia, mój jest o 11 lat starszy, ale tak jak mówisz, boję się, że pragnie tylko mojego ciała, że tylko zgrywa zakochanego

Gość ...powiem wam tak...
z czasem i tak zaczniecie mówić o tych facetach świnie, egoiści itd :O ile razy się widzieliście? 1? 2? trochę za mało.

Gość zmartwionna
Za mną już 4 randki, nic nie zapowiada katastrofy, czemu zakładasz taki scenariusz?