Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx_everlasting

Czy mogę być w ciaży?

Polecane posty

Gość xxx_everlasting

Hej, otóż mam pytanie Ostatni stosunek odbyłam dokładnie 14 lutego i mój parnter doszedł we mnie. Dostałam okres 28 lutego normalnie tak jak powinnien być. Później miałam plamienia 20 marca kilka dni i to wszystko. W kwietniu w tym tygodniu znów miałam plamienia, a w między czasie śluz z domieszką krwi. Raz miałam biały śluz, raz żółty. Zrobiłam kilka testów i wszystkie wychodzą negatywnie. Zaczynam wariować i nie wiem co mam myślec, czy nadal istnieje taka mozliwosc ze moge byc w ciazy? Byłam u ginekologa to powiedziała, że jesli robiłam test i wyszedł negatywnie to nie mam co się martwić tylko czekać na okres...fakt, faktem miałam sporo stresów, nerwow, przemeczenia w tym czasie no i dodatkowo stresuje się tym brakiem okresu. Poza tym nie widze by coś nie takiego działo się ze mną, ale teraz to już zaczynam sobie wmawiać że jestem w ciąży i zaraz wszystkie objawy bede miała. Temp. ciała mam 36. Piersi mnie nie bolą. Proszę o sensowne odpowiedzi. Jest sens robić kolejne testy?

Gość xxx_everlasting
jakie badania mogę zrobić by mieć 100 % pewność, że nie jestem w ciąży? bo psychicznie to ja zwariuje...

Gość KLAPA OD SEDESU
Jesteś ,jesteś na bank ;)

Gość xxx_everlasting
starałam się przez jakiś rok, ale niestety mój facet okazał się chamem po czasie i się rozstaliśmy... no i teraz się boje, że zostawił pamiątke..