Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

727

Upokorzyłem byłą żonę pod czas sprawy rozwodowej

Polecane posty

Ladacznica oszukała mnie. Tyle lat wychowywałem nie swoje dziecko. Wyrzuciłem ją z domu. Umieściłem kamerki. Próbowała mnie zniszczyć, sama rozwaliła sobie oko, pocieła nożem, zdarła z siebie sukienke i próbowała wmówić wszystkim że próbowałem ją pobić i zgwałcić. W trakcie kłótni tylko ją odepchnąłem. Pokazałem całe nagranie na policji. Pokazałem również dyktafon na którym było mówione że ja rzekomo molestowałem jej dziecko (to znaczy moja była z moją byłą tęściową tak knuły) i pokazałem to wszystko na policji. Rozwód był orzeknięty z winy Aliny. Chłopiec którego wychowywaliśmy razem zginął w wypadku drogowym jak wracał ze szkoły. Ona próbowała żądać ode mnie alimentów. Teraz zastanawiam się czy nie wziąć się za unieważnienie małżeństwa kościelnego. 1. Zostałem oszukany z jej ciążą 2. Była alkoholiczką i narkomaną o czym nie powiedziała mi przed ślubem. 3. Siedziała w poprawczaku 4. Ma problemy z psychiką 5. W wieku 15 lat usuneła ciążę Nie poinformowała mnie o tym wszystkim przed ślubem. Rozwód cywilny już dostałem , została upokorzona. I pewnie teraz wszystkie kobiety zlecą się i powiedzą że powinienem jej pomóc a ze szmaciłem ją tam przed sądem. Powiedziałem że jak się opije to potrafi na sikać na srać i ściany posmarować tymi sikami i gównami.

Gość Macie dzisiaj szczęście.....00
Jezeli to prawda to uniewaznienie slubu koscielnego dostaniesz na 100% Zabierz sie za to odrazu ale dowody musisz miec mocne.!!! Powodzenia

Gość pomponikkk
popieram!!! bierz sie za to :)

Gość mala4216
Jestem kobietą po przejściach Mąż po 15 latach małżeństwa wymienił mnie na " młodszy model " Mam oczywiście rozwód za orzeczeniem jego winy . Uważam że powinieneś wystąpić o unieważnienie ślubu kościelnego . Jestem za tym że każdy powinien dochodzić swojej racji nie ważne czy jest się kobietą czy mężczyzną Z tego co piszesz to Ty zostałeś poszkodowany więc powodzenie

Gość jestem kobieta, woda perla
uwazam ze jak najbardziej powinienes starac sie o rozwod koscielny, i gratuluje ujebania zony.. takim wszom jak ona nalezy sie.. i zycze powodzenia na przyszlosc i lepszej partnerki!!

Gość co za brak człowieczeństwa
Ona straciła syna, a ty sie cieszysz bydlaku ze ja upokorzyłeś??? straciła dziecko które urodziła, wychowywała a ty jeszcze knujesz przeciw niej? Fakt zrobiła bardzo zle ze cie oszukała ale na litość boską trzeba miec w sobie odrobine człowieczeństwa!!!

Gość dobrze gada
ale slub koscielny.... ch z nim

Gość KrzysM
straciła syna ??? wcześniej jednego zabiła (lub jedną) ...

Gość do stracila syna---
kobieto nie przezywaj!, gdyby kochala to dziecko to by mu takiego losu nie zgotowala. Wychowywal go obcy facet. Dlaczego mial wychowywac nie swoje dziecko, dlaczego mial zyc w klamstwie? a dziecko zabral Bog bo go nikt nie kochal 🖐️

Gość do stracila syna---
to bylo do; co za bra czlowieczenstwa. A ty to czlowieczenstwem kipisz:))