Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliankaaa_

Zespół napięcia przedmiesiączkowego....mam dosc:/

Polecane posty

Gość liliankaaa_

Bolą mnie plecy, brzuch, kreci mi sie w glowie, mam uczucie goraca i nadmiernwgo pocenia, do tego migrena i tak 5-6 dni wyjętych z zycia Pomijam juz fakt ze zatrzymuje mi sie woda i mam obrzękniete kostki i buzie..... Ma ktos podobnie? Czy tylko ja sie tak mecze?

Gość wiki327
a nie jestes w ciazy? moj pms to na szczescie tylko wachania nastroju. od wkur...enia do placzu :)

Gość liliankaaa_
nie, nie jestem:)a szkoda bo mialabym znowu 9 miesiecy spokoju :)

Ja mam zespol napiecia przed miesiaczkowego,miesiaczkowego i pomiesiaczkowego ;)tydzien wczesniej zaczynaja pobolewac mnnie piersi i plecy ,w trakcie napierdala mnie wszystko w dodatku bez kija do mnie nie podchodz a po nadal bez kija nie podchodz ;)

Gość liliankaaa_
Ja sie czuje dzisiaj tak fatalnie, ze ledwo siedze Slabo mi, kawy nie chce pic za duzo bo z drugiej strony łeb mi pulsuje i boje sie ze bedzie jeszcze gorzej ehhh, byle do 14 i do domu :)

Gość mirka skorkkakaaaa
tez tak mam przed okresem. tak tydzien czasu wyciete z zycia co miesiac. a potem juz wszystko dobrze az do nastepnego okresu.

Gość Chcę iść na studia.
Mi się PMS zaczyna jakiś tydzień przed okresem.Objawy:złość i agresja.Całodzienna irytacja.Mam dość,mąż już nie może ze mną wytrzymać.

Gość eweewwe
sa jakies spopsby na to by zlagodzic objawy psm?

Gość kataryynka
pociesze was kobietki jest na to sposób , ja przechodziłam to okropnie , bóle pleców wymioty biegunka a o wachaniach nastroju nie wspomne . mi pomogły tabletki antykoncepcyjne o ile nie starasz się o dziecko