Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100 lat!!!!!!!!

Donald Tusk ma dzisiaj urodziny

Polecane posty

Gość 100 lat!!!!!!!!

wszystkiego najlepszego Panie Premierze, 100 lat życia, 20 lat rządzenia Polską, sukcesów w kraju, Europie i świecie 🌻

Życzę temu rudemu chujkowi jak najgorzej z głębi serca. Wszystkiego najgorszego dla tej poleśni narodu. Wypłaty 1500zł brutto POje.bcoi życzę i żeby tak na starość robił pod siebie i żeby był samotny, żeby nie miał mu kto kaczki podać.

Gość dfs474
żartujesz? ale wstyd, ja też dziś mam urodziny :o

Gość w imieniu wszystkich lemingów
Słońce Peru i cesarz Nigerii, dotknięty boskim geniuszem premier POlski Donald Donaldowicz Tusk niech żyje! Ura, ura, ura... Niech jego władza trwa wiecznie.

Gość 213212313
I PRACY DO 67 ROKU ZYCIA ZYCZYMY SERDECZNIE

Gość Kłamcy Wielkiegoo
Najgorszego

Gość Donald jest spoko
To jak z mężem, niby nie jest najprzystojniejszy, nie jest też najmądrzejszy, niezbyt może zaradny, nie ma tyle kasy co Kulczyk, nie jest sławny ale nic lepszego się nie trafiło więc...A poza tym koleżanki maja jeszcze bardziej beznadziejnych meżów a "ten mój" wcale nie jest taki zły :) Donald jest lepszy niż Jarek, lepszy niż Marcinkiewicz, lepszy niż Jan Krzysztof Bielecki, Suchocka, Mazowiecki, Miller, no to nie mamy wyjścia musimy go popierać. On jest jak nasz mąż, taki niedoskonały ale jednam coś w sobie ma i lubimy go :)