Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Dziewczyna gruba u udach

Polecane posty

Znacie takie dziewczyny co są bardzo szczupłe i drobne ale pupę, uda i łydki mają grube? Sam mam taką dziewczynę. Ma 160cm wzrostu i waży 47kg ale często jej zwracam uwagę jakie to ma uda wielkie.

Gość kora82
Pacanie a co ona na to moze poradzic taka ma budowe ciala. Szkoda ze ona nie zwraca Ci uwagi na mizerna wielkosc Twojego penisa. Bo pewnie jest bardziej taktowna

Gość ja taka jestemn
i co mam się powiesic z tego powodu? taka figura i tyle, nic z tym nie zrobie

Gość Olakala
Tylko nie rób tego w sposób przykry chyba że chcesz ja zniechęcić. Możesz zaproponować zdrowy tryb życia. Biegajcie razem. Ciemna rajstopa obcas potrafią zdziałać cuda ale bez prostu to sama dieta za mało tym bardziej że jest szczupła. Ja mam podobny problem ale biegam jakiś czas i jest lepiej.

Gość kora82
Jak dziewczyna wazy 47 kilo to co ma sie odchudzic z czego?? Bez sesnu. Moze cwiczyc ale to nie odchudza tylko nogi nabieraja miesci ale szczuplej sie nie wyglada.

No to dlatego jej mówię aby coś z tym zrobiła. Jak robię obiad to jej mniej nakładam bo nie chcę aby jej to wszystko znowu w uda poszło.

Gość pioteras
Wiesz co Czuły Krzysiu, za chwilę Ty będziesz miał grube. Ale nie uda a przedramiona, bo wyrobisz sobie mięśnie podczas walenia. jak będziesz taki delikatny i subtelny, to każda cie rzuci dla innego. Ja chętnie przyjmę twoją 47 kilogramową niewiastę. Dla mnie to rarytasik. Daj na nią namiary.