Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama na p

Czy gondola w wózku QUINNY jest rzeczywiście taka mala?

Polecane posty

Gość przyszla mama na p

Chce kupic bo akurat mam okazje bardzo tanio powystawowy prawie za pół ceny. Termin mam na poczatek pazdziernika. Czy dziecko się zmieści do marca jeździc? 5 miesięcy? Wszystko mi odpowiada...waga rozmiary do samochodu i reszta....no i okazja cenowa.To pierwsze dziecie i nie wiem jak z wagą. ale i ja i mąz sie rodziliśmy kolo 3.500kg.

Gość przyszla mama na p
upup

Gość emilyyyyy
Do największych nie należy, zależy do jakiego wieku chciałabyś wozić w niej malucha, mój synek urodził się spory, 4100kg,w lutym spokojnie do lipca pojeździł, ok 5,5 miesiąca przesadziłam go do spacerówki bo w gondoli już nie chciał leżeż, nić nie widział, ale zmieściłby się jeszcze z miesiąc.

Gość kravatka
ajak wyglada spacerówka? bo zastanawiam sie czy nie kupic mojej 10 miesiecznejcórce.. ale jak ma mi to tylko na kilka miesięcy starczyc to bez sensu :/

Gość emilyyyy
Spacerówka quinny speedi czy quinny buzz? Ja mam speedi, spacerówka jest bardzo duża i wygodna, przy tym bardzo lekka jak na wózek z pompowanymi kołami, super się prowadzi jedną ręką. Zmieści się dziecko spokojnie do końca wóżkowania nawet 3 latek. Siedzisko bardzo szerokie, problem jest raczej przy przesadzeniu kilkumiesiączniaka, bo siedzisko jest za obszerne, ale są wkładki redukcyjne lub ja wkładałam tą wkładkę z fotelika samoch.,żeby główka mu nie latała. Co do Buzza to z tego co wiem 2-latek też spokojnie pojeżdzi.