Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxsds

Kto z Was leciał samolotem , pierwszą klasą albo biznes? Warto ?

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxsds

jw.

Gość 1111d
Jak masz kase i ci nie szkoda to leć najlepszą. Dobre papu dostaniesz, pierwszenstwo przy odprawie, odbiorze bagazu, z dala od plebsu

Gość ja leciałam biznesem
nie warto bilet dużo droższy, jedzenie i tak do dupy, tyle że miejsca wiecej więcej... pierwszenstwo przy odprawie - też nie warto... co za roznica czy sie wejdzie do samolotu wczesniej od reszty? i tak odlecimy wszyscy o tej samej porze stać mnie na loty biznes klasa, ale latam ekonomiczna bo nie warto tracić kasy na biznes

Gość z dupy too
Warto,gdy lecisz gdzies b.daleko. Wiecej miejsca ,przyjemniej to najlepsze. Jesli gdzies w Europie to szkoda kasy

Gość Baddel
Ja lecialam pierwsza klasa 2 razy , pierwszy raz British Airways do Hong Kongu , byl to lot noca wiec super bylo rozlozyc siedzenia do lezacego , poza tym siedzenia byly ustawione po dwa odwrocone tak ze z mama siedzislysmy przodem do siebie ( jedno przodem do lotu drugie tylem do lotu ) . Drugi raz lecialam do Kanady tez puerwsza klasa ale w dzien , siedzenia byly skorzane po dwa ale w rzedzie ustawione obok siebie , nie pamietam co to byly za linie to bylo 10 lat temu . Latalam wiele razy na dlugie trasy do RPA i Australii ale w klasie ekonomicznej wiec oplaca sie latac w pierwszej klasie jak Cie stac bo komfort jest nieporownywalny .