Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie TYLKO do panow

Czego PANOWIE nie lubicie, nie tolerujecie w wygladzie kobiet ?

Polecane posty

@Moorland: no dobra, w kazdej sprawie mozna znalezc wyjatki od reguly, ale w 3/4 przypadkow osoba, ktora wyglada na osobe z nadwaga - ma nadwage;) Zgodzisz sie?;)

Jestem koneserem kobiecego piękna. Ale kobieta niemusi być idealna żeby była atrakcyjna. Przedewszystkim osbiście nielubie nadwagi, wystającego brzucha u kobiet, ale to ja. Potem zaniedbanych paznokci, obgryzionych. Nielubie zielonych ubrań, swetrów, tłustych włosów brzydkich tatuaży, ale przeważnie mają fajne No i oczywiście owłosienia. Na rękach też niedopuszczalne.

Maciek - no nie. Poza tym osoby które nie wyglądają na takie z nadwagą mogą ją mieć więc...ciężko powiedzieć. Inna sprawa - 60kg przy 160cm wzrostu wygląda na "dużo", a nadwagą nie jest.

Gość 78787878gggy
a lubicie przecietne tzn regularne, generalnie ladne twarze bez zadnej cechy dominujacej czy wolicie gdy jakas cecha dominuje np. usta/oczy/kosci policzkowe/nos/brwi. tzn na takie twarze w ogolnym obiegu mowi sie ze sa ciekawe/oryginalne/niespotykane

Najważniejsze to co ma sie w środku. Czasami ładna laska mnie niepociąga jak ta brzydka z tym czyms. To też sobie zapisz.