Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie TYLKO do panow

Czego PANOWIE nie lubicie, nie tolerujecie w wygladzie kobiet ?

Polecane posty

Gość mi tyzżżż
Maciek B. - dobry gust masz. Szkoda, ze nasi faceci nie ubieraja się tez w takim stylu... :(

@mi tyz: nie no jacys tam sie ubieraja, oczywiscie jak ktos woli styl klasyczno-brytyjski, a nie jakies wydziwianki. W Poznaniu sklep firmowy Barbour jest w Galerii Malta, jakby ktos chcial sobie cos kupic:)🖐️

Gość ondro
poza skrajnosciami - typu: tapeta, solara, tipsy, pantera, roz, biale kozaki, mini, dekoldy - jakie inne szczegoly w przecietnych kobietach jakie widzicie na ulicach nie przechodza akceptowalnie waszemu wzrokomi i dlaczego ? A czemu te rzeczy nazywasz skrajnościami i zakładasz, że faceci ich nie lubią? Tipsy - jak są ładne i z klasą to uwielbiam Panterka - jest sexi Róż - też jest sexi na ładnej lasce Białe kozaki - nic do nich nie mam, fajne są na takiej cienkiej szpilce wysokiej i długie ;) Mini - który facet ich ni lubi gdy laska ma zgrabne nogi? Chyba pedał Dekolty - j.w. Faktycznie nic o facetach nie wiesz

Gość tragedia jak wyzej
Magda Gessler ubiera się u Burberry 🖐️ często widzę u niej płaszcze, szaliki, raz parasol etc

z drugiej strony mają kilka ładnych koszul (te z podwijanymi rękawami) i ze dwie ładne kurtki.

Gość mokry stefan
ogolnie jesli chodzi o 'look' to nie podobaja mi sie spodnie dzwony i nie trawie niestety balerinek🖐️

Gość buhah ahhahaha
ja jako facet bym sie za choooja w tym sklepie nie ubrał , moj sasiad stary dziad ma taki styl i wcale nie jest atrakcyjny :O porazka

Gość buhah ahhahaha
Maciek B. - znasz jakies dobre marki gdzie moze ubrać sie 25 latek by wygladac fajnie a nie jak stary dziad albo pedau ?

Gość offerma łódź
Ja się ubieram w sieciówkach i na bazarze. Nie narzekam. Po co przepłacać ? Wszystko i tak chińskie.

nie ma nic złego w sieciówkach :)....chociaż i tak wydaję małą fortunę na kurtki i buty :P

Gość nie lubie jak kobiety ubierają
się zbyt wyzywająco a wręcz wulgarnie. Niestety dziś większość kobiet się tak ubiera - dosłownie wyglądają jak dziwki.

A jak nie chcesz wygladac jak "pedal", to na pewno wszystkie sklepy typu: Wrangler, Levis, Mustang, Lee itp, jak ktos lubi takie bardziej jeansowo-farmerskie klimaty;)

Gość A TY TAKI PIEKNY ?
Ciekawe co niektore kobiety sadza o waszym wygladzie..czy wy tacy IDEALNI tacy PIEKNI?..;)

Gość ZEPSUTE CIELSKO sam Tluszcz
-NOGI jak KOLKI zamiast zgrabnych sexy nog -BRZUCHOL jak PONTON.. -GEBA DUZA jak u plastikowej lalki.. -BAWOLI KARK.. -RAMIONA DUZE prawie jak u faceta.. -USTA JAK OPONY...:(

Gość SAM CHORY TLUSZCZ..
-Cycki OBWISLE OKLAPLE jak u starej baby ..:(