Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkazlasu12345

mam podejrzenia wobec męża że jest bi albo wariuje??????

Polecane posty

Gość lesny dziadek
I jak w końcu Jagienko co mieszkasz w lesie, z tym mezem, giej i bie ?

Ja bym jednak powęszyła, może mamusia to zły pomysł, ale jakieś inne tropy...To, ze nie gada o byłych to też nie jest dobry znak - nic nie wiesz o własnym mężu!!!

Gość heh moze cie troche pociesze
ale akurat moj facet bardzoo czesto jak robi sobie wypady z kumplami to robi pełno zdjec, czesto tym kumplom w róznych czesto absurdalnych sytuacjach. a powiem ci ze na 100 procent gejem ani bi nie jest i dodam ze mi akurat fotek praktycznie w ogole nie robi. po prostu tak ma ze jak gdzies wybiera sie z kumplami. kumplem to akurat wtedy bierze go maniakalnosc robienia fotek. tylko ze mój ma paru kumpli których zna od lat i nie kasuje od nich połączeń. ja na twoim miejscu bym ich chyba śledziła lub postarała sie odszukac ta byłą żone tamtego.

Gość lesny dziadek
Jagienko idź na.żywioł, wykup mu wczasy i w kamuflażu śledź go.

Gość jagódkazlasu12345
przeraża mnie to bo sprawdzam już 2 lata i tylko domysły a człowiek im dłużej ma z czymś do czynienia to zaczyna mu sie to wydawać normą a Wy piszecie że Wasi meżowie nie mają fotek kolegów:-(( mój ma i to nie jedną na legalu w komputerze z wycieczek rowerowych na przykład ale ta ostatnia usunięta fota tego kolesia( zupełnie zresztą bez sensu taka jak do dowodu osobistego) rozwaliła mnie kompletnieeeee po co to robić i jeszcze mailem słać???? to mógł to zrobić telefonem tego kolesia tak na logikę

Gość jagódkazlasu12345
albo ten tekst że mojemu też się wydało że tamtem gej ale on zaprzeczył no to dlaczego mu to nie przeszkadza skoro mi przytaknał że tez miał takie obawy??? żeby uspić moją czujność?????

Gość a czemu jestes pewna,ze-
to miedzy nimi dwoma cos jest,moze rzeczywiscie razem jezdza sie szlajac z babami jakimis?jesli nie maja kasy na dziwki,to moze maja jakies zaprzyjaznione zdziry,i sie razem we 4 spotykaja u ktorejs?

Gość lesny dziadek
A mąż ma różowe stringi ?

Powiem Ci jeszcze, że faceci homo- i biseksualni często są wprost uwielbiani przez kobiety, wwłaśnie za tę swoją inność - tzn. zachowania do jakich nie jesteśmy przyzwyczajane przez naszych mężów...Poszukaj jego żony - ona na 100% rozwieje wszelkie Twoje wątpliwości!

Gość Kalikulaka
Wersja z chętnymi dupodajkami jest też realna...niestety żyjemy w czasach w których ździry same się pchają do łóżka żonatym facetom i nie chcą za to ani złotówki..

Gość jagódkazlasu12345
jestem pewna dlatego że mój mąż absolutnie nie jest typem babiarza ,flirciarza to wiem na pewno, to ja go zdobywalam a nie on mnie własnie przez tą jego powściągliwość mnie korcił . Przypomina mi się sytuacja jak kiedyś opowiadał że w jego pracy był gej i jednej z imprez firmowych zapytał się czy koles jest gejem bo tak mu się wydawało, po za tym też się go pytałam dlaczego koleś po rozodzie nie ma żadnej babki - to powiedział że nie może znależć ale bardzo by chciał ( notabene widziałam go kiedys w kinie z kolesiem ...) Wracając do mojego związku jestem bardziej doswiadczona seksualnie i to co mnie zawsze bulwersowalo i przeszkadza do dzisiaj to to że mój mąż nie lubi miłości francuskiej z jego strony zrobił to pare razy ale wiem że tylko dla mnie bo nalegałam za to odwrotnie to jak kazdy facet uwielbia, rozwalona jestem na maxa i chyba się jeszcze sama niepotrzebnie nakręcam

Gość jagódkazlasu12345
na dupy jeżdzi się przynajmniej schludnie ubranym a mój jeżdzi lub biega ww srednio podniecających strojach:-))) i wraca uwalony i spocony jak kazdy facet po treningu ale co robi z tym kolesiem oprócz treningów to już inna bajka dla mnie niedostępna chyba

Gość Jesteś żoną KRYPTOGEJA
WIDZĘ, ŻE DYSKUSJA WRE - DOBRZE, ŻE NAPISAŁAŚ O MINECIE - MÓJ BYŁY NIGDY MI JEJ NIE ZROBIŁ! JAK JESZCZE ZA CZASÓW NARZECZEŃSKICH ZAPROPONOWAŁAM TAKĄ FORMĘ PIESZCZOT USŁYSZAŁAM STANOWCZE NIE - ALE TAKIE, ZE AŻ MNIE ZMROZIŁO. PRZEZ 7 LAT RAZEM - 2 RAZY WYMUSZONE PRZEZEMNIE - KIEDYŚ MI POWIEDZIAŁ, ŻE MUSIAŁBY SIĘ PRZEŁAMAĆ CZY COŚ TAKIEGO - DLA MNIE BYŁO TO TAK UPOKARZAJĄCE, ŻE JUŻ NIGDY O TO NIE PROSIŁAM, WYDAWAŁO MI SIĘ, ŻE SIĘ MNIE BRZYDZI, CZUŁAM SIĘ Z TYM PODLE, ZWŁASZCZA, ŻE ROBIENIE LODA BARDZO GO KRĘCIŁO...

a TAK JESZCZE PRZY OKAZJI - DLACZEGO ON ZAWSZE PYTA KOLEGÓW O TO, CZY SĄ GEJAMI? WYGLĄDA TO TAK JAKBY SZUKAŁ 'BRATNIEJ DUSZY'..

Gość jagódkazlasu12345
coś w tym stylu już nie wiedziałam co robić życzenie to ogolona na zero i najlepiej prosto z wanny:-) to jeszcze sie zmusi na coś mało udanego , a lód tak jak piszesz chętnie ( no ale tu to większość facetów ma tak samo)z tą minetką tez nie kumam ..eh nie wiem czy postawić wszystko na jedna kartę i zrobic mega rozpierduchę czy siedzieć cicho dalej i węszyć? Z drugiej strony wiecznie gada że uwielbia kobiece piersi , to co jeszcze dziwne to nie znosi pocałunków wogole w trakcie sie nie całuje, przytula owszem ale pocalunki od wielkiego dzwonu ( zeby było jasne jestem zadbaną kobietą od a do z) napisz coś więdzej o zachoaniach twojego byłego jak możesz może są jeszcze inne wspólne mianowniki

WIESZ DZIĘKI BOGU TEN ZWIĄZEK MAM JUŻ ZA SOBĄ I POWIEM CI SZCZERZE ŻE NIEZBYT CHĘTNIE DO TEGO WRACAM - Z TEGO CO PISZESZ WNIOSKUJĘ, ŻE MOGŁAŚ TRAFIĆ NA TO SAMO CO JA - Z TEGO CO PAMIĘTAM BYWAŁY MOMENTY KIEDY ODPŁYWAŁ MYŚLAMI - CZUŁAM WÓWCZAS NIEPOKÓJ, BO ZAPYTANY O CO CHODZI NIGDY NIE MÓWIŁ O CZYM MYŚLI, SEKS BYŁ CZĘSTY, ALE JAKBY TO OKREŚLIĆ SCHEMATYCZNY - TO BYŁ MÓJ NO KTÓRYŚ TAM JUŻ PARTNER SEKSUALNY I POWIEM SZCZERZE, ZE Z ŻADNYM TAK NIE BYŁO - PIERWSZY SEKS Z MOJEJ INICJATYWY, JEŚLI CHODZI O MNIE TO TEŻ JESTEM ZADBANA - DROBNA, WYSOKA, MAM OD LAT WŁASNĄ FIRMĘ, WIĘC BYŁAM NIEZALEŻNA FINANSOWO

NIGDY MI NIC NIE MÓWIŁO O INNYCH KOBIETACH, PAMITAM JAK RAZ POWIEDZIAŁ, ZE PODOBA MU SIĘ KOLOR WŁOSÓW HM...KUZYMA (?) WSZĘDZIE BYŁ BARDZO LUBIANY PRZEZ KOBIETY...EH WDEPŁAM W GÓWNO PO PACHY...

Gość jagódkazlasu12345
oby nie było jak piszesz ale jest podobnie a czy kupował ci kwiaty prezenty komplementował? bo u mnie tego nie ma wogóle:-(

JA MIAŁAM NIEZBITE DOWODY - I WYWALIŁAM GO NA ZBITY PYSK, POMIMO TEGO, ŻE BYŁAM CIĘŻARNA - CZYTAJĄC TWOJĄ HISTORIĘ W WIELU WĄTKACH PRZYPOMINA MI SIĘ MOJA - JEŚLI TEŻ MIAŁAŚ PECHA I TRAFIŁAŚ NA SKUR TO PAMIĘTAJ - PRZY TAKIM CHUJU NIGDY NIE BĘDZIESZ PRAWDZIWĄ ŻONĄ - ZAWSZE BĘDZIE WYKORZYSTYWAŁ CIEBIE I DZIECI JAKO ZASŁONĘ DYMNĄ, Z TAKIM FACETEM DALEKO NIE ZAJDZIESZ- PRZYJDZIE KRYZYS WIEKU ŚREDNIEGO I MINĄ SKRUPUŁY - ZNAJOMĄ MOJEJ LOKEŻANKI WŁAŚNIE W TYM OKRESIE ZDRADZAŁ MĄŻ Z...SĄSIADEM I PRZEZ LATA BYŁ PRZYKŁADNYM MĘŻEM I OJCEM, A PO 40-TCE WE ŁBIE MU SIĘ JEBAĆ ZACZĘŁO DOKUMENTNIE I JAK SIĘ PÓŻNIEJ OKAZAŁO - OD ZAWSZE PROWADZIŁ PODWÓJNE ŻYCIE Z PANAMI, TYLKO TERAZ POSTANOWIŁ DOKONAĆ COMING OUT'U ROBIĄC TO Z SĄSIADEM.. WIEM ŻE TO CHORE, ALE DLACZEGO KOBIETA ZAWSZE MUSI CIERPIEĆ?

NIGDY NIE SŁYSZAŁAM NAWET GŁUPIEGO 'JESTEŚ PIĘKNA', CHOCIAŻ INNI MĘŻCZYŹNI POWTARZALI MI TO NIEMAL CODZIENNIE, NIE WIDZIAŁAM TEŻ TAKIEGO SUPER SZCZĘŚCIA W JEGO OCZACH ŻE JESTEM, ŻE WOGÓLE MNIE MA - CAŁOWANIE BEZ POWODU, WIESZ O CO CHODZI - NOSZENIE NA RĘKACH, CZY TEKST W STYLU 'ALE SZCZĘŚCIARZ ZE MNIE' ITP. NIGDY..

Gość ps...tttt....
Hm ..to że wraca spocony i nie ubiera się jakoś na te wyjazdy rzeczywiście jakoś zmniejsza prawdopodobieństwa wyjazdu "na tirówki" lecz go nie wyklucza 100% . Dla takich "pań" ciuchy nie ważne... To jedno wyjaśnienie -tak na 15% . Druga rzecz- czy miał jeszcze jakieś "dziwne" nawyki? Coś jeszcze? Trzecia -czy macie dzieci i jak on, jeżeli macie na nie reagował ? Krypto raczej nie odnajdują się w roli ojców...

Gość jagódkazlasu12345
sory ale musiałam iść spać żeby rano wstać:-)))) Wracając do tematu z dziecmi ma świetny kontakt uwielbiają go a on je, natomiast ja też mam taki właśnie niedosyt- zero komplementów, spontanicznych prezentów,nie czuje się kochana tak jak patrzę na inne kolezanki. Przespałam się z tematem i na razie będę cicho siedziała

Szczerze Ci życzę, żeby było wszystko dobrze, ale przede wszystkim żeby wszystko się wyjaśniło, bo moja sytuacja mocno pokrywa siż z Twoją a czegoś takiego nie życzę nawet najgorszemu wrogowi :( Po tym wszystkim straciłam wiarę w facetów, ale na szczęście pomimo tego, że nie szukałam pojawił się na mojej drodze cudowny, czuły i troskliwy mężczyzna i powiem Ci, że dopiero w tym związku ożyłam, czuję się piękna, kochana - ludzie, którzy już mnie dawno nie widzieli a teraz ich spotykam mówią, że kwitnę - on dosłownie nosi mnie na rękach i w łóżku czuję się w 100% spełniona, bo ten facet nie tylko bierze, ale i daje... ale najważniejsze jest poczucie bezpieczeństwa i brak tego dziwnego uczucia lęku w sercu, które towarzyszyły mi w tamtym związku - nie wiem, ale to była chyba intuicja, rodzaj przeczucia, które sprawiało, ze czułam lęk w sercu... PS. Kryptogeje zazwyczaj pragną posiadać dzieci, więc kontakt jest świetny.

Gość WHY WHY WHY WHY WHY
czym ty się stresujesz - jeśli jest gejem to przynajmniej ci coś w sklepie doradzi, zaprosi fACETA DO 3-KĄTA ITP - NIE RÓB DRAMATU AUTORKO!

Gość jagódkazlasu12345
Why why Why- chyba jesteś młoda albo nie masz stazu w związku a odpowiadając na twoje pytanie wybieram uczciwość małżeńską na poradę w sklepie odziezowym

Gość dgtwdapm
A ja myslę, że autorka przesadza. Zrobił mu parę zdjęć i już coś podejrzewa, albo skasował coś z komórki i już napewno ukrywa romans z facetem. Wez się opanuj kobieto! Rozumiem jakbyś znalazła coś konkretnego jakieś ich zdjęcia erotyczne, albo smsy z wyznaniami, ale Ty nie masz zadnych dowodow jedynie bujną fantazje.

Gość jagódkazlasu12345
może masz rację nie wiem nie mniej jednak dla mnie zdrowy facet drugiemu foty nie strzela tym bardziej że w tle ani ładny krajobraz ani nic godnego uopamiętnienia na foto, potem wysyłam mu z telefonu na maila a ten na drugi dzień mu opisuje : fota z lasu:-) i wzystko skasowane ...

Gość Kalikulaka
Tylko czemu kasuje te telefony? wygląda to tak jakoś dziwnie, a ten opis'fota z lasu' - cóż -prowizorycznie banalne, ale po głębszym namyśle - może coś w tym lesie się jednak wydarzyło/wydarza?

Gość jagódkazlasu12345
sory ale mysląc po mojemu jakbym była z kolezanką to pstryknęła bym jej zdjęcie na jakimś fajnym tle w ładnych okolicznościach a ta fotka to typowa twarz i kawałek tułowia???? po co komu takie zdjęcie?

Facet ma ewidentne ciągoty homo lub bi i na twoim miejscu nie zostawiłabym tak tego. Dzisiaj obciąga koledze w tajemnicy, a jutro zostawi ciebie i dzieci, trzaśnie drzwiami i przeprowadzi się do Wojtka, Grzesia czy jakiegoś tam innego pedała - zaczyna się niewinnie, a skończyć może bardzo źle.