Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie moge no naprawde...

Wiosna przyszła i już sie pojawiaja tematy o aborcji tych co sie pusciły...

Polecane posty

Nie zauwazyliście że dużo tematach o aborcji?Chyba laski po lasach w bmwicach sie prują odkąd sie cieplej zrobiło a potem do ginekologa po tabletki na poronienie-chore :O i Na milosc boską nie prujcie sie tak bezmyslnie bo naprawde az zal i przykro czytac kolejne takie tematy co zabijacie swoje dzieciaki.

Gość pruta welna
jak nie możesz to nie zazdrość :P nie jestesmy w GB gdzie tabletki antykoncepcyjne rozdaja lekarze w gimnazjum

jestem w ciazy i poprostu nie rozumiem takiego postepowania-nie chcialy dziecka to niech sie prują z głową i głowa mysla a nie dupa

Gość wezmiesz jakby co
te dzieciaki co sie urodza na utrzymanie? Nie? To stul morde :P

Gość fgbvfgv
a co ci do tego? czy to twoja ciaza jest usuwana? niech kazdy robi jak chce

To po co sie prują bez zabezpieczenia? Do aborcji nic nie mam ich sprawa-ale pruc sie i nawet gumki nie zalożyc jak wiedza ze dzieci sie nie biorą z powietrza? Chyba nie rozumiecie o co mi chodzi.O ich seks-bo dupa ich najwazniejsza a zabezpieczac sie to juz nie pomyslaly.

Gość Marta .,.,q
tak ciężko kupic paczke gumek za 4 zł żal.... a później lament

i sama stul morde kolezanko cos tak napisala bo ja z tobą na ty nie jestem i niech sie nie prują a nie potem forum CIĄŻA PORÓD MACIERZYNSTWO zasmiecają tematami ABORCJA i flaki az sie wywracjają od tych co dupy dają i zaraz lecą po tabletki na poronienie-sie nie umie bzykac -sie nie bzyka.Niech se kupi wibrator jedna z drugą i sie sama pcha jak nie wie ze dzieci z seksu są.

Gość ja ludzi nigdy nie zrozumiem
chce usunac ciaze - szmata, zawsze moze urodzic i oddac do adopcji! wpadla jakas mloda, ale nie usunie - puscila sie gowniara. niech wychowuje! decyduje sie urodzic, ale musi oddac - co za kuurwisko, puscic sie umiala, ale wychowac to juz nie! xxx nie widzicie, ile w was hipokryzji??? :o

"pruja sie" - co to za rynsztokowy jezyk w ogole? :D bez komentarza.. :)

Wpasc to mozna jak sie zastosuje gumke i pęknie, albo jak sie weźmie tabletki wszystkie jak w instrukcji i mimo to ciąża-no to ok. ale jak sie jedna z druga pruje w amoku i niby ON MIAŁ WYJĄĆ to kurwa sie niedobrze robi.Albo jak mówi-ze tak nam sie chcialo ze gumki aż nie zdążyl wyjąc z opakowania. Niech sie nie rucha i tyle-mowie wibrator-bedzie wiecej pozytku dla świata. Kto tu mówi o wychowywaniu czy oddawaniu do adopcji. Ja mówie o bezmyslnym pruciu sie "z miłości" :O:O

Nie uważam aby seks z pierwszym lepszym bez gumki np w samochodzie lub w lesie był czyms innym jak nie pruciem. I tłumaczenie no stało sie bo nam sie chciało-trzeba było sobie lód w gacie włozyc to by sie odechciało.

i jak zwykle - one sie puszczaja... a ja pytam gdzie sa ci faceci?? ojcowie tych biednych plodow?? dlaczego taka dziewczyna jest mieszana z blotem, a te choojki jak zwykle wychodza ze wszystkiego obronna reka? :o

Gość gdfv
a co to jest pruje?:) po jakiem to wogole?:) skad wiesz ze kobiety ktore usuwaja uprawiaja seks 24h z 24 facetami na dobe????????????????????? nie dramatyzuj bo ci zylka w pupie peknie

a to Ty myslisz autorko ze ciaze usuwaja tylko takie z lasow i samochodow?! :D :D

Gość aborcja to nie antykoncepcja
Też nie rozumiem jak w dzisiejszych czasach można być tak głupią :O gumki kosztują 3zł, najtańsze tabletki też coś koło tego. więc w czym problem? i nie mówcie że tabletki są szkodliwe. a niby aborcja farmakologiczna to nie jest szkodliwa?

Nie no raczej uprawiają z jednym-tylko myslą dupskiem a nie głowa i dlatego aborcje bo kto by myślal gumke zalozyc. No góra z dwoma(byla tu taka historia juz). Pruc się-wkładac penisa do pochwy nie myślac o zabezpieczeniu i o tym z kim to sie robi jakby ktoś nie wiedzial-widze ze dziwne określenie dla was. Bo dla mnie to własnie bezmyslne prucie:O

Nie no te z domu i ogrodu tez :D ale te z domu i ogrodu tez nie myślaly glową tylko dupskiem -a potem płacz lament bo usunąc trzeba-No i często sie taka pannica w 7/8 tygodniu skapnie dopiero. I krzyk i na forum temat bo jak to sie stało?!?!-tak sie stało że sie bezmyślnie bzykalo.

Gość malutka bedzie wieksza
Niestety laski zapominają chyba ze od seksu to sie zachodzi w ciąże-a potem zabijają swoje dzieci....ok każdy swoja droge wybiera tylko po co akurat TEN dział zasmiecaja? Ja np. wole coś o ciazy i dzieciach poczytac a nie o zabijaniu.A tu wchodze i trach.

hehe nie moge :D

To okropne. Siłę miały jak nogi rozkładały, a teraz chcą zabić małego człowieka wstyd!!!!

kazdy z nas codziennie kogos zabija. ciuchy, ktore kupujecie, robia male biedne dzieci gdzies na koncu swiata. za grosze, niewyspane, niedozywione, brudne, smutne i samotne... a wy bedziecie rozwodzic sie nad zarodkami :D ok...

Jeśli ktoś ma mentalność śmietnikowej kotki to proszę bardzo. Każda z nas ma los w rękach:-))

a Ty? mam nadzieje, ze nie jestes smietnikowa kotka? :)

troche Was powkurzam jeszcze :P nie czepiajcie sie dzialu, w koncu zeby pytac o aborcje, to najpierw musi byc ciaza, wiec sie zgadza :D