Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barubar

Czy to wszystko ma sens

Polecane posty

Gość barubar

Hej Zaczne od razu: Znam sie moją panną od prawie 5 lat, bylismy zawsze obok siebie, ale od paru miesiecy jest za granica (firma ją wysłała) widujemy sie raz na 2 tygodnie, ale... Na poczatku jej wyjazdu rozmawialismy codziennie na skype, fb, smsami, ale poznała tam paru gosci z pracy (facetów) i czesto z nimi wychodzi. Rozmawia na fejsbuku i wogóle, no i teraz potrafi do mnie sie nie odezwac przez cały dzień dopiero ja zaczynam rozmowe, o skype to juz dawno zapomniałem. Wiem ze bardzo czesto z nimi rozmawia ale ze mną juz nie. gdy jest w PL tez cały czas siedzi na fb i z jednym z nich rozmawia. Pytałem co oni dla niej znacza a ona ze to tylko kumple. Tylko ja czuje sie jakbym poszedł w odstawke, jakby tamto zycie było dla niej wazniejsze. ja pisze do niej ze tesknie i ze kocham a na odczepnego dostaje ze tez mnie kocha, nic o tęsknocie, dowiedziałem sie niedawo ze za duzym cięzarem jest dla niej ze jestem do niej az tak przywiązany. O co w tym wszystkim chodzi? Jakies pomysły?

Gość barubar
Dodam tez ze seksu to nie widzialem od ponad 2 miesięcy,

1)zaskocz ją i przyjedź,ale jest ryzyko,że uzna ,że ją kontrolujesz 2)zamilknij-choć sam wiem,jak to boli i co się dzieje w głowie,jakie myśli itd

Nie znam twojej laski. Ty ją znasz. W zależności od jej charakteru i temperamentu seksualnego można stwierdzić czy się puszcza. Jak dla mnie to już dawno z nimi spała ale moge się mylić. Wkońcu to ty ją znasz lepiej. Najważniejsze to być ze sobą szczerym nawet gdy boli.

Gość barubar
@jonymnemonic taki mam plan @dr eros, sam nie wiem, temperament miala duzy, ale jakos przygasł po jakims czasie, mowiła ze sie nudzi. Pozniej wyjechała. Juz sam nie wiem. Spytałem ją ostatnio o zdrade to mi z wyrzutem powiedziała ze powinenem jej ufac.

ufać to można sobie,oczywiście rzucanie oskarżeń może powodować ,że wyjdziesz na idiotę i paranoika.Zostaje czekać ,ale nie bezczynnie-zabierz ją gdzieś na obiad -mieszkasz np w Warszawie,to wsadź w auto i pojedź do...Krakowa,jakiś sponton.Abyś potem nie zarzucił sobie,że nie zrobiłeś wszystkiego aby było ok.

Gość barubar
no wlasnie plan jest taki zeby do niej poleciec na jeden dzien, zrobic niespodzianke. Teraz nie dlugo przyjezdza do polski, zobaczymy jak bedzie. Najgorzej ze jak jej mowie o moich obawach to wlasnie mi mowi ze jestem paranoikiem i ze histeryzuje. NIeukrywam ze jej zachowanie jest conajmniej podejrzane. Mam niejasne wrazenie ze zycie tam bardziej jej sie podoba niz szare zycie w PL, tam ma wyjscia pijanstwo a tutaj mnie, kanape i bardzo zadkie wyjscia ze znajomymi. troche mnie zabolało jak ja mowie o tesknocie za nią i ze bym za nią w ogien a ona do mnie ze przytłaczam ją moim przywiązaniem do niej jako osoby.

to jest w niej,taka faza szaleństwa ,czegoś innego-albo się opamięta-ale musisz jej w tym pomóc,coś innego niż kanapa wymyśl,albo pójdzie w tango,potem może zadzwoni z brzuchem .....