Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XAXAXOXO

temat o pierwszym razie

Polecane posty

nieeeeeeeeeeee odpada! jest to bez sensu gdyz po 1 tylko prawdziwy bezposreni kontakt moze budowac relacje a po 2 moze gdybym byl z warszawy lub innego wielkiego miasta to mialo by sens ale tu gdzie mieszkam taki portal nic nie da wyszukal by mi kogos 50 km ode mnie i to w najlepszym razie...

Gość iaww
Czemu uważasz, że jestem dziwna? Bo lubię prawdziwą miłość?

chocby dlatego ze slub z dzieczyna z ktora nic nie robiles jest absurdem zwyczajnie cosby w niej nie pasowalo i co? malezstwo sie "nie udalo klops" szalenstwo poza tym nie istnieje cos takiego jak prawdziwa milosc

Gość iaww
Ludzie, żona czy mąż to nie towar! Jak będę kochać faceta, to mi rybka, czy ma długiego czy krótkiego ptaszka i, jaką lubi pozycję. A, jak nie będziemy się kochać, to, po co w ogóle seks????

Gość iaww
Jak się kocha, to się kocha:)

Gość chłopie nie wiem w czym
problem. z jednej strony uważasz, że jako 24latek powinieneś mieć to już za sobą, z drugiej z tego co piszesz wynika, że właściwie jesteś znudzony uganianiem sie za dziewczynami, bo albo są zbyt wymagające albo nie dają ci zanim tobie skończy się cierpliwość. nie zależy ci ani na budowaniu związku ani na "łowieniu" potencjalnej partnerki, więc jakiej porady oczekujesz? panie do towarzystwa są dla desperatów, którzy swoją osobowością nie potrafią zainteresować żadnej kobiety. i dużo racji ma też ten, który twierdzi, że facet bez pozycji życiowej i kasy ma mniejsze szanse. jeżeli nie masz ochoty popracować nad sobą, to pewnie wynajęcie pani jest dla ciebie jedynym słusznym rozwiązaniem. tylko nie licz po tym, że będziesz w przyszłości idealnym kandydatem na partnera życiowego, bo zapewniam cię, że kobieta która chce zbudować z kimś przyszłość, będzie wolała prawiczka, niż kolesia który zaliczał takie okazy, że aż strach pomyśleć jaki jest jego wachlarz chorób przenoszonych drogą płciową.