Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miarabelka

Nie kumam jak dietetyk moze mieć nadwage....??!!??

Polecane posty

Gość Miarabelka

Poszłam wczoraj z siostrą do dietetyczki a tam z 90 kg żywej wagi... I jak tu wierzyć w jej diete? Oczywiście za pewne napiszecie ze moze przez chorobe przytyła etc :O no ale ja również miałam problemy zdrowotne (tarczyca) i jakoś nie przytyłam....po za tym tkanka tłuszczowa nie tworzy się z powietrza... Dla mnie dietetyk swoim ciałem powinien reprezentować to kim jest,to tak jakby trener był grubasem a doradza w ćwiczeniach.

Gość szewc bez butów chodzi
ja też nie kumkam podpisano: żaba

Gość a widzialyscie moze program
Wiem co jem? Ta prowadząca (oczywiscie pomijam tą jej ciąże) cały czas gruba jest i doradza co jeśc ale sama wygląda jakby te najgorsze węgle jadła :O program ciekawy,ale prowadzącą powinni zmienić

Gość co nie kumacie?
przecież to może byc wybór dietetyczki, ona może lubi być trochę puszysta i może jej mąż też tak lubi nie każdy podziwia chudość i bycie wieszakiem Dietetyczka ma prawo do swoich wyborów, takich wyborów również. Może ona wybrała przyjemność jedzenia smakołyków i akceptuje swoją wagę. A wam się pewnie wydaje że tylko dążenie do chudości i odchudzanie się jest obowiązkowe.

Gość Miarabelka
Ellae To za chwile strach bedzie isc do lekarza badz chirurga. Juz dzisiaj w DDTVN mowili o dyplomach jakie można kupic.... Brrr

a widzialyscie moze program Wiem co jem? 1 1 1 ale ona nie jest dietetykiem kobieto ona jest od zdrowego jedzenia

Gość Miarabelka
co nie kumacie? No chyba nie wmawiasz nam ze otylosc jest sexi? :D otyłość to 'choroba' ktora powinno się leczyć. I nie mowie tu o chudości a o prawidlowym BMI

Gość a widziałyście moze program
campari hahaha no i co z tego hahaha? a to coś zmienia? Czy dietetyk czy osoba doradzająca zdrowe jedzenie nie powinna mieć nadwagi :O

Mirabelka witamy w polsce. Za papierek, świadectwo, mamonę większość polaczków zdolnych jest zrobić wszystko. Zresztą wszędzie tak jest pewnie. Już jest strach. Wszędzie niedouczone ćwoki, stwarzające pozory profesjonalizmu.

Gość wtoręk
ja mam znajoma dietetyczkę ktore jest przy kości. ale faktycznie byla chora, miala ogormne problemu z hormonami.