Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mytomamy.pl

Strona dla wszystkich kobiet, a w szczególności dla MAM!!

Polecane posty

Gość mytomamy.pl

Zapraszam na moją stronę www.mytomamy.pl . Blog jest skierowany w szczególności do mam, ale również kobiety nie posiadające dzieci znajdą coś dla siebie. Będą pojawiać się recenzje książek i filmów, które uważam za ciekawe. Będę dzielić się swoimi poglądami na różne tematy i to nie tylko dotyczące dzieci. Kieruję się zasadą, że mamy to też kobiety albo aż jak kto woli :) Jeśli spodobały Ci się dotychczasowo udostępnione artykuły, zapraszam do polubienia funpagea http://www.facebook.com/pages/Mytomamypl/504804256245892 , żebyś mogła być na bieżąco z kolejnymi wpisami. Zapraszam również do dzielenia się swoimi doświadczeniami i komentarzami. Będę wdzięczna za każdy odzew z Twojej strony. Nie wykluczam również współpracy z innymi kobietami, które chciałyby się podzielić swoim zdaniem, więc jeśli masz jakiś pomysł to zapraszam do kontaktu. Dziękuję za przeczytanie i mam nadzieję zainteresowanie :) Pozdrawiam Katarzyna Migdał

Gość mytomamy.pl
Bardzo mnie to cieszy ;)

Gość mytomamy.pl
Mam półtoraroczną córeczkę :)

Gość mytomamy.pl
O widzisz jaka zbieżność :) A skąd jesteś ?

Gość mytomamy.pl
We Wrocławiu. To szkoda :) "Siedzę w domu" więc z chęcią bym poznała inną Mamę :D

Ja również :) A wcześniej miałaś coś wspólnego np. z dziennikarstwem internetowym? Ja miałam ;) Może napiszę jakoś później maila na tego podanego na twoim blogu,czy wolisz na jakiś inny adres?

Gość mytomamy.pl
Proponuję wejść na funpage'a i tam odnaleźć mnie jako Katarzynę Migdał i zaprosić do znajomych :) Wtedy na pewno odpowiedź będzie szybsza :P A z dziennikarstwem internetowym nic wspólnego nie mam - jedynie zmysł estetyczny mój i mojego partnera :P

Gość mytomamy.pl
Ale jak najbardziej może być kontakt na tego meila bądź też można wysłać wiadomość prywatną na konto facebookowe mytomamy.pl :)

Gość mytomamy.pl
Ale jak najbardziej możesz wysłać na tego meila w kontakcie bądź wysłać wiadomość prywatną na konto facebookowe mytomamy.pl :)

Gość mytomamy.pl
Ale jak najbardziej możesz wysłać na tego meila w kontakcie bądź wysłać wiadomość prywatną na konto facebookowe mytomamy.pl :)

Gość mytomamy.pl
Możesz też wysłać na tego meila ze strony lub wysłać wiadomość prywatną na konto facebookowe mytomamy.pl :)

Gość mytomamy.pl
hahha nie moglam wyslać wiadomości :P no to pieknie :P

Gość mytomamy.pl
Zapraszam na swoją stronę :) Najnowszy artykuł jest prawdziwą historią kobiety o tym, jak stała się Amazonką (rak piersi). www.mytomamy.pl

Gość mytomamy.pl
up

Gość haha hahahahaaaaaaaaaa!
"Mam dziecko 1,5 roczne - o, ja też, 0,5 roczne - no widzisz, jaka zbieżność!" PADŁAM!! :D

Gość mytomamy.pl
Do hahahhaa też się uśmiałam - przeczytałam półtoraroczne :P No cóż... Tak to jest jak się czyta to, co by się chciało przeczytać. Dzięki ;)

Strona świetna, wysoki poziom. Tak trzymać :)

Aha, fAnpage, nie fUnpage ;)

Gość mytomamy.pl
Ewidentny przykład jak macierzyństwo "cofa w rozwoju" :P haha. Może to taka podświadoma chęć zabawy...?! sama nie wiem :P