Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8ugtodd

do tych co same robia wedliny

Polecane posty

Gość 8ugtodd

ciekawi mnie jak czesto to robicie i w jakich ilosciach; bo ja to doskonale potrafie; na swieta kupilam kg boczki i 1,5 kg karczku i upieklam; zjedlismy z mezem prawie wszystko w kilka dni, bo takie dobre bylo, ale juz na kolejny tydzien mialam przesyt takiego jedzenia; gdybym kupila gotowa wedline zjedlibysmy moze z 30dag; jakbym chciala upiec 0,5kg to sie zwyczajnie nie oplaci

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kotka na gorrącym dachu
ja sama robię mleko i jego przetwory :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Robię różne dla urozmaicenia, karkówkę, schab, boczek sam lub z farszem, pieczeń z mięsa mielonego z dodatkami (do wyboru:pieczarki, feta, suszone pomidory, jajko, marchew, groszek) lub bez, rolade z piersi indyka z farszem mięsnym lub serowym, a'la salceson z golonki. Robię raz na tydzień dwie różne. Jakoś nam się nie nudzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Chce c. K.
Ja pięke po kg, schab, karkowka, często pies z kurczaka, czy indyka. Starcza na tydzień. 2 osoby plus dziecko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość codziennie spaceruję
Raz w tygodniu ok 0.8kg mięsa. Raz marynuję, raz na szaro, potem dla odmiany pasztet zrobię. do tego ser żółty i biały.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fsdfsafdsa
nie nudzi wam sie jedzenie tego samoego przez caly tydzien?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×