Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciulka1986

W oczekiwaniu na decyzję kredytową - kredyt hipoteczny!

Polecane posty

współczuje Ci/ Wam - a Ty pewnie z filozofią odkładania każdego gorsza jeździsz na egzotyczne wakacje i korzystasz z życia pełnymi garściami, co?? to nie kwestia kredytu, ale podejścia. no i wzięcia kredytu na miarę własnych możliwości. ja też mam kredyt i własny dom. jakbym miała na niego odkładać i tułać się po byle jakich małych klitkach, żeby tylko odłożyć, to bym się chyba zachlastała. ja chcę żyć teraz! teraz jestem młoda i teraz mam super frajdę z mojego domu. i frajdę będzie miało moje dziecko, które niedługo przyjdzie na świat. TERAZ,a nie za 15 lat, gdy już bym uzbierała może. a za 25 czy 30 lat nie będę jeszcze nawet na emeryturze, więc dlaczego miałabym do tego czasu nie spłacić kredytu?? co to za idiotyczne myślenie.

Gość zyciulka1986
no dla mnie to straszne myslenie. Nie stac mnie na taki kredyt aby w centrum duzego miasta kupic sobie mieszkanie w takim metrazu jaki bym chciala.Dlatego tez wybralam mieszkanie za miastem.Polowe taniej, wiec kredyt mniejszy - taki abym spokojnie mogla go splacac.I jeszcze wlasnie miec na inne przyjemnosci. Nie rozumiem skad taka zlosliwosc. A na pewno niczego Ci nie zazdroszcz niczego. Nie chcialabym miec meza/chlopaka ktory mysli tylko o wlasnej du.pie. Zyc jak pies cale zycie na lasce kogos.I nabijac komus kieszen.A ten ktos pewnie tez na kredycie a ja jemu rat splacam-bo tez jest pelno takich osob ktore biora kredyt na mieszkanie pod wynajem.Sama w takim mieszkam.I co uwazasz ze lepiej temu komus splacac raty anizeli sobie? Ja pracuje mój maz tez, wiec razem moze nie mamy 20 tysiecy dochodu na miesiac ale starcza nam na wszystko-zycie, wyjscia, ubrania...dlaczego ma nas byc nie stac na to podczas splacania kredytu...? Kiedys to bedzie nasze, bo podejrzewam ze jak za pare lat sie rozkrecimy to splacimy duzo szybciej.

Gość Stanisław Bąba, koniec i trąba
Odkładam na konto i czekam na księciunia z bajki. Potem kupimy mieszkanko za gotóweczkę. A tymczasem zjem gołąbka od mamy. I tak dzień za dniem...

Gość wspólczuje Ci / Wam
pewnie gołąbki od mamy są pyszne :) as ty jedz dalej "gołąbki" z biedronki:) bo kredyt się zwiększa za 30 lat możesz mieć jeszcze więcej niż 300 tyś plus procent ten co masz teraz. poza tym - bank moze Ci wypowiedzić umowę, bez podania przyczyny, jak tego nie wykasowałaś z umowy kredytowej - a można, możesz mieć problemy. zobaczymy co będziecie mówić, jak nagle wartość domów spadnie, np z 300 tyś na 100 tyś, a tak się działo np w USA, albo jak zaczną podnosić stopy procentowe i nagle z 1300zł zrobi się 2000, bo taka możliwość istnieje. tak kredyt inteligenty tak jak pisałem max 10 lat i 500zł kredytu co daje ok 40 tys kredytu. Przy zarobkach 2500, 3000, to jest max na godne życie.

Gość wspólczuje Ci / Wam
jak tam stanisław żona dalej marudzi widze:) nerwy puszczają, powoli poczekaj jak się zrobi brzydka tak z 10 lat a tu jeszcze kredyt 20 razem wzięty:)

To może mi powiesz, co najlepiej kupować w biedronce, bo widzę że się na tym znasz i kilka topików na ten temat założyłaś

a tak btw, jeszcze kilka postów wcześniej pisałaś, że nikomu niczego nie będziesz zawdzięczać, a do mamusi jeździsz co tydzień po jedzonko. O to mi właśnie chodziło z tymi polakesami. Długo jeszcze będziesz się żywiła u mamy? Nic dziwnego, że tyle pieniędzy na życie Ci wystarcza. Zacznij żyć sama i na swój rachunek, zobaczymy ile naprawdę kosztuje życie.

Gość zyciulka1986
Wiesz jak ja bym miala cale zycie tak myslec jak ty to nigdy bym sie niczego nie dorobila...szklanka do polowy pusta, co? ;-) Na szczescie mam inny charakter i dobrze mi z tym...mój mąż tak samo, glupi nie jesteśmy! Wole miec kredyt na takich warunkach jak wymieniles ale kiedys to moje mieszkanie bedzie! Nie bede musiala odkladac i jednoczesnie nabijac komuś kieszeni swoimi pieniedzmi zeby jakis PAN oplacal sobie raty kredytu hipotecznego. Jak chcę miec dzieci to bede je chowala godnie w mieszkaniu w pewnym standardzie a nie w kawalerce 27 m2 i w wieku 50 lat.Bo moze wtedy odłoze wiekszą sumę.Tylko ze na dzieci moze byc juz dla mnie za pozno... Gdyby cos sie dzialo zlego zawsze moge to mieszkanie wynając, chociaz sadze ze do tego nie dojdzie, i nie musze sie tlumaczyc dlaczego wiem ze nie dojdzie do takiej sytuacji. Czekac nie wiadomo na co...tez mi cos!

Gość zyciulka1986
zaraz zaraz wspólczuje Ci / Wam to facetczy laska bo juz sie pogubilam?

Gość zyciulka1986
up up czekam nadal i nic...żadnych wieści!

Gość gość
Najlepsza Pożyczka na Dom kredyt hipoteczny w 2016 roku - Kredyt dla Każdego spełnij swoje marzenia - Minimum Formalności wniosek tutaj http://pozyczkanadom.com.pl/kredyt-hipoteczny-na-mieszkanie/ - Szybka Decyzja, Każda kwota - Na wymarzone Mieszkanie lub Dom Spełnij swoje marzenie dla Całej rodziny już teraz! Wypełnij wniosek kontaktowy a my bezpłatnie oddzwonimy i dobierzemy odpowiedni kredyt dla Ciebie. Wniosek o kredyt tutaj http://pozyczkanadom.com.pl/kredyt-hipoteczny-na-mieszkanie/

Gość Tomik33
zukacie bardzo dobrej oferty takiej jak pożyczka chwilówka ? Jeśli macie dość szybkich chwilówek i chcielibyście w końcu skorzystać z normalnego kredytu to polecam ofertę z której ostatnio skorzystałem, a żyję z miesiąca na miesiąc. AASA https://www.aasapolska.pl/ POLSKA to rewelacyjna firma kredytowa, z ofertami dla każdego, pożyczki ratalne są z mniejszym oprocentowaniem, z wypłatą na konto do 24h i decyzją w 15 min o udzieleniu pożyczki, rewelacyjna opcja, jedna z najlepszych na rynku !