Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość friendittaa

nie wierze w przyjazn i solidarnosc ani kobiecą ani męska a wy?

Polecane posty

Gość friendittaa

no jak

Gość friendittaa
nigdy nie czulam checi i potrzeby przyjaznienia sie zkomkolwiek-a jka sie oglada filmy lub seriale to jest sterotypowa bab co sie spotyka na kawce z koleznkami i sasiadkami, wisi na telefonie , u fryzjera w kawiarni tez sie spotyka z koleznakmi-horror ja bym tak nie mogła i tego nie robie bo zycie towarzyskie to dla mnie gówno

Gość friendittaa
juz w szkole widzialam mnostwo kolezaneczek co trzymały sie za raczki, chichotały w kąciku i robiły swinstwa z a plecami- dlatego nigdy nie chcialam nalezec do zadnej grupy, ani spotykac sie towarzysko z kobietami

Gość a mi szkoda
Akurat w przyjaźń wierzę jak najbardziej. Chichotanie w telefon, fryzjery i inne pierdoły to tylko część - całkiem fajna z resztą;-) - ale najfajniejsze jest to, że są ludzie, którym na mnie zależy, mi z kolei zależy na tych osobach, dzięki temu nie tylko możemy liczyć na swoją pomoc, ale w ogóle życie jest jakieś takie ładniejsze, bogatsze:-)

Gość anons towarzysskiiii
mam to samo. Ja widzę tylko jak ludzie potrafią być wredni i zawistni, "przyjaciółki" obrabiają sobie dupę nawzajem. Jedni chcą poniżyć drugich. Naprawdę mało poznałam osób, z którymi można nawiązać normalną przyjaźń - ludzie przyjaźnią się sobą, gdy widzą, że mogą coś z tej przyjaźni mieć - musisz być mega zajebisty, szalony/zwariowany w pozytywnym sensie, żeby warto się było z tobą zadawać. Musisz rozbawić odpowiednio towarzystwo, mieć dobrą pracę - wtedy się z tobą liczą. Mi też śmiać się chce, jak oglądam te seriale - babki spędzające czas na gadaniu o byle czym, po chwili już nie pamiętają nawet o czym mówiły. Jakieś bzdurne problemy, w rozwiązaniu których może pomóc tylko trzygodzinna rozmowa z koleżanką :D Kotłowanina słów, bzdetów, z których nic nie wynika.

Gość afontinna
ja tam nie potrzebuje spotkan z kobietami towarzysko- po sklepach zawsze chodzilam i chodze sama ,a przy kawie i telefon ględzic- nuuda-spotkania kobiece w gronie rodzinnym tez sa przereklamowane-z wiekszoscia kuzynek , ciotek mam zero kontaktu- smiac mi sie chce gdy czytam z e kobiety maja w naturze nalezenie do wspolnoty, zwierzanie sie dzielenie wymienianie doswiadczeniami-najlepszym przyjacielem powinien byc mąz, partner a z kobietami- zero spotkan towarzyskich ewentualnie w rodzinie choc i z tym roznie bywa np siostry sie nie lubia. szwagierki

Gość nie wiem czy wierzę czy nie
ale mam 30 lat z jedna przyjaciółką przyjaźnie się od 25 lat, a z druga od 16 lat

Gość afontinna
jestem niezdolna do przyjazni i juz w szkole poznalam podłosc kobiet-nie rozumiem sensu spotkan kobiet-tzw damskich wieczorów, pizama party , wypadów do spa czy gdzies tam

Gość nie wiem czy wierzę czy nie
po sklepach nie muszę chodzić z kimś nie lubię, ale na kawkę lub piwko lubię się spotkać, zawsze możemy na siebie liczyć

Gość afontinna
nigdy nie nalezalam do zadnej grupy organizacji wspolnoty- ludzie mnie nudza i draznia-a zycie towarzyskie uwazam za cos pustego miałkiego i bezwartosciowego

ja nie wierze w przyjazn damsko damska ale za to w przyjazn damsko meska tak.... kobiety sa zawistne a faceci nie zato mozna zawsze miec w takim oparcie i nie obraza sie za slowo prawdy

Gość afontinna
nie rozumiem chwalenia kobiecej przyjazni, kobiecych spotkan-dla mnie to masakra-ostanio czytalam artykuł ze jest renesans robótek ręcznych -kobiety-młode, pracujące-umawiajaa sie przez neta czy telefon i spotykaja sie w domach lub lokalach gdzie szydełkuja, haftuja robia na drutach -jak było przez tysiaclecia- dobrze ze nie ma juz minionych epok i nie musze spotykac sie ze stadem kobiet-nie widze w nich nic dobrego nie lubie ich po prostu

Gość afontinna
kobietom tak bardzo jest przypisana gadatliwosc towarzyskosc, empatia troskliwosc emocjonalnosc, spotkania w gronie kobiet-ze jesli jakas baba przyzna sie ze nie wierzy w przyjazn nie spotyka sie towarzysko z kobietami, gardzi zyciem towarzyskim , i ma gdzies sprawy innych bo obchodzi ja tylko ona samam i bliskie oosby-to zgroza

Gość hottentoten
przyjaźń i solidarność jest, ale meska ... a w przypadku kobiet to jest trochę bardziej skomplikowane heh. JAk ja widzę, "przyjaźnie kobiece" które po 10 laatch rozpadają sie z byle powodu to ręce oapdają :D

Gość hottentoten
kobiet zawsze sie porównują, sprawdzają która jest lepiej ubrana, któa ma lepszego, bogatszego faceta itp. NAwet za kobietami nie oglądają sie tak faceci jak inne kobiety - byle tylko przskanować i zobaczyc czy jest sie tą lepszą. I jak ty marzyc o przyjaźni kobeicej czy solidarnosci?

nie nawiązuję silnych przyjaźni, bo zauważyłam, że ludzie myślą tylko o sobie, niestety. Zapominają o tobie, odzywają się nagle po roku (tak!) Ja kiedyś zabiegałam o przyjaźń, chciałam spotkań, ale nie widząc zaangażowania z drugiej strony, odpuściłam sobie.

hehe, dobre, powrót do robótek ręcznych, i pewnie gadanie o niczym w takim babskim gronie. Ja bym się zanudziła na takich spotkaniach. Nuda i strata czasu :)

Gość afontinna
no wlasnie -nawrót robótek recznych -mnie do zdziwiło strasznie -wole czas wolny przeznaczyc na gimnastyke zeby nie byc pomarszczona gruba raszpla

Gość viperrila
smieszne

Gość pothentilla
ja nie wierze w przyjazn

Gość orenillaaa
nigdy nie czulam checi ani potrzeby przyjaznienia sie z kimkolwiek