Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świadkowa87

wieczór panieński proszę o radę

Polecane posty

Gość świadkowa87
ale kto tu pisze o powrocie na czworaka z imprezy... ? W klubie też można bawić się kulturalnie. Kolejny raz nie zaliczyłaś egzaminu na umiejętność czytania. PISAŁAM, czasami są sytuacje, kiedy TRZEBA iść. Kiedy on PRACUJE, ja idę. Kiedy ja PRACUJĘ, on idzie. A potem albo się dołączamy, albo wracamy do domu. Zarzucasz nam jakieś skrajności, przeczytaj jeszcze raz nasze wypowiedzi...

A po co się od razu chwalić? Pewnie, że tu będziesz z siebie grzeczną robić. No jeszcze lepiej facet idzie do roboty, a Ty do klubu,. Chociaż byś w domu poczekała aż wróci zje i w tedy iść a nie biedny po robocie musi gnać do klubu do Panienki. Boże co za ludzie ja dobrze czytam. I dobrze rozumiem to co piszesz. Tylko masz swoje zdanie i tyle. Ja mam swoje i skończyłam:) Napisz do tej kisielowej, warte siebie jesteście.

Gość rolanda
OnaE.22 Do toalety też z facetem musisz wychodzić??

Oczywiście. Lubie patrze jak siedzi na kiblu. Głupie pytanie jeszcze głupsza odpowiedź,

Gość kisielowa
OnaE.22 wiesz, ja nie chcę nic mówić, ale bijesz rekordy głupoty tymi twoimi mądrościami xD masz 23 lata, jesteś taaaka dorosła, już się wybawiłaś - bez komentarza, stara malutka :D ten, kto pije alkohol, jest niedojrzały - brak słów. na imprezę bez faceta wyjść absolutnie nie wolno, "sumienie by ci nie pozwoliło" - a co masz zamiar robić na tej imprezie, że sumienie do tego mieszasz, hm? Naskakujesz na mnie, że gnoję ludzi, bo mają inne poglądy - sama robisz z innych gówniary, idiotki i dziwki, bo się z tobą nie zgadzają. Skąd ty się urwałaś dziewczynko? A tak na marginesie - podkreślanie swojej dorosłości za wszelką cenę kojarzy mi się tylko i wyłącznie z taką zbuntowaną, świeżą osiemnastką, co tylko tupie nogą i powtarza: "mam osiemnaście lat, jestem DOROSŁA, wolno mi robić co chcę!" ;)

Twojej głupoty to już nikt nie przebije. Mam tyle zajęć wiec nie mam czasu myśleć o klubach i imprezach. Najwidoczniej Ty masz dużo wolnego czasu. Nie napisałam, że ludzie co piją alkohol są niedojrzali - tylko zachlanie się i wracanie do domu na czworaka jest zachowaniem niedojrzałym i nie dopisuj sobie, bo jest to żałosne. No jakoś sumienie by mi nie pozwoliło iść z dupą na imprezę, a facet w domu sam siedzi. No chyba, że Ty chcesz całe życie spędzić z koleżankami. Nie wiem co Ty robisz na imprezach i tak naprawdę lotto mi to. Ja spędzam czas ze znajomymi i się bawię w swoim umiarze. Twoje pisanie w stylu dziewczynko bardzo mnie bawi :) .Zbuntowana to chyba Ty jesteś skoro bawi Cię imprezowy styl życia. Może zajmij się czymś pożytecznym, praca, dom, facet zamiast spinać się na forum . Mam swoje zdanie, a Ty możesz mieć je w dupie. Nie będę już więcej odpisywać na Twoje posty chyba, że napiszesz coś inteligentnego.

A ja też nie lubię chodzić na imprezy sama. Nie lubie imprez w klubach, więc jak już muszę iść to wolę iść z narzeczonym. A jak idę na urodziny przyjaciółek, to też idziemy razem, bo w naszej paczce wszystkie są poparowane i chodzimy wszyscy razem. Zresztą najlepsze imprezy przeżyłam w LO, te na studiach nie są już tak szalone...

Gość gość
Bardzo nie podoba mi się składanie na wieczór panieński.Jak chce się przejechać limuzyną i pooglądać gołego faceta to niech sama za to płaci.Te kwoty po 170 zł ,200 zł.Bez sensu.

Gość gość
Wracając do pytania z pierwszego posta – wydać mniej na before. To się da zrobić, trzeba dobrze przeliczyć na co ile wydajecie. My dzięki kupieniu kilku krat Perły wyszłyśmy na tym lepiej niż gdybyśmy miały pić jakąś wódkę czy jeszcze coś innego.

Gość gosc 2
hmm ktos tu chyba wszedl na to forum tylko i wylacznie po to aby sie poklocic, bo po co wchodzic na temat o wieczorze panienskim skoro sie go nie akceptuje, nie lubi. To tak jakbym weszla na temat "porady dla mlodych mam" i pisala jak to beznadziejnie miec dziecko.... znajdz forum, ktore Cie nie interesuje. Tu ktos pyta o rade- Ty jej nie masz wiec po co sie w ogole wypowiadac ;P

Gość gosc 2
ja sama bede niedlugo swiadkowa wiec tez sie zastanawiam jaka skladka gdzie pojsc jaki prezent itp. ale tu nie za wiele sie niestety dowiedzialam ;) P.S. Mysle ze w przypadku 10 osob limuzyna to dobre wyjscie bo wszystkie sie zmieszcza a tak trzeba by brac kilka taksowek i na jedno by wyszlo ;P

Gość terika
na moim wieczorze panieńskim krótlowała żubrówka palona, eksperymentowąłyśmy troche z dziewcyznami w robieniu drinkó na jej bazie ;)

Gość hieronnka
a nie jest tak, że jest mało uniwersalna ta palona? nie lepiej kupić klasyczną, białą?

Gość gość
My składałyśmy się po 50 zł i to w zupełności wystarczyło i na jedzenie i na alkohol. Po za tym dokupiłyśmy sobie takie małe szampaniki z imionami usmiech.gif Dla większej frajdy i do fotek ma się rozumieć https://pinkdrink.pl/sklep,127,alkohole_dla_dziewczyn.htm