Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misianina

jak można się ruchać z facetem w wieku swojego ojca, możecie mi to wytłumaczyc ?

Polecane posty

Gość misianina

bo nie jestem w stanie tego pojąć ,

Gość a musisz to pojac?
dobrze, ze pojmujesz Prawo Avogadra czy postulaty Bohra, emocje i podniety innych zostaw ich wlasnej sprawie

Gość poi5uy
Sama sie nad tym zastanawiam! W życiu bym kijem takie nie dotknęła! Na cholerę mi stary dziad jak wszędzie tylu fajnych facetów w swoim wieku można znaleźć.

Gość misianina
nie mówie o prostytutkach tylko o takich co się wiążą z takimi facetami, tworza z nim związek a facet ma córke lub syna w jej wieku jak ona z nim śpi , ja bym sie czuła jakby tatus koło mnie leżał

Gość koiuhug
normalnie można. Niektóre pociągają znacznie starsi faceci. w wieku ich ojców. Tak bywa, to temat dla psychologa.

tez tego nie rozumiem ale slyszalam, ze podobno wyglada to tak, ze jak dziewczyna sie wychowala np w patologii, nie miala wsparcia, milosci i poczucia bezpieczenstwa u rodzicow/rodzica to potem sobie robi taki substytut w postaci partnera. To podswiadome szukanie sobie ojca zastepczego tak jakby, troche dziwne ale to nie moja sprawa i nie interesuje mnie to.

Gość weweererer
tez tego nie rozumiem, mam 28 lat, moj tata 59, w zyciu bym nie mogla byc z gosciem po 40tce, bym sie brzydzila po prostu

Gość nietonie
A kto tutaj mowi o prostytutkach ? Jesli by isc tym tokiem rozumowania to okazlaoby sie ze mamy cala mase ukrytych prostytutek, ktore pod plasczykiem wielkiej milosci polecialy na kase swojego podstarzalego wybranka. Sa tez takie ktore nie mialy tatusia za mlodu to teraz sobie szukaja

Gość Korzystając z okazji
Też bym się brzydziła :O

Gość bez aliasu
Zalezy jaki ten facet w wieku mojego ojca, bo nie kazdy jest "tatusiowaty". Mowie z doswiadczenia, bylam w zwiazku z facetem 19 lat starszym i poki trwalo bylo super. To ze nie przetrwalo to juz inna sprawa, ale nigdy nie myslalam o nim w kategoriach ojcowskich. Mezczyzna starszy nie zawsze jest tatusiem.