Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świezyorgane

czy mam się martwic?

Polecane posty

Gość świezyorgane

hej, mój facet prowadzi własną firmę, od jakiegoś czasu sprawami księgowymi zajmuje się nowa księgowa , ok. 30 lat. On ją bardzo lubi, często do niej dzowni, minimum z 5 razy dziennie, takze wieczorami. Dowiedziałam się przypadkiem, ze dał jej hasło do swojej poczty oraz do serwisu przez który robi zakupy. Raz jak byl na imprezie i sie opil to dzownil do niej, jego kolega sie wygadal swojej dziewczynie, a ona mi powiedziala o tym. Nie przyłapałam go na niczym niewłaściwym. Malo czasu spedzamy razem, wiec nie mam kontroli prawie w ogole. Czy mam się czego obawiac ?

Gość świezyorgane
nie wiem, moze jestem przewrażliwiona?? juz sama nie wiem co myslec :(

Gość świezyorgane
błekitna dlaczego ? czy to co napisalam oznacza, ze on cos z nia kreci ? ?

Jak sie spedza duzo czasu z kims kogo sie lubie, a tym bardziej podwladnym, to jest naturalne. I dlatego trzeba miec go na oku ;-) Ja na Twoim miejscu staralabym sie wprowadzic z powrotem duzo magii. Codziennosc jest nudna jesli jest perspektywa ryczacej trzydziestki, ktora trzyma Ci meza w garsci!

Gość świezyorgane
rycząca 30tka :D nie pracuje u niego, on z nią współpracuje, ona ma swoją firme, wiec nie spedzają calych dni ze soba. No i nie jest jeszcze moim mężem :/ Tylko czuje takie pikniecia, jak sie dowiaduje jak on ją wychwala, poleca ją znajomym, że jest taka super swietna madra itd No i na dodatek ona jest bardzo ladna i zgrabna :/ Jakby to byla ksiegowa lat 40-50 otyla itd ;) to bym sie w ogole nie martwila , a tak to sie martwie :(

Gość świezyorgane
magia :) dla mojego faceta magia to seks, moglby non stop :/ Wiecznie tez zapracowany, spotkania z kolegami, mecze, wyjazdy itp

Gość dona9898
czy przypadkiem nie jest ze śląska? bo znam taką jedną właśnie w tym wieku lecącą na wsystko co się rusza ;)

Gość świezyorgane
ponoć się o coś założyli z kolegą i mój zadzwonił do niej, żeby rozstrzygnęła kto ma rację A ja już nie chciałam kolezanki wypytywać dokladnie o to, żeby nie wysżło, ze ja nic nie wiem :( Wiem, że mówił do niej, ze jest taka madra i on od niej się duzo uczy - coś takiego. Może po prostu podziwia jej profesjonalizm w pracy...

Gość świezyorgane
nie, nie ze śląska No a czy ona na niego leci to nie wiem Nie znam jej osobiście, tylko ze slyszenia i widzialam kiedys przelotem

Gość świezyorgane
nie wmawiam sobie, ale moze jestem zbyt podejrzliwa i swiruje :( nie wiem juz :(

Gość świezyorgane
najbardziej mnie denerwuje to, ze on ciagle zapracowany, a w pracy ma kontakt z nia, codziennie, w weekendy pewnie tez, bo ze mna ostatnio spedza niedzielne popoludnia i wieczory. Wiem ,ze ona wie duzo o jego pracy, problemach w niej itd a ja nie wiem nic i czuje sie jakby poza nawiasem Ciezko mi go bedzie pilnowac, nie wiem jak mam to robic :(

Gość świezyorgane
echhhh co robic :(

Gość do świezyorgane
jakbym się dowiedziała, że moj facet dal hasło do poczty jakiejś obcej babie .......... kobieto ...... obudź się !!! oni mają romans ...

Gość do świezyorgane
a ile w ogole macie lat ?

Gość świezyorgane
ja 30 on 35

Gość świezyorgane
no własnie, niby jak mam go pilnować ? jak ??

Gość świezyorgane
wiem, ze jak byl na rybach to jej potem wysyłał zdjecie z połowów, wyszlo w rozmowie z kolega, z którym był na tych rybach. Chba osobie z ktora sie wspolpracuje zawodowo to nie wysyla sie takich zdjec itd prywatne sprawy to prywatne, a zawodowe to zawodowe

Gość do świezyorgane
mają romans!!!!!!!!!!! na bank!! przykro mi, to co napisalaś na to wskazuje, są ze sobą blisko, bliżej niż myślisz !

Gość świezyorgane
wcale mnie nie pociesza to co piszesz :(:(

Gość już samo to:
szczerze mowiac.....współczuję

Gość świezyorgane
dlaczego współczujesz?

Gość już samo to:
współczuję bo ewidentnie kręci z nią na boku

Gość świezyorgane
dlaczego tak myslisz? moze sie po prostu zywczajnie koleguja ?

Gość już samo to:
zawsze możesz znaleźć sobie takie wytłumaczenie... coż po prostu nie chcesz dopuszczać tej myśli do siebie. Ale z perspektywy osób postronnych wygląda to zupełnie inaczej. Minimum 5 razy dziennie dzwoni, dał jej swoje haslo (a Tobie też dał? Wszystkim daje?). Lubi seks a ze sobą spędzacie mało czasu. Jak myślisz co on z nią robi? poza tym piszesz że ona duzo wie o jego pracy, problemach w niej a Ty nie wiesz nic. Nie rozmawiacie szczerze ze sobą? Jak w ogóle on może tak blisko przyjaźnić się z kims skoro ma Ciebie? pytałaś go o to?

Gość świezyorgane
nie wiem co on z nią robi, ja nie znam jego hasła. Nie wiem dlaczego akurat z nia się tak zaprzyjaźnil i to mnie właśnie martwi. Aż tak źle to z boku wygląda??