Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little mix

Zycie jest po prostu..piekne!! :D nie narzekac tylko sie chwalic!!

Polecane posty

Gość little mix

Pogoda ładna, właśnie wprowadzam się do mieszkania gdzie nie będę musiała dzielić z obcymi ( 9 miesięcy na kupie mieszkalam). Będę miała pracę swoich marzeń, dużo podróży, poznawanie nowych ludzi. Ah... Ktos jeszcze jest szczesliwy za granicą??

Gość aabbaa
ja tez szczesliwa i to w UK (!) gdzie ponoc wszystkim sie wcale tak dobrze nie wiedze i pogoda do dupy ;) od paru dni super slonce swieci, rowniez mieszkam w fajnym mieszkanu z chlopakiem i tez duzo podrozy wakacyjnych zaplanowanych :) wiec zyc nie umierac i witam w klubie szczesliwych osob ;)

Gość little mix
dziękuję, Mieszkam w Anglii, Londyn. Już męczy mnie to czytanie złośliwych topikow, ciągle zmartwienia. Moje życie nie jest idealne ale nikogo nie jest. A trzeba cieszyć się tym co się ma! No chwalić sie ludziska!

Gość little mix
aabbaa - gratuluję! Ja na wakacje nigdzie nie jadę ( wlasnie w tym okresie będą mnie testować w nowej pracy) a potem to juz wyjazdy na koszt firmy. Po całym świecie. Praca w terenie. A pogoda super w koncu! Tak mnie nosi że mam 1000 pomysłów na minutę :D

Gość adfsa
a zdradzisz jaka to jest ta praca Twoich marzen ?

Nawet jesli jest sie czym chwalic, to nie warto tego robic na tym forum.

Gość soldiaz
fezer nie psuj nastroju marudzeniem, zycie jest piekne, ja tez lubie swoje, juz bylam w tym roku na wakacjach w cieplym kraju, za chwile jade na kolejne wakacje, mam super prace, wlasne mieszkanie i znajomych, z ktorymi mozna konie krasc ;)

Gość LauraZdomu
A dlaczego nie? ja również się dołączam.Mam super pracę, fajnego męża i swój ukochany kąt. Nie ma to jak pozytywne myślenie.

Gość little mix
adfsa - z wykształcenia jestem antropologiem, dostałam propozycję badań naukowych w Ameryce Pd. :) pierwszy krok i naprawdę solidne doświadczenie. Będę tam rok.

Nie rozumiecie, jakis czas temu w innym temacie pochwalilem sie i zostalem sprowadzony do parteru przez trolle, ktore zmieszaly mnie z blotem. Wedlug wielu osobnikow na tym forum, ktos pracujacy za male pieniadze nie ma prawa byc szczesliwy.

Gość little mix
Frezer - a nie sadzisz że każdy ma jakiś powód aby być z siebie dumnym? W tym dziale jest ok powyzywac się i zakładać obrazajace tematy a juz lepiej nie jest napisać cos pozytywnego? :)

Gość bootscare
fezer ty to ten od ipada i hotelu butikowego?

Gość little mix
Frezer a co się przejmujesz ludźmi którzy są tak nieszczęśliwi że muszą się dowartosciowac przez obrażanie? Wiesz ja np znam swoją wartość i nikt nie może mnie obrazić chodźby bardzo chciał. Nigdy nie zarabialam dużo ( jak na standardy kafe :p ) a byłam szczęśliwa. I dziwią mnie te tutejsze tematy i przekrzykiwanie się kto ile zarabia, potem wysmiewanie tych co zarabiają mniej niż 2000 miesięcznie. No co to świadczy o takiej osobie? :)

Gość jhbjher
frezer zgadzam sie z toba ,na szczescie jest jeszcze garstka polakow ktora nie tylko w ublizaniu jest dobra,ja tez sie dolaczam do tematu,tez mam mase problemow w tym zdrowotne ale przyznam ze jestem szczesliwa,ciesza mnie drobiazgi,apiew ptakow, zaczynajace zielenic sie drzewa itd a nie tylko pogon za pieniadzem

Gość przeem
to gratulacje :) z powodu udanej pracy i radości życia :D a w jakim kraju będziesz na "południówce" ?

Gość ogladam sezamkowa z dziecmi
bootscare fezer ty to ten od ipada i hotelu butikowego?-----------> Tak, to on. Zaraz ci napisze, ze mu zazdroscisz tego iPada, bo on uzywa w pracy i jest PAN, a ciebie nawet na nie stac na takie cuda. We wsi mu zazdroszcza :D :D :D :D

Gość bootscare
aha no to juz wszystko jasne ;) pamietam jak sie usmialam czytajac ten topik o tym ipadzie i hotelu, komedia jakich malo,

Autorko tematu=> a nie mówiłem ? Sama widzisz co a własciwie kogo miałem na mysli. Ci idioci gardzą każdym kto sie czymkolwiek pochwali. Oni nawet nie maja odwagi pisać z tego samego nicka. Gorzknijcie dalej z puszka Tyskiego w rece i z pilotem od Polsatu w drugiej

Gość little mix
przeem - Brazylia, dzikość i miejmy nadzieję, jakieś dzikie plemiona :) Frezer - e tam, ludzie muszą anonimowo sie ponabijac. Wg mnie to co (rzekomo) napisałeś zostało wyolbzymione. Nie ma co zwracać na to uwagi.

Nikt nic nie wyolbrzymia. Frezerek pochwalil sie iPadem normalnie tak, jak jakims Ferreri czy Porsche. Tu chodzi o to, ze gosciu ze zwyklego iPada, ktory nawet jego wlasnoscia nie jest, tylko pracy, zrobil przedmiot rangi WOW, tak jakby nikt nigdy wczesniej ipada nie uzywal. Widac ze to wiesniak ktory nigdy nic na oczy nie widzial. poza tym jest tak glupi ze glowa mala. Ale to juz dyskusja na inny topik :D :D :D

Gość little mix
Ja też uzywalam Ipada tylko raz w życiu, i też się potem zachwycalam (ruchome bajki to jest bajer haha) . I co też jestem wiesniara? :) wygląda na to, że niektórzy tylko szukaja pretekstu żeby sie z kogoś pośmiać. No nic, tego juz się nie zmieni. Ważne że znalazłam ludzi którzy są jednak szczęśliwi z tym co mają, i cieszą sie z małych rzeczy. Jak wieśniacy, co nie? :)

Gość bootscare
a jeszcze mnie to ciekawi czy to ten sam gosciu ktory pisze pod nickiem aparat czy agent0700 czy jakos tak? bo co czytam ich wypowiedzi to wszystkie jakby jedna osoba pisala, tez niezle jaja ;) nie wiem ktory to znich sie tez kiedys chwalil ze jada w zajebistych knajpach i nabijal z ludzi ktorym smakuje jedzenie np z camden market a co do tematu to owszem zycie jest piekne! dzis bylam poplywac kajakiem po tamizie :) a w sobote moj luby mnie zabiera na koncert...szykuej sie fajny weekend, trzeb asi eumiec cieszyc malymi rzeczami a wszystko wyda sie ladniejsze i milsze

Gość aabba
little mix... super ten twoj wyjazd do Brazylii. powodzenia z badaniami i swietnych wynikow zycze :) kiedy wyjazd?

Ja też uzywalam Ipada tylko raz w życiu, i też się potem zachwycalam (ruchome bajki to jest bajer haha) . I co też jestem wiesniara? --------------> Tylko ze roznica miedzy toba a frezerkiem polega na tym, ze ty nie przylecialas na forum "pochwalic sie" tym iPadem a frezerek sie pochwalil. Poza tym hellol, w dzisiejszych czasach miec iPada to nic nadzwyczajnego, przeciez to nie jest jakis luksus, ludzie! Dlatego chwalenie sie na kafe takimi drobiazgami mnie smieszy. Frezerek jest cool, bo uzywa iPADA w pracy, ojejuuuu.... :D

@little mix Nie dyskutuj z nimi, szkoda twojego czasu i nerwów. Troll zawsze będzie trollem i nic tego nie zmieni. Ja jestem zadowolony z tego co robię i mam w dupie ludzi, którzy próbują mi udowodnić coś innego. @bootscare ''trzeb asi eumiec cieszyc malymi rzeczami a wszystko wyda sie ladniejsze i milsze'' Piękny przykład hipokryzji. Tobie wolno się chwalić pierdołami ale innych, którzy to robią trzeba ośmieszyć i zmieszać z błotem. @sezamkowa Kim ty niby jesteś, że decydujesz o tym czym ludzie mają prawo się chwalić/cieszyć. Wracaj na tę swoją ulicę Sezmakową, bo to twój poziom intelektualny, co nawet widać bo zwrotach typu: ''helloł''.

Frezerku, hellol :D Nie denerwuj sie tak, bo jeszcze klientow ladnie i poslusznie nie obsluzysz. A no i rece ci sie beda trzesly przy obsludze iPada :D :D :D

Do hoteli przyjeżdzają goście a nie klienci ale skąd taki ktoś jak ty może to wiedzieć. Klientów to ty obsługujesz w ciemnym pokoiku na godziny i stąd te nawyki. Ilu już dzisiaj miałaś ?