Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little mix

Zycie jest po prostu..piekne!! :D nie narzekac tylko sie chwalic!!

Polecane posty

Gość no tak juz widze
Jak twoj 4 latek uczy sie liczenia, jezykow obcych i pisania na iPadzie :D :D :D Normalnie rżnie w gry, bo po to mu to kupilas. Do grania. Zeby cicho siedzial i mamie nie przeszkaladzal jak sie odstresowuje na kafe :D

Gość do takiego frezera
nie wiem do kogo tak piszesz,ale burak jestes! 13:10 [zgłoś do usunięcia]frezer Do hoteli przyjeżdzają goście a nie klienci ale skąd taki ktoś jak ty może to wiedzieć. Klientów to ty obsługujesz w ciemnym pokoiku na godziny i stąd te nawyki. Ilu już dzisiaj miałaś ?

Dzieciom nalezy sie troche relaksu, nie musza sie tylko uczyc, takze jakies angry birds czy inne tego typu gry .. Niby Czemu nie? Strasznie jestescie spieci ludzie :)

Gość A dla mnie
No to by bylo tyle na temat szczesliwego zycia i ogolnego zadowolenia,nastepny topik rozwalony,powodzenia,kloccie sie dalej trolle ja spadam.

Gość katarzynam1989
Moja Babunia dzis umarla i wcale zycie nie jest takie piekne!

Gość pocztowy liss
si-xa myslalam ze troche masz oleju w glowie..malym dzieciom gry angry birds? hahah kurde potem wyrastaja takie antyspoleczne cudaki, wy chyba nawet nie macie pojecia jaka krzywde wyrzadzacie swoim dzieciakom kupujac im te wszytskie elektroniczne badziwia...

Gość pod papugamii
Si-xa i olej w glowie? Nie zajezdzajmy tak daleko drogie panie... ;)

Gość do pan wyzej
co prawda do prawda :-D

Gość xbhfb
Tak, dzieciakom tylko pokazać jak się gra w klasy i Chodzi lisek koło drogi, nie ma ręki ani nogi :-D

Gość do wyzej xb...
nie,nie tylko...Naprawde dzieciom mozna pokazac duuuzo wiecej ciekawych rzeczy...

@do takiego frezera........... A co do ciebie pisałem? Nie ! więc po co się odzywasz ?

Gość a ty jakas wariatka
ze posty ror wyszukujesz na forume i tu wklejasz. daj se na luza :D

Gość gfhgughh
" Moja Babunia dzis umarla i wcale zycie nie jest takie piekne!" Przykro mi.

Gość kolejjy dziiien
Ja także twierdzę że serwowanie swoim dzieciom i to w dodatku małym takiej "rozrywki" to jest karygodne, tlumaczcie sie jak chcecie ale ile wy macie lat twierdząc że kupilyscie to żeby dziecko się rozwijało i żeby mieć spokój? Matki które pewnie matkami są z przypadku i patrzą jakby tu się dziecka pozbyć, bo ona musi mieć czas na kafe a bachor jej się placze pod nogami.

Nic tylko sie caly dzien uczyc a jak nie uczyc to grac w gry edukacykne - Wypowiedzi dziewczyn ktore macierzynstwo znaja tylko z magazynu "Dziecko". Moje dziecko lubi grac a angry birds I jesc czekoladowe lody (tak tak ta wstetna matka nie karmi dzieciaka samymi warzywami na parze). Dajcie na luz :)

Nic tylko sie caly dzien uczyc a jak nie uczyc to grac w gry edukacykne - Wypowiedzi dziewczyn ktore macierzynstwo znaja tylko z magazynu "Dziecko". Moje dziecko lubi grac a angry birds I jesc czekoladowe lody (tak tak ta wstetna matka nie karmi dzieciaka samymi warzywami na parze). Dajcie na luz :)

Gość bejbeeexyz
Ja na przykład do ciebie sixsa nic nie mam ale tamta co kupiła 2 ipady małym synkom + samsung " bo się kłócili" przeszła samą siebie :D nie pomyślała żeby dzieci nauczyły się dzielić, tylko znalazła "lepsze" rozwiązanie. Proszę was...tyle się zawsze mowilo o szkodliwości tv, potem kompa...ale nie iPad to jest cudo które nie jest szkodliwe? :p i co z tego że twój dzieciak gra w tą samą gre co kolega pilot? Mój kumpel jest chirurgiem, gra w gry czy to znaczy że jak jakiś 3 latek zagra w tą sama grę, czyni go to geniuszem ? :D

Gość m73ja@gazeta.pl
a tu ciagle tak samo...

Gość bejbeeexyz
Nie narzekaj, nie chcesz, nie czytaj. Lub napisz coś sensownego w temacie skoro przeszkadza ci to co tu piszemy.

Gość dvhjbbh
Bejbee... Czytaj kotku uważnie: czy sądzisz, że z tymi wszystkimi zajęciami, które mają moje dzieci oni mają czas na to, żeby siedzieć i grać codziennie po parę godzin? Nie mamy tv, bo nie było nigdy czasu, zresztą idiotyczne programy nie przynoszą żadnej korzyści nikomu. Tak, kupiłam dwa tablety, boo hooo, bo chłopcy nie chcą się dzielić. Czy gdybym kupiła I'm dwie piłki to też byłby problem? 4latek nie zawsze ma ochotę na pogodne oddanie czegoś starszemu bratu. Kupiłam, bo mieliśmy plan lotu na Florydę do babci i wiem, że podróż będzie o wiele łatwiejsza, jeżeli będą mieli zajęcie. Jakoś dziwnie nie moga pewne osoby zrozumieć, że mając jakąś elektronikę istnieje ewentualność, że nie musi jej się używać codziennie i żeby "zamknąć dzieciaka". Kończę się wypowiadać tutaj, lepiej pobiegac za małym, który od ukończenia 3 roku życia umie jeździć na rowerze bez bocznych kółek. Sama go nauczyłam! :-p so bite me! :-D

Gość re_mi
Zycie jest piekne,to temat,a wy nawet tu sie klocicie! Ja to sie nawet zgadzam z postem,ze fajnie jest ,bo ROR gdzie indziej cytuje na temat Francji ,ale ktos pod nim juz wyzywa od wariatek :/

Gość AHA -tak sie pisze
pomylona polonistko!!!

Gość dvhjbbh
Ok, dobra.

Gość ach,to prawda
jakas "korektorko" jakiejs "polonistki"-ale zycie jest piekne i wieksze bledy tu widac :-)

No jasne ze zycie jest piekne :) Nie mam iPhona, iPada, ani zadnego innego "i" ;) , mam zwykla przedpotopowa komorke ;), komputer (nie laptop) ktory pamieta Jana Pawla II ;) , telewizor sprzed epoki plaskich ekranow :D, 13-letni , poobijany za wszystkich stron, samochod ... drugi , meza, jest jeszcze lepszy, bo "pelnoletni :D :D :D.... i mam to wszystko naprawde gleboko w odwloku :P :D Mam za to kochanego, kochajacego i "fajnego" meza ... nie idealnego, idealow nie ma ;), ale od ponad 20 lat trwa przy moim boku, na dobre i na zle .... chyba przez masochizm, bo mowiac szczerze, charater mam momentami dosyc wredny ;) :P :P :D Mamy cudowna coreczke, ktora momentami doprowadza mnie do szalu :P ... a za 15 minut gotowa jestem ja z milosci zjesc ;) .... Ogromna radosc sprawia nam wszystkim wspolne spedzanie czasu. Mamy wlasny dach nad glowa, mamy oboje z mezem fajne i lubiane prace i ... spora dawke optymizmu ktory pozwala nam w miare spokojnie patrzec w przyszlosc :) No to sie pochwalilam :P :D :D :D :D :D

Gość mgr inż :):):) od dziś
a ja się cieszę obroniłam się i mogę chodzić po polskiej ziemi nie prędko trafi się taka okazja

Gość UPC
Mgr.inz -Gratuluje obrony Rebel --tak trzymaj, masz podobnie do mnie, jestem minimalistka

przestało mnie dźgać pod łopatką całodobowo i znowu mogę mówić - czyli... wypogadza się:)