Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacja34567

Jak mieć gdzieś opinie innych?

Polecane posty

Gość akacja34567

Hej macie jakieś sposoby na to by się nie przejmować innymi, nie patrzeć na wszystko pod kątem tego co powiedzą, sposoby na to by czuć się pewnym siebie, kimś ważnym, wartościowym, atrakcyjnym? Jeśli jest to cecha nabyta to jak z szarej myszy stać się przebojowym człowiekiem?

Gość Nie wiem, też chciałabym to wi
edzieć :o

Zacznij od udawania, ze masz zdanie innych w nosie. Możesz sobie płakać po kątach za każdym razem kiedy usłyszysz coś niemiłego, ale przy ludziach udawaj. Wreszcie sama uwierzysz, że zdanie innych niewiele Cię obchodzi.

Gość akacja34567
Lomu, myślisz, że to naprawdę może zadziałać?

Gość akacja34567
Proszę, niech ktoś jeszcze się wypowie.

przede wszystkim zacznij zastanawiac sie co ty chcesz?:) i nie rezygnuj z tego a po drugiej daj innym prawo do tego by im sie twoje zaachowanie czy decyzje nie podobały. To ich opinia ty masz inną ;) i nie porównuj sie z nikim zawsze bowiem znajdzie sie ktoś lepszy lub gorszy od ciebie:)

Gość Lilliankka
Ja zawsze miałam to gdzieś. Nie znaczy to jednak, że zawsze czułam się atrakcyjna. Różnie z tym bywało, ale właściwie nie było to dla mnie zbyt ważne. Liczyła się umiejętność życia, umiejętność cieszenia się z niego, rozwijanie pasji. Na drobiazgi nie zwracałam uwagi i w tym sensie zawsze czułam się wolna. Takie podejście to zwyczajna racjonalizacja. Wszak jesteśmy istotami rozumnymi ;)

Gość akward
Są dwie opcje , albo będziesz człowiekiem '' takim jak inni '' nie wychylającym się z grona pozostałych ludzi , a wtedy będziesz akceptowany , albo będziesz osobom mającą swoje zdanie, swoje marzenia. To spowoduje,że wielu Ci będzie zazdrościć i zdobędziesz wielu wrogów, ale za to dla wielu innych ludzi staniesz się autorytetem. :) Bądź sobą, to jest twoje życie, jedno , więc nie marnuj go na takie głupstwa jak zdanie innych..