Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość It's strange so

Dlaczego niektórzy nie odbierają z zastrzeżonego ?

Polecane posty

Gość It's strange so

Dla mnie to dziwne i tacy ludzie najwidoczniej mają jakieś lęki. Dawniej gdy panowała era telefonów stacjonarnych nigdy nie było wiadomo kto dzwoni a jakąś nikt się nie bał odebrać. Teraz czasami żeby dodzwonić się z zastrzeżonego to jest problem. Nawet nie rozumiem prostytutek, które kategorycznie nie odbiorą z zastrzeżonego. To naiwne bo myślą, że przed czymś ich to ochroni.

Gość Herr mi ona
jak to w polsce - sami swoi przy korycie

Gość ja zablokowałam wszystkie
rozmowy z tel. zastrzeżonych z prostej przyczyny, za duzo głupich, głuchych telefonów od kretyńskich dowcipnisiów, poza tym nie mam teraz problemu z róznego rodzaju naganiaczami i akwizytorami wszelkiej maści

Gość 35 latek ;-))
Z zastrzeżonych dzwonią akwizytorzy i windykatorzy przeważnie :P

Gość karmazynowy przypływw
Nie odbieam zastrzezonych bo to przeważnie pracownicy banku z ofertami pozyczek, przedstawiciele czegos tam, którzy wciskają swoje felerne towary.

Z prostej przyczyny. Nikt ze znajomych ani rodziny nie dzwoni do mnie z zastrzeżonego, więc po co mam odbierać takie telefony? Zazwyczaj to jacyś naciągacze z kredytem, ofertą na telefon czy coś w tym stylu.

Gość cecylli
kiedyś również nikt nikogo nie bombardował wciskaniem gówna przez tel. Nie było też roamingu, za który musisz bulić jak ktoś nie pomysli i tryni do ciebie z zagranicy. Dlatego ludzie są ostrożni z odbieraniem

Gość marta,222
ja nie traktuje powaznie osoby-rozmowcy do ktorego ja sama nie moge sie dodzwonic....zastrzezony nr to to jest brak szacunku do rozmowcy...ktos taki nie jest wiaryygodny i powazny...i ni zasluguje na to by odebrac :) tak jakby ktoś przyszedł cos zalatwic i sie nie przedstwił... kiedy byly telefony stacjonarne na korbkę....to bylo normlane ze odbieralo sie i nie znało rozmowcy....ale teraz gdy sa komorki i jest opcja zastrzezenia....hmm....PO CO ONI ZASTRZEGAJĄ SWOJ NUMER???????? W JAKIM CELU??? CZEOG SIE BOJĄ...."MAJĄ JAKIES LĘKI"??? OKO ZA OKO...:)

jak osoba wyzej - brak szacunku...a najczęściej lęki mają ci którzy dzwonią z zastrzeżonego - czyli bank, boi się że nie odbiorę bby słuchać nawijania o kredycie którego nie potrzebuję.ponadto z zastrzeżonego może dzwonić ktoś by robic sobie jaja :P

Gość vcbcb
tez nie odbieram zastrzezonych dla zasady poza tym jak ktos sie chowa pod zastrzezonym to chyba on sie sam czegos boi:P

Gość Elektronikełe ausf. VIb
a dlaczego mamy odbierać? mój telefon i będę odbierał takie telefony jakie mi się będzie podobać

Też nigdy nie odbieram zastrzeżonych, zarówno na stacjonarnym jak na komórce. parę lat temu wujek oburzał, się, że nie odbieram tel of niego, a okazało się, że chciał chyba się czuc jak jakiś VIP i zastrzegł sobie numer, ale po paru tygodniach jak się nie mógł praktycznie do nikogo dodzwonic to zmądrzał :)

Gość It's strange so
Jeśli chodzi o banki i akwizytorów, to czy trudno powiedzieć, że nie jesteśmy zainteresowani ? A dowcipnisie? Kto teraz się bawi w to ? Mineły te czasy, gdy telefon to był luksus i każdy kto się dorwał robił sobie żarty. Jaki brak szacunku?

Gość brzózzzka
Ja nie odbieram bo nie mam czasu na kretyńskie rozmowy.

odkad zablokowalam numery zastrzezone mam spokoj z reklamami, ofertami i debilami ktorzy puszczaja sygnalki dla zabawy