Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simon0303

Rozmiar piersi a kawa...wpływ!? Jest

Polecane posty

Gość Simon0303

Uczeni z Uniwersytetu w Lund przebadali prawie 300 pijających kawę kobiet. Podczas gdy panie jak gdyby nigdy nic sączyły sobie co dzień czarny napój, badacze skrupulatnie mierzyli rozmiar ich biustu. Okazało się, że istnieje tu zależność. Wedle badania opublikowanego na łamach brytyjskiego specjalistycznego magazynu traktującego o chorobach nowotworowych, im więcej kobieta pije kawy, tym bardziej może maleć jej biust . W pierwszej kolejności dotyczy to, które wypijają co najmniej trzy filiżanki kawy dziennie. W tym przypadku badane straciły w biuście nawet aż 17 procent. Przy czym wyniki badania najbardziej widoczne były w przypadku kobiet naturalnie obdarzonych znacznej wielkości piersiami. Badacze jednak zaznaczają, że w efekcie może się to okazać dla tych kobiet zbawienne. Przypominają bowiem, że panie z dużym i pełnym biustem są bardziej narażone na zachorowanie na raka piersi. Jak wybrnąć z problemu małych piersi pić kawę z nutką orientu - reihsi ... Zdrowakawateam@gmail.com i zarabiaj na nowości w Europie

Gość zielonazajączka
jestem nałogową pijaczką kawy a cycki mam jak balony ! czytałam inny artykuł też jakiś uczonych i o ni pisali że własnie od kawy rosną cycki i włosy 🌻

Gość rttrtttyyy
moja mama 55 lat cale zycie pije czarna kawę i tez ma spory biust

Gość NoPoniosłoCię,HaHa
No nie wiem, ja pije kawę regularnie od 14 roku życia, a one nic się nie chcą zmniejszyć, w ostatnim roku znowu się powiększyły, więc mam już F. Chciałabym znaleźć sposób, aby je zmniejszyć do D