Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antek spod dziewietnastki

kiedy ostatni raz uprawialiscie dobry sex?

Polecane posty

No kiedy? Bo ja 100 lat temu !!

Gość vffvfvffvfv
przedwczoraj rano:) wreszcie wolna chata, tzn dziecko w przedszkolu :), maz mial urlop tez niespodziewany wiec poszalelismy, wreszcie sie "wystekalam" za wszystkie czasy :)

Gość wojtek_bez_portek
tydzien temu

Gość ludzki przemiot
S_M to nawet nie wie co to dobry sex.:( Pewna zależność zauważona. Otóż. Jak ktoś jest impotentem to nie lubi litery "x".:(

Ja to wieki temu. Dla mnie tydzien bez sexu to jak dla was miesiac. Musze zostawic ta glupia suke. Wole se konia zwalic niz ja

Gość frytkaaaaaa
nie pamietam :(

Gość ludzki przemiot
Uświadomię Cię S_M, bo samice się krępują. Tak. Jeżeli nie robisz tego na ""A"" to nie wiesz co to dobry seks i wydaje Ci się że wiesz.:( Dobry seks pobudza całe ciało. I umysł też. Poproszę Cię odejdź już i nie zadawaj pytań. Dziękuję.:(

No to taki seks zeby kobita nie lezala tylko . Tylko zeby sie ruszala troche

Zgadzam sie z ludzki przedmiot. Ludzie zazwyczaj przezywaja orgazm w drugiej czakrze i a zachlanni tylko na takie doswiadczenie. Niewiedza ze blokuja sobie prawdziwa rozkosz. Uniesienie mozna przezywac calym cialem.

Gość ludzki przemiot
Zapamiętaj to S_M i zastosuj.Nie tylko kobieta.:( Potwierdzam.:(

Gość dobry sex
Dobry sex to taki w którym oboje przeżywa spełnienie i radość z tego co się robi.Dobry sex jest wtedy kiedy żona nic nie mówi,lecz jej gesty,mina mówią same za siebie...

jakbym miała nie miec udanego seksu to wolałabym go nie mieć wcale:P

Tak Vii, ale istnieje udany sex i udany sex. Ja do dzis pamietam najlepsze orgazmy w moim zyciu...wiem dokladnie kiedy, z kim :P, w jakiej pozycji i co mialam wtedy na sobie ;) Krotkie, spontaniczne numery tez sa ok, ale nie ma to jak calonocne maratony ze wszytskim co tylko przyjdzie do glowy ;) I Czy dzisiaj tez bedziecie chcialy z Dark zrobic ze mnie szaszlyka lub usmazyc na stosie, ktorego jestem skladem, kielbaski? Czy moge jeszcze zostac? ;)

ponieważ lubie jak jestes oszczedze ci tego pala :D:D:D

ja jednak od "dobrego seksu " wole się ....wyspać :( ech ......starość :(

Gość Brt
Ja jestem myślę że przystojnym facetem, mam swoje mieszkanie, a ostatni seks miałem w roku 2010, czyli 7 lat temu

Gość gość
Ktoś chętny na sex telefonik? Jestem Alicja, moja fotka jest na http://www.sextelefon.org.pl/ , jestem duga od góry. Jestem otwarta na eksperymenty i nowe seks zabawy, bardzo lubię wibratory, kajdanki i odgrywanie roli. Ze mną sex telefon będzie na pewno niezapomniany i na pewno Twój k***s zostanie zaspokojony wiele razy. Czekam na ciebie praktycznie o każdej porze, więc po prostu zadzwoń misiu:)

Gość gość
Gość 4:24 droga pani jestem facetem i uwielbiam kobiety ,gdybym miał taka szanse kochał bym ,czyli uprawiał sex co dzień z inna .Lecz wydaje mi się ze to upokarzające dla kobiety tak zwany sex przez telefon . To lizanie cukierka przez szybę i na dodatek w papierku ,bonie widzisz jaki smak ma ten cukierek . Wiem ze zarabiacie w taki sposób ,jak dla mnie nie kupuje takiej zabawy w sex . Ja muszę poczuć zapach ciała i zabawę przed seksem by sama pragnęła bym użył mojego Wacka ,nie wspomnę o jej jeżach lecz na żywo gdy daje jej pełna rozkosz aż do omdlenia. To jest dla mnie sex dać i brać rozkosz .

Gość gość dyskretny
Oj już dawno nie miałem dobrego seksu . Zonka raczej leniwa w tych sprawach i ma małe potrzeby a ja mógłbym ja cała noc pieścić i kochać ponieważ lubię sprawiać kobiecie przyjemność .