Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacjyjnaklklfkglfgfgfgfgfgfg

to teraz najbrzydsze imiona męskie :)

Polecane posty

Gość Hania wwwww
Piotr, Andrzej, Jędrzej ( Przy czym Jędrek jest ok)

Hahah... akurat mój facet nazywa się Daniel i czułam że zostanie wymienione to imię. Osobiście nie lubie nazywania dzieci w Polsce imionami typu Dawid, Jordan, Kewin, Brajan, hugo, jakieś takie wymysły z zagranicy, bo uważam że to tandetne. ten Daniel to też nie wiem skąd się wziął Matce mojego faceta... no ale cóż. Imienia sobie nie wybieramy. Mogło być gorzej zdecydowanie :D Z bardziej polsko brzmiących nie podoba mi się Adam, Kamil, w sumie większość imion męskich jest dla mnie średnia. moje ulubione z męskich to Artur. Dominik też mi się podoba akurat ;)

Gość najbrzudsze d;a mnoe
Dla mnie brzydkie męskie imiona to- - Adam - Jan - Marek -Mariusz -Krzysztof -Grzegorz - Franciszek -Stanisław -Janusz -Karol -Sebastian -Artur -Arkadiusz -Aleksander/Olek -Zbyszek -Zbigniew -Józef -Konrad -Tomasz

Gość białak91
Żadne z moich dwóch imion nie zostało wymienione, ale co z tego skoro i tak mam białaczkę? :O

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
chociaz raz mnie doceniono i w rankingu na najbrzydsze imie jestem w czolowce :D

Hejka białak91 rzeczywiście to już nie przelewki, ale ty wiesz, że wszystko jest do pokonania, weź porządnego zamacha i wykop ją choróbsko kosmos. Dziesięć lat już cieszę się, że jej nie mam, a nawet zauważam, że o niej nie pamiętam, ot czasami taki białak91 :-) mi przypomni. Głowa do góry, gdybyś był dziewczyną P) powiedziałabym cyc do przodu i bądź pewien, że ją pokonasz. Pozdrawiam i życzę zdrówka.

Gość hytrhuhuj
Gracjanek, Oliwierek, Natanek, Dorianek - jak słysze te imiona to rzygam od siebie dodaje jeszcze Krzysiek, Daniel, Patryk, Radek

Gość waldek waldemar
brzydkie a zarowno moj pierwszy jak i ostatni chlopak ( teraz juz maz ) tak maja na imie :)

Gość a zapytałaś się
Gracjan (kojarzy mi się z gejem i tym oszołomem z internetu) Radosław Przemysław Roman Wacław (a właściwie Wacek, rzygam) Zdzisław Adam (na osiedlu był taki przygłup Adaś, wszyscy się go bali albo robili z niego jaja) Brajan i Kewin (po polsku pisane)