Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta nie błądzi1

pytanie do JackaJ

Polecane posty

DLACZEGO JESTEŚ TAKIM SZTYWNIAKIEM?

Gość kobieta co porozmawia
nie jest sztywniakiem, tylko ma zaburzenia obsesyjno kompulsywne. przynajmniej tak wynika z jego wypowiedzi.

Gość Pijana Aga
bo pod takich jajcarzy to nikt sie nie chce podszyc, kazdy bierze za projekt a jacus powazny jest i marzy o podszywaczu :D

Gość znajdź sobie kochanka
ja mam wrazenie ze ten JacekJ czuje misje zbawienia tego forum. czuje sie jak Mesjasz. ale po co? tego chamstwa i tak tu nie wyplenisz....

Gość jedną nogą w rowie
Ja mam zaburzenia

Nie znasz mnie :) Po drugie - ja tutaj przychodzę w konkretnym celu. Porozmawiać o życiu, problemach, dylematach, wyborach. Więc wybieram takie poważne tematy. Jak człowiek starający się wyglądać na inteligentnego, w poważnych tematach - pisze poważnie. Nie jestem tutaj dla jaj, zgrywania się, flirtowania, nabijania, dowcipkowania, romansowania - więc nie widzisz tych cech. Co nie znaczy że ich nie mam.

Gość kobieta co porozmawia
to powinnaś rozumieć jacka:)

dowci­pkowania ocenzurowane... nieźle. Co ci daje gadka o leczeniu kompleksów każdej osobie, która próbuje najeżdżać na innych? Przecież sam dobrze wiesz, że to bez sensu...

Gość do Jacek j
jestes tu tyle lat i nie wiesz,ze ten temat o ofermie to podszyw? Odpowiadasz na te glupie podszywy udajac,ze nie widzisz,ze to nie on zalozyl temat! Po co to robisz? Niby taki jestes powazny i poperawny,a nie widzisz prowokacji:D

Czasami osoba która jest złośliwa, nie uświadamia sobie że leczy sobie jakiś kompleks. Czasami ludzie coś robią "Bo lubią". Ale dlaczego "lubią"? Ja nie wykonuje żadnych działań w które nie wierze, więc jak coś pisze - to wierze że to coś może w kimś zmienić.

Podszyw nie podszyw - ale tekst który ktoś napisał - to napisał człowiek - tak? I moja odpowiedź jest na wypowiedź CZŁOWIEKA. Ale moja odpowiedź nie jest tylko do autora, jest do wszystkich innych którzy to przeczytają. Którzy mogą zareagować podobnie, coś podobnego widzieli. Więc moje odpowiedzi są do wszystkich. Po drugie - z głupiego podszywu nie raz wniknęła ciekawa dyskusja. Ok, opuszcam ten wątek. Trzymajcie się ciepło!

Gość do Jacek j
jestes cieply?

Gość a ja to mam problem
pewnie na orendżu nieźle broi;)