Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość fiona_88
tez mam co 36 dni i mialam 5...wiec ty powinnas zrobic test tak za 4 dni moze bedzie juz blada kreska :)

Gość gość
A sutki mnie bola tak delikatnie zaczeło sie w sobote wiczorem , a ten test mi wyszedł negatywny :( coprawda nie robiony rano i ni w czasie domniemanej @

Gość fiona_88
tez mi wychodzil negatywnie przed terminem @. Mnie piersi lekko bola, bardziej sa takie napuchnete i lekko po bokach bola

Gość gość
BArdzo bym chciała :-) ale obawiam sie ze kolejny test to kolejne rozczarowanie:(

Gość fiona_88
przeczytaj sobie moje posty wszystkie a zobaczysz jak narzekalam, plakalam ze testy negatywne ;) a tu niespodzianka, co prawda nie tak bardzo czerwona jak pierwsza kreska ale jest :) mysle ze jak za tydzien sobie zrobie test - tak na pamiatke :) to bedzie juz bardzo czerwona

Gość fiona_88
a co zauwazylam jeszcze: wlosy lepiej mi sie ukladaja, bardziej blyszcza i cera jest lepsza, a mialam troche z nia problemow :) czy mozliwe ze to tak szybko?:)

Gość gość
Kolejny test , kolejne rozczarowanie...ehhh

Gość gość
To teraz Ty nie marudzisz to ja Ci zmienie te kilka dni :-)

Gość fiona_88
hihihi :)

Gość gość
Mam nadzieje ze kilka dni a nie kilka m-ce

fiona_88 mialam zrobic fotke ale nie mam czym dopiero w czwartek ewntualnie wrzuce tutaj zdjecie chociaz w czwartek mam zamiar zrobic kolejny test :) wiec swiezutkie foto wstawie, natomiast w piatek ide na badanie krwi ciekawe co wykaze :)

hej dziewczyny udalo mi sie zrobic foto testu oczywiscie kreska slaba czulosc testu 20, wykonywany w dzien @ http://img22.otofotki.pl/wr593_2.jpg.html, dzis powiedzialam mojemu ze udalo sie :) cieszyl sie jak dziecko :). Ide zaraz na badanie krwi hcg beta oraz zbadam sobie progesteron bo bardzo dziwne jest to ze procz klucia lewego i prawego jajnika nie mam zadnych dolegliwosci.jak bede miala wyniki napisze ktory to tydzien. buziaki

Gość fiona_88
No anika gratuluje:) ja tez ide na bete zaraz. Wynik bedzie popoludniu. Ale boje się. I tez mnie kłuje podbrzusze

Gość eska 22
Czesc dziewczyny:) jak samopoczucie? Fiona, Anika dajcie znac jak tylko bedziecie mialy wyniki bety, jestem okropnie ciekawa jak tam u Was jest:) i nie martwcie sie na zapas na pewno jest wszystko w porzadku:)

Gość fiona_88
dziewczyny zrobilam bete ale raczej niepotrzebnie...:( zrobilam wlasnie test Quick test - nie ma nic...:( nie mialam krwawienia ani nic :( to pozamiatane

wlasnie wrocilam z badania krwi wyniki po 15:00 wiec jak juz bede miala to napisze mam nadzieje ze wszystko jest ok

Gość fiona_88
tez mam wyniki o 15;( nie potrzebnie robilam ta bete ;(

fiona nie masz co sie narazie martwic, w laboratorium pani powiedziala mi ze badanie hcg beta jest 100% wiarygodne i drugim etapem jest potwierdzenie u lekarza wiec poczekaj na wyniki.3maj sie dzielnie :)

Gość fiona_88
dobra wiecie, rozj....ałam ta obudowe z testu i kreska byla przesunieta poza obudowe! co za feler. Jest dalej blada, ale jest. Ale to bylby u mnie 3-4 tydzien wiec ma prawo byc blada?

Gość fiona_88
sorry to quinx test

fiona widzialas jaka u mnie jest blada kreska fakt ze nie robilam to najczulszym testem ale mniejsza z tym. u mnie wychodzi ze to tez 3-4 tydz wiec sadze ze takie kreski na poczatku sa:P

Gość fiona_88
znalazlam takie info: olenkar Re: test ciążowy QUIXX "Odradzam wszystkim test QUIXX, na Pink test wyszła mi słabiutka kreska, test QUIXX pobrany z pierwszego porannego moczu dał wynik ujemny (ani śladu drugiej kreski), zrobiony 3h później test z krwi beta HCG total wyszedł 77,5, czyli jestem w ciąży:) według moich obliczen 3tc. Dodam że pani w aptece poinformowała mnie, że wszystkie testy teraz mają taką samą czułość i nie ma różnicy jaki się zrobi... A jednak jest!"

Gość fiona_88
ja wczesniej Bobo-test, a teraz mi dala taki :(

chcialam tez bobo test ale miala tylko pink test hihi :P to sobie mysle nie mam wyjscia a nie chce mi sie isc do innej apteki :P sadze ze bobo i pink sa dobrymi testami

Gość fiona_88
No ja ide do Lidla nie bede siedziec w domu i myslec. Potem cos napisze :)

chyba skocze na promenade pochodze po plazy powdycham jodu :D dzis taka piekna pogoda:)

cześć dziewczyny oj w czoraj mnie nie było wymiotuje i bzruch mnie boli i te piersi. na jednym teście wyszła blada kreska w czoraj zrobiłam jeszcze jednen i nic więc obstawiam że jakiś wirus mnie złapał i z dzidziusia w tym miesiącu nici :-( czekam na wasze wyniki i też jestem strasznie ciekawa. i już gratuluje u nas dzisiaj ślicznie bez chmurek więc jak mały wstanie to idziemy nad wodę mam ochotę popływać.... no cóż szkoda że mi nie wyszło a i witam nowego gościa...

Gość fiona_88
oj u mnie tez niewiadomo, cos czuje, ze jednak ciazy nie bedzie;( dowiem sie za 2h...te drugie kreski u mnie to pewnie zwiastun okresu. Juz sama nie wiem