Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

maz juz wie, takze juz dziala z jednym na ktorym wirusa ma a z tym bedzie pozniej.. ma przynajmniej zajecie na wieczor :P a ja moge spokojnie ksiazke czytac :P sa i plusy i minusy :P Giubelli a Ty tez masz rano metaliczny posmak w ustach zanim cos zjesz?

Gość anitea21
Czesc dziewczyny, chcialabym sie do was przylaczyc, ale najpierw opowiem Wam moja historie. Staram sie o dzidzie okolo 2-3 miesiecy z tym, ze od miesiaca prawidlowo z testami owulacyjnymi. Udalo sie, ale szczescie nie twalo dlugo, ciaza byla biochemiczna, poronilam w 33 d.c, jestem zalamana :( Caly czas placze:( Czy moge starac sie jeszcze raz w tym cyklu ? I jakie jest prawdopodobienstwo, ze ten koszmar moze wrocic ? :( Dodam, ze cykle mam ksiazkowe 28 dniowe, ostatnia owulacje mialam 14 dnia, czy cos ze mna jest nie tak ?

Hej! Padam dziś na twarz! Zmęczona, senna strasznie i do tego mam ochotę na jakiś napój gazowany, najlepiej colę ale nie mam siły się ruszyć :( Poza tym bez zmian, @ ciągle brak, a w nocy tak mnie podbrzusze ciągnęło, trochę inaczej jak na @. Buziaki :* Lecę do łóżka! :)

PaulisC rob test :P :) cos czuje ze to bedzie to :P hihi senna, zmeczona, brzuch ciagnie, a i ja mam smaki na cole wiecznie :) no to jak, bedziesz testowac? :) a jak inne dziewczyny? eska?

Eweelka uaktualniam tabelę ;-) majowa ................27...............1cs........................ .. usmiech.gif Fiona................... 25............ .3cs............................ usmiech.gif rozusPL................21..............4cs............... ............. usmiech.gif taka oto ja.............24...............2cs......................... .. usmiech.gif smerfetka9............19...............1cs............... ..................16.10. _nessaja_.............21...............2cs............... 1 dz.............@ 23.10 Giubelli.................27..............9cs............. ....1 dz........... @ 25.10. Kajakaja12345......25................26cs..............1d ............@26.10 bejbe27.................27...............18cs............ ..................@ 09.12. JovankaJo.............29...............3cs............... 1 dz..........@ 11.11. eska 22................22...............12cs..................... ........@ 14.11. PauliśC.................22..............15cs............ ...1 dz........@ 18.11. motynka.............24.................2cs............... ...................@18.11 paulinka121989......24..............6cs.................1 dz .......@ 30.11. Angelusdominus ...23 ..............3cs............... 4 dz.........@ 31.11. Eweelka...............31................5cs.............. 2dz............@ 03.12 MaćkowaŻona.......27..............11 cs............................. @ 13.12. Stymulowana........27...............13cs................. .............@ 20.11 Nowe ciężarówki :D uaktualniamy tabelkę wpisywać się :D a nie tak w ukryciu :P hihi Giubelli bidulko dużo zdrowka dla Ciebie oby szybko przeszło, połącz te wszystkie domowe sposoby a powinno byc dobrze. Słyszałam ze nie mozna przesadzac z czosnkiem w ciazy szczególnie na początku nie wiem ile w tym prawdy, pisało ze rozrzadza krew i wywoluje skurcze.. tez uwielbiam chlebek z maselkiem i czosnkiem mniam. moj wtedy wyzywa i ucieka ode mnie jak najdalej :D Jovanka hm ciekawe własnie czy się nie znamy heheh :D ^^ MaćkowaŻona o widze po tablece ze bedziemy podobnie testowac ;-) Stymulowana dzis termin @ .. jak tam ??

Nassaja test planuje na weekend, bo do tego czasu @ może się pojawić (oby nie), a póki co nadziei nie chce sobie robić. Poza tym nawet nie chce mi się do apteki ruszyć, a w sumie mam nie daleko. Normalnie dziewczynki wypompowana jestem :( I najgorsze jest to że w najbliższym czasie czasu na odpoczynek nie będa miała. Taka zalatana jestem że rano musiałam sprawdzić jaki jest dzień tygodnia :D hi hi Jak narazie jest 2 dni po terminie @ więc do weekendu spokojnie mogę sobie poczekać :)

Gość JovankaJo
Dziewczynki, nie było mnie chwilę, bo przeżywałam wiadomość o ciąży, próbowałam się ogarnąć i...dostałam bóli brzucha. A że jestem panikarą to od razu pognalam do gin (mialam iść do niej dopiero 25-go). Mam zdjęcie Kropeczki:), potwierdzony 5-ty tydzień:) Następna wizyta 2-go grudnia i wtedy powie mi coś więcej:) Na te bóle dostałam tabletki z progesteronem (dopochwowe), mam brać 2 tygodnie. Mają rozpulchnić macicę, zniwelować samoistne skurcze i pomóc zarodkowi w zagnieżdżeniu się. Wiecie jak się wystraszyłam tym wszystkim... Kochane Moje - pozdrawiam szczęśliwe Mamy Wiktorii i Marcelinki:) Angelusdominus - myślę o Tobie i wierzę, że wszystko będzie ok:* Dziewczynki do zaciążenia - pracować, nie obijać się i dać zarobić Służbie Zdrowia na nowych kobietach w ciąży:):):) Jestem wykończona, więc spadam. Dziękuję za wszystkie informacje o tym bólu brzucha:* Buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jovanka grunt ze wszystko wporzadku i ze widzialas dzieciatko :) a teraz chwal sie Kropeczka hihi :)

Nie mam @ :) a przez te stymulacje mam co 28 dni jak w zegarku i w sumie to 28 dzień był wczoraj, ale jakoś mi się wydaje, że to nie to, że po prostu coś się we mnie popsuło:(

JovankaJo jeszcze raz gratuluję cieszę się bardzo że wszystko jest dobrze! dużo zdrówka i wypoczywaj kochana jak najwiecej i nie denerwuj się:*

Stymulowana skoro jak zegarku to moze cos sie tam wlasnie dzieje :D kiedy bedziesz testowac?? 3mam kciuki aby to byla ciąża!!!

Stymulowana jesli masz test ja bym zrobila :) zobaczysz czy wyjdzie, w razie czego powtorzysz test rano lub za kilka dni :) my jestesmy z Toba :*

tez zawsze przed zrobieniem boję się rozczarowania.. zrób teścik z rana i od razu wal do nas :D cos czuje ze beda dwie kreseczki!!! ułłaa Ułaa :D !! a jakies podejrzane objawy są? ;>

Właśnie nie mam objawów zupełnie niczego;/ Brzuch jak na @ mnie nie boli, coś tam zaboli aloe tylko jak sobie o nim przypomnę a tak to nic a co najdziwniejsze nie jestem w ogóle nerwowa, jak to zwykle przed @ bywa....nie wiem co mam myśleć heh

no to może właśnie to to :D skoro jest inaczej.. ja jak zaszłam to własnie objawy mialam duzo łagodniejsze owiele mniej mnie piersi bolały i napiecia przed @ takiego nie było jak to normlanie, brzuch mnie tak nie bolal tylko co jakis czas delikatnie cos czulam, bo normanie zawsze to jest u mnie dramat, jeju.. jeju :P 3mam kciuki ananana ah jutro się okaże :D

Gość MaćkowaŻona
Stymulowana mocno mocno trzymam kciuki za dwie kreski :) Siedze w pracy a pewien lysol po drugiej stronie sciany okno wybija. Powialo mu chyba po tej mozgownicy. Wyobrazacie sobie co tu sie dzieje? Masakra jakas, jobla dla tego ktory wymyslil remonty o polnocy :/ nawet telefonu nie slychac jak dzwoni, ale to akurat plus bo mam mniej pracy ;) Spijcie sobie slodko, kolorowych snow zycze :)))

Gość Malutka Truskaweczka
Anitea ja w sumie sie na tym nie znam, ale wydaje mi sie zebyscie sie starali, a do ciazy biochemicznej to nie bylo zarodka wiec to nie bylo malenstwo Poprostu twoja odpowiedz organizmu na pragnienie dziecka musisz troszeczkę wyluzowac a będzie ok, Stymulowana, moze to za wcześnie na test, ja zazwyczaj robie tydzień po terminie miesiaczki, nie martw się :* wkoncu i tobie i mi sie uda :) zobaczysz. Dziewczyny jak wam cholernie zazdroszcze :D chyba zacznę sie modlic o mnie, o resztę starajacych aby byly te dwie krechy :) chcialabym na Mikolaja :) ale jak to wyjdzie tego nie wiem, nawet ostatnio brak mi ochoty na sex skoro sie nie udaje :

Wiem, że jest coś takiego, że mogłam się zablokować przez stymulację, przy pierwszej coś mi lekarz o tym mówił, ale że było ok to nie pamiętam dokładnie no i te pierwsze 3 normlanie dostawałam @ w 28 dc, martwię się, że właśnie to coś mi się zablokowało bo przy 4 stymulacji miałam inny lek i pare zastrzyków może to przez to? no nie wiem, w każdym razie mam jeszcze nadzieję, poczekam do poniedziałku i jak @ nie będzie to pójdę na betę i sru do mojego doktorka:):)

Stymulowana, kochana nie martw sie, zrob test za kilka dni i zobaczysz wtedy, dzien po @ to byc moze za wczesnie, u mnie bylo tak ze zrobilam test chyba przed @ byla naprawde malo widoczna jak sie dobrze przyjrzec, w dniu @ kreseczki nie bylo wogole, wiec podejrzewam ze test byl trefny, kilka dni pozniej innej firmy zrobilam i byla juz piekna druga kreseczka wiec sprobuj za kilka dni :* i glowa do gory :)

witajcie kochane. stymulowana nie martw się powtórz test za jakiś czas;* będzie dobrze. wiecie co zdalam sobie dzisiaj sprawę że za tydzień w niedzielę powinnam dostać @. w tym miesiącu było na luzie ni myśleliśmy tak o tym a bo dziecko chore . jak tam u was? jovanka wypoczywaj i trzymaj się tam;*

angelus to moze to bedzie szczesliwy miesiac :) trzymam kciuki :) teraz zjadlam platki z mlekiem i po tym mleku mi jest troche niedobrze.. ajajaj jak tam dziewczyny? stymulowana dzieje sie cos?

Gość MaćkowaŻona
Stymulowana jeszcze nic straconego :) dalej trzymam kciuki!!! :) Angelus a jak Twoj maluszek? Poprawilo sie mu?

Gość WSW
Hey dziewczyny jestem tu nowa:) Chcemy z mezem zaczac starania w grudniu:) nagla zmiana planow poniewaz wzielismy w tym roku slub i chcielismy przez rok poukladac sobie wszystko i zaczac starania od przyszlych wakacji jednak oboje poczulismy chec powiekszenia rodziny:) od wczoraj biore kwas foliowy a w pon ide do ginekologa na badania i jesli bd wszystko dobrze w grudniu zaczniemy starania:) 3mam za was kciuki powodzenia!:)

Stymulowana właśnie może jeszcze za wcześnie za kilka dni powtórz test, cały czas 3mam kciuki, bo jeszcze duża nadzieja jest ;-) wogole ile sie zlazłam dziś po aptekach.. ah.. któraś z dziewczynek doradzała mi żel Conceive Plus... a więc zakupiłam, po wielkich trudach bo nigdzie go nie mogłam dostać. Tak że będziemy działać z tym 'redbulem plemnikowym' :P zobaczymy czy będą jakieś pozytywne skutki ;-) oby ;D

Gość JovankaJo
Witajcie:) Trzymam się, spoko:) Z tym że non stop jestem głodna - na wszystko:):):) Lubię nawet znienawidzone przeze mnie dotąd warzywa:) Angelusdominus - dziękuję:* Stymulowana - odczekaj kilka dni i wtedy powtórz teścior. Trzymam kciuki:) Wiem, wiem - łatwo się mówi... A sama niecierpliwie robiłam testy za wcześnie albo 5 po rząd... WSW - witaj i dołączaj:) bejbe27 - powodzonka z nowym spidem:P Pauliś C - oby to było To:) Dobra, znowu mnie ssie w żołądku... Idę do lodówki. Buziaki!