Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość motynka
Stymulowana, trzymam kciuki, żeby jednak pojawiła się druga kreska! . PauliśC, coś mi się kojarzy, że my tego samego dnia @ powinnyśmy dostac. Jak Ty tyle wytrzymałaś bez testu, nie wiem. :) Szacun! :) . Jovanka, aż Ci zazdroszczę tej wizyty u lekarza. :) . Powiem Wam, że jak wracam po pracy do domu, to jestem tak padnięta, że nawet komputera nie chce mi się ur*******c... Ale myślę sobie, muszę zobaczyc co tam u Dziewczyn z forum, może kolejna dzidzia się szykuje. ;) Teraz też ledwo żyje, a stałam tylko 6 godzin. Przedwczoraj była katorga, bo pracowałam aż 12 godzin. Myślałam, że padnę jak wróciłam do domu...

motynka uwazaj teraz na siebie i nie przemeczaj sie tak, jesli jestes zmeczona kladz sie :) mi wystarczy chwila snu a czuje sie juz od razu lepiej :) a jakies dolegliwosci oprocz zmeczenia? :) Wsw witaj :) powodzenai zycze :) bejbe to teraz plemniczki beda jak odrzutowce :P owocnych staran w takim razie :) ja dzis ide na 19.50 do lekarza, juz nie moge sie doczekac :)

Gość paulinka121989
Hejo;) u mnie bryndza, czuje znow bol brzucha i jajniki czasem zakluja, nic po za tym, chociaz z jedzeniem cos nie tak, zerzarlam dzis salatke z pekinskiej kapusty a za chwile ciacha czekoladowe. Mama az oczy wytrzeszczyla to jej powiedzialam ze @ sie zbliza choc nadzieja jest ze nie przyjdzie. Kurde kreci mnie zeby test zrobic ale cholera za wczesnie,;/ wrrr najgorsze to oczekiwanie... pisalam dzis rano do was ale postu nie widze:/ najlepszym prezentem na 100 str bedzie nastepne dzidzi ktorejs z nas:) buziale

dziewczyny to jest niesamowite :) wszystko wporzadku z dzidzia, malutkie jest, serduszko pieknie bilo :) banan mam do teraz na buzi :) zdjecia dwa, widac glowke, tulow, gdzie jest serduszko :) ahhh moglabym tam tak lezec****atrzec na nie godzinami :) Giubelli jutro Ciebie to czeka :) dziewczyny ktore stracily ochote na seksik - brac sie do roboty! dla takiej chwili warto ruszyc tylek :P :)

i moze wlasnie przez takie nastawienie okaze sie szczesliwy? :) tak jak u Giubelli, nie myslala, nie nastawiala sie no i prosze :) zycze Ci tego z calego serca :) ide spac, szalonej i owocnej nocy wszystkim zycze :)

_nessaja_ to super!;-) normalnie ciesze się bardzo niech maleństwo rośnie zdrowo ;-))) jak miło czyta się takie wpisy ;-)))) jak da rade to pokombinuj i wrzuć fotecki :D ciotki na pewno z checią obczaja dzidziunie <3

Gość paulinka121989
Nessaja :* strasznie sie ciesze;* oj obym i ja niedlugo to przezywala;) co tu taka cisza dzis?

Gość Malutka Truskaweczka
Witajcie, Nessaja :) az zazdroszczę, chcialabym czuc te radosc :) u mnie skonczyly sie dni plodne, zblizam sie do okresu, za jakies 9dni bedzie:)

witam wszystkie kobietki mam bardzo powazny problem polaga on na tym ze nie moge zajsc w ciaze ... staram sie z mezem o dziecko juz 2 lata i nic nie wychodzi. kupilam se na wlasna reke tabletki CASTANGUS, OERPAROL i jakies witaminki. byłam u ginekologów juz 3 ale tylko slysze chudnac i schudnac fakt mam teraz diete mam 156 i waze 85 kg. mowie do lekarza ze jest duzo kobiet ktore waza wieicej i zachodza normalnie. uzywam testów owulacyjnych i normalnie wychodza dni płodne. ale lekarz zrobial mi tylko cytologie teraz czekam na wynik. nie moge znalesc lepszego lekarza. uwazaja ze mam jeszcze czas a jak mi zalezy to mam schudnac 20 kg. nie zrobili mi zadnych inny badań. pomozcie mi doradzcie. z góry bardzo dziekuje i czekam na jakies porady.

kochane witajcie. joaska witaj wieś co to nie zawsze zależy od wagi ja mierze tyle co ty a waze 92 i mam 2 dzieci jedna ciążę poroniłam. trzymam kciuki aby ci się udało zajść w ciaze i abys znalazła dobrego lekarza buziaki;*;*

Dzień doberek:) Mojej @ wciąż brak:):):) i jakichkolwiek objawów czegokolwiek też:) WSW witaj i powodzenia:):):) bejbe27 jak masz już żelik to do dzieła raz dwa:) JovankaJo to dobrze, że masz smaki na warzywka są mega zdrowe:) _nessaja_ cieszę się i zadzroszczę :):):) joaska22103 witaj, poszukaj może w okolicy jakieś kliniki leczenia niepłodności i zróbcie sobie oboje badania:):) Miłego dnia kobitkiiii:*

Gość paulinka121989
Dzien doberek;* nooi kobietki to widze ze we trzy mamy miec okres na koniec mca truskawka i angelus:p oby chociaz jedna z nas go nie dostala! !!! Joaska nie rozumiem lekarzy ktorzy gdy widza grubsza kobitke najpierw kaza schudnac, ok jest nadwaga i moze w jakims stopniu ogranicza zaplodnienie ale do cholery jasnej przeciez duzo kobiet jest wiekszych i jakos dzieci maja takze szukaj innego lekarza. Angelus i truskawka przeczuwacie cos? ;) leze jeszcze w lozku i cholernie nie chce mi sie wstac;) a gdzie reszta? Mackowa, fiona, ewelka, bejbe i reszta!!? Pisac co u was!!

Gość gość
hej dziewczyny jestem w 39dc i nadal brak okresu staramy się o dziecko ale narazie nic, tydzień temu zauważyłam bardzo lekkie prawie niewidoczne plamienie (jakby zabarwiony śluz trwał jeden dzień) myślałam że będzie okres a tu do dziś nic, temperatury od początku cyklu bardzo niskie tak jakby cały czas była pierwsza faza cyklu, co się podniesie to spadnie i tak w koło, już nie wiem co się dzieje?

angelusdominus "31.11 mam mieć" :P listopad ma 30 dni :P:P:P hihi 3mam kciuki aby@ nie było gość 39dc to juz dlugo, robiłaś teścik?

Gość gość
nie robiłam bo nie mam żadnych objawów, no i te temperatury kompletna klapa;( zresztą mam nieregularne cykle wiec....

Gość margaritka_4
Czesc dziewczyny :) pisze, bo moze niektore z was juz to przechodzily i sa bardziej doswiadczone... otoz od tego miesiaca zaczelismy z mezem starania o dzidzie :) niestety mozliwosc uprawiania seksu w tym miesiacu mielismy tylko 12 i 16 dc (cykle mam zawsze 28 dniowe) - mam nadzieje ze i tak sie udalo. Jedyne co zauwazylam to od wczoraj (20 dc) mam wrazliwe sutki i ich koncowki robia sie biale; zadnych innych objawow raczej nie mam - piersi nie bola tylko sa jakby "pelniejsze", brzuch tez nie boli, a sluz taki jak zawsze po dniach plodnych. Dodam jeszcze ze sluz plodny zauwazylam u siebie w 13 i 14 dc... Jak myslicie kobitki jest jakas szansa?? Wiem ze to za wczesnie na doszukiwanie sie jakichkolwiek objawow ale nie moge przestac o tym myslec... :) pozdrawiam :)

Gość gość
bejbe27 nie wiem czy będę jeszcze testować czy w poniedziałek pójdę na betę, to chyba jest pewniejsze, a ja muszę wiedzieć co to się ze mną dzieje bo jeżeli nie jest to upragniona, wymarzona, wyczekiwana, ukochana, cudowna ciąża są to torbiele, ale jest nadzieja:):):) Od 2 tygodni mam smaka na cytrusy:) mandarynki, cytryny, pomelo pochłaniam kilogramami.....czy może to być jakiś znak????

ten gość to ja ::) bejbe27 nie wiem czy będę jeszcze testować czy w poniedziałek pójdę na betę, to chyba jest pewniejsze, a ja muszę wiedzieć co to się ze mną dzieje bo jeżeli nie jest to upragniona, wymarzona, wyczekiwana, ukochana, cudowna ciąża są to torbiele, ale jest nadzieja :) Od 2 tygodni mam smaka na cytrusy:) mandarynki, cytryny, pomelo pochłaniam kilogramami.....czy może to być jakiś znak????

Stymulowana jesli wczesniej nie mialas takich zachcianek na cytrusy i wogole to jak najbardzie to moze byc znak ze cos sie dzieje :D u mnie np jest tak dziwnie przed @ zawsze mam apetyt wiekszy na różne rzeczy ktore normalnie nie jadam, kilka dni przed bym tylko jadla i jadla...i tez pic mi sie wiecej chce, tak ze u mnie ciezko to wyczuc ale skoro u Ciebie wczesniej tak nie bylo to moze dawac do myslenia :-)

angelusdominus hihi zakrecenie :P to moze byc tez z jednym z objawow ;-)^^

Gość paulinka121989
Stymulowana a moze jednak to ciaza;) kurcze idz na ta bete jak najszybciej bo chce uslyszec dobre wiesci!;) u mnie @ bedzie na 100% objaw najpewniejszy: jestem mega z***biscie zla! Brzuch ciagnie na dole. Wrrrr no dzis to ze mna sie nie pogada:/ i znow dupa:(

paulinka121989 ajjj a moze sie mylisz. kazdy organizm jest inny dopóki @ nima to sa szanase głowa do góry!! ;-)

Gość Malutka truskaweczka
:) moj okres ma przyjsc 30 albo pierwszego zobaczymy, nie czuje abym była w ciazy wiec watpie pewnie jak zwykle nici.

rzucam czar, żeby wszystkie @ dostały nóżek i uciekły jak najdalej od nas wszystkich.....abrakadabra bęc :)