Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość MaćkowaŻona
Smerfetka noo to patrz :) trzymam Cie za slowo bo szkoda mi Ciebie.

Mackowa, tak. Wydaje mi sie ze nie wyprowadzi sie od niego...Sorki smerfetka, ale tak po prostu mysle

Gość gość
cześć dziewczyny można do was dołączyć? staram się 3 lata,mam 29 lat i nadal nic, za tydzień @ więc czekam czy się może cudownie udało...czytam Was codziennie od jakiegoś czasu już.... Gabi

Gość paulinka121989
Dzien dobry! Laski co do cholery za smutki? Jak to iza pisze prosze polazac zabki i usmiechac sie od ucha do ucha!:) i to juz! Paola hehe tez mam takich pieknie pachnacych klientow, szczegolnie jak pala suszony tyton taki z pola...fuj wtedy to mozna pawia puscic:/ trzymam za ciebie kciuki zeby dzidzi byla ! Za reszte tez:* wiosna idzie, pokazcie brzuszki;) Kasik a moze sie wysni twoja dzidzia;) ale byloby super;) Fiona jak sytuacja? Jeszcze troszke i bedziemy ciociami!;) juhuu Giubelli wez ty pipko zwolnij troche tempo! Bo toska bedzie rozbrykana tak jak mamusia i da ci popalic jak z brzusia wyjdzie:) Izulinka pisx od razu po wizycie co i jak;) Mackowa a ty na luzzzie dzis;) nie krzycz na ludzi;) Eska glowa w gore, cyc do przodu, pomaluj paznokcie na k***wska czerwiem i humor sie poprawi;* Nessaja jak u ciebie? Ciekawe co z zoneczka...

Gość paulinka121989
Witaj gabi;) zostanz nami bo to magiczne forum;)

Gość MaćkowaŻona
Paulinka na luuuzie ja, agrobiznes ogladam ;) nie krzycze, nie wrzeszcze chociaz tak to moze wygladac bo ziewam caly czas ;) Jadlam sucharki i i okruchow w cycki mi sie nasypalo. Dzieki temu moze nie zasne ;) obawiam sie jesc cokolwiek bo brzuch mnie boli :/ Smerfetka zaskocz nas, oby pozytywnie ;) Gabi witaj, dolaczaj smialo do naszego grona. Im wiecej tym lepiej ;)

Witaj Gabi;-) Jak Fiona samopoczucie? Jakby mnie czekal porod o boze bym pewnie panikowala. Na bete tez nigdy nie pojde;d bedzie potrzeba dla fasolki to tak a tak to nie pojde w zyciu;d Wy tez tak igiel panocznie sie boicie? Duzo kluja w ciazy?

Gość gość
magiczne? :-) oby było naprawdę bo po kilku latach starań chyba magia jest potrzebna... 2 lata temu zobaczyłam 2 kreski, potem beta 26 a potem @ , i od tego czasu nic... zabieram się w końcu za badania,bo nic z tego nie wychodzi, bzykanie co drugi dzień, codziennie, z przerwami bez przerw,nic nie działa.robię testy owulacyjne pokazują ładnie 2 kreski ale co z tego....w piątek odbieram wyniki i będę mieć już wszystkie hormony zrobione i idę z nimi do ginki, mąż mnie pociesza, ze uda się w końcu ale kiedy? heh..jakoś za tydzień @ więc czekam i liczę na cud...tyle o mnie :-) dzięki za przyjęcie :*głowa do góry, cycki do przodu-kiedyś się uda :-)

Gość gość
czekam z niecierpliwości i trzymam kciuki za testujące :-) Gabi

helo my girls:) jestem już po inseminacji:) zabieg zupełnie bezbolesny, tylko po nim zastrzyk w tyłek po którym zesztywniała mi noga i poślad cały. Dostałam leki duphaston, luteine i estrofem i jeżeli do 25 marca nie przyjdzie małpa to dobry znak, ale co ja do tego 25 ze sobą zrobię to nie wiem, chciałam pomalować mieszkanie, ale doktorek powiedział, że mam się oszczędzać, dużo leżeć jak najmniej chodzić, dieta lekkostrawna i mój D wziął sobie to bardzo do ❤️ i nici z mega malowania, i co tu robić??? Paola popieram Maćkową z tym czekaniem do soboty:) Witaj Gabi:)

dzisiaj rano dzwoniła do mnie koleżanka, która w styczniu miała inseminację która się nie udała, dlatego wcześniej mi o niej nie mówiła:( i moje nadzieje zmalały, pociesza mnie jedynie fakt , że ona miała tylko jeden pęcherzyk i jest o 11 lat starsza ode mnie, chyba ma to jakiś wpływ.....

:O :O :O kyrie eleison!! chcialam uwiecznic moje odrosty na zdjeciu bo jutro bede sie farbowac i zdjecie wyszlo albo bardzo przesadzone albo naprawde musze zakladac czapke!! jak dobrze ze to tylko lampa blyskowa daje taki straszny efekt i ze na zywo tego tak nie widac :P bo bym pojechala do sklepu wszystkie czapki wykupic :P ale mam dzis leeeeniaaa :P

Stymulowana no to mocno trzymam kciukensy ;) I nie patrz na inne Kobiety kazda jest inna bedziesz miala swoje malenstwo ;)

Zaskocze - ale tylko pozytywnie! :D Paola, ja na becie bylam 2 razy.I dziwnie to robia, bo nie pobieraja jak do normalnego badania krwi tylko wbijaja igle i czekaja az krew sama do tego pojemniczka splynie.Najgorsze ze za drugim razem leciec nie chciala i pozniej zyle mialam zaje***cie widoczna. Ale czego sie nie robi.... :D

Paola dzieki, ale rozstepy sie pojawily...no coz nie widac ich jakos bardzo:) no i ten pępek..

Gość MaćkowaŻona
Stymulowana, rety zeby ta @ wredna sie nie zjawila!!! :) trzymam kciuki, mocno wierze ze sie uda :) tak jak dziewczyny pisza kazdy jest inny i to ze sie znajomej nie udalo nie znaczy ze z Toba bedzie tak samo. Sama musisz uwierzyc ze bedzie dobrze :) sluchaj lekarza, siedz na doopie, ksiazki czytaj albo na szydelku rob dla malenstwa ubranka :)

Mackowa a jak u cb po ziolkach?? Pidalam ostatnio ale nir odpisalas mi ??? A ja kobity cos pochrzanilam w kalendarzyku swoim i nie 9 mam owulke tylko jutro powinna byc ;))))

dzięki marta i mackowa potraficie podnieść na duchu:* owa koleżanka o której dzisiaj wspominałam, to właśnie ona odkupiła ode mnie ziółka, co prawda ona ich nie piła ale jej mąż pił, przed IUI miał badania nasienia, które poprawiło się o 30% !!! szok!!! więc wylewajcie w mężów ile wlezie :D

Gość MaćkowaŻona
Marta najmocniej Cie przepraszam, tak to jest jak chce sie odpisac wszystkim i polowy sie zapomina ;) u mnie po ziolkach poki co bez zmian. Wczoraj cos jajniki czulam, dzis juz lzej. Sluzu dalej brak wiec nie wiem czy cos z tego bedzie, ale nie trace wiary :) Stymulowana no od tego tu jestesmy :)

Gość gość
dziewczyny ja wyczytałam dziś po obczajeniu miliona stron na necie, że chyba najlepsza kuracja dla faceta na poprawę nasienia lub polepszenie go to: androvit,maca i kwas foliowy-idę potem do apteki i zaczynam dawać mu witaminsy, a to czekanie...jajnik zaboli, a ja już mam nadzieję, że ... a może coś.się dzieje... macie jakiś pomysł na nie myślenie o tym??? nie da się chyba niestety... idę zaraz posypać głowę popiołem do kościoła... Gabi

IZA85 - ale mamy z******tą pogodę coooo :D Zupełnie nie jak UK :P Ślicznota jesteś z tych zdjęć no i przystojniaka masz synka :D Super :D Stylmulowana - będzie git! Zobaczysz...tylko się oszczędzaj :D Żadnego malowania...kategorycznie zabraniamy :D Hahahaha Gabi - Witaj :D Słuchajcie tego...pomimo tego że zrobiłam już gro testów...dzisiaj jak szukałam dla koleżanki tabletek na zatoki to znalazłam kolejny test...mówie do niej "Ej, Wiolka...zrobić jeszcze jeden?" a ona na to "Dawaj! Zobaczymy czy jesteś bardziej w ciąży niż byłaś tydzień temu" Hahaha myślałam że się posikam - no i się posikałam ale na test :D No i rzeczywiście jestem bardziej w ciąży niż byłam tydzień temu bo teraz ta druga krecha to taka aż czarna prawie :P Stwierdzam że wzrost beta HcG :D Czyli wszystko prawidłowo. Macica mnie dalej ciągnie ale mniej niż 2 dni temu...oprócz tego (.)(.) CYCOLE! Matko Święta...jak tak ma być całą ciążę to FAK! Hahahahah Za to mnie nie mdli wogule...ogólnie to przeprowadzałam wywiad wsród kobiet w mojej rodzinie i żadna nie miała mdłości w ciąży...git co? Chociaż tyle... Wczoraj mówie do swojej mamy...." fak jak mnie macica rwie" a ona na to "Kochanie moje nadroższe, w ciąży co chwile coś boli także się przyzwyczaj" No to mnie pocieszyła hahaha Buziaczki Dziewuszki :D