Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fejsbukkke

Wiecie, że bedzie zakaz publicznego karmienia dziecka piersią ?

Polecane posty

no coś jest z tobą nie tak, że tak na to patrzysz. Jakieś skrzywienie emocjonalne, bo inaczej tego wyjaśnić nie potrafię.

Gość bfbhfhbh
no skoro dziecko chce jesc a niema mozliwosci pojscia do toalety czy w jakies ustronne miejsce to trudno

no i wspaniale jaka ty jesteś popierdolona! ile ty masz kurwa lat? seks a karmienie piersią w miejscu ublicznym to co innego. Ja pierdole przeraża mnie wasza "inteligencja" KURWA!!!

skąd tacy debile na tej kafeterii się biorą? Karmieni piersią to wy na pewno nie byliście. Chyba tylko psychotropami. Debile, (nie wszyscy)

cukiereczka - no też coś mi się kręci w żołądku jak czytam wpisy Twoje, ROR i tym podobnych, gdzie biust to wymiona, a karmienie dziecka porównywalne jest z wydalaniem odchodów...

I tak naprawde to jest to, o czym juz pisalam - tego typu swiete oburzenie I pozal sie Boze 'akcje' swiadcza paradoksalnie nie o byciu super nowoczesnym, swialym I trendy, ale reprezentuje totalny zascianek I zakompleksienie.

Gość prawiczek 25lat.
ale kulturalna dyskusja :O:D tarzam sie po podłodze z matką :D

Nie mozna sie obnosic ze swoja cielesnoscia na ulicy! Poza tym mnie chodzi o wywalanie calej piersi golej, nie mowilam ze dyskretnie to juz nie mozna karmic. Nauczcie sie czytac ze zrozumieniem

Gość no i wspaniale
a moze z toba cos jest nie tak? ciekawe jakbym sobie z cyckiem odkrytym na ulice wyszla, byloby ok? przeciez to moje cialo, to naturalne

Gość ojojojojojojoo
wyczuwam zlot matek nierobow

Gość iksssssssss
Gówna psie wam nie wadzą, wdychacie je ! Zarazki sie mnozą i zarażają ludzi. Ale pieski mogą się załatwiać gdzie chcą, zamiast dla nich zbudować specjalne ogrodzenia do załatwiania wywalacie matki z dziećmi do przewijalni.

Jak już wcześniej wspominałam to, że jednym brak kultury nie znaczy, że jakiejś czynności należy zabronić. Wiele matek karmi dzieci dyskretnie i dlatego nie powinno być zakazu. A jakbyś chodziła z biustem na wierchu od tak, żeby się przewietrzyć myślałabym to samo co myślę o tobie teraz - musiałaś mamie wypaść z kocyka i zdrowo trzasnąć o podłogę ;)

Gość KLOS>
Mnie również w żaden sposób nie razi - widok karmiącej matki. Jest to dla mnie naturalne zjawisko.

Gość heloiza999
a swoją drogą skąd wiecie, że zakażą, kto tak mówił? a słuchajcie...ja się boję , że będę mieć faceta terrorystę który będzie kazał mi karmić, mimo, że ja nie chcę. kobieta karmiąca to już nie człowiek, lecz ktoś, kto pełni funkcję wobec kogoś, czyjes przedłużenie, satelita. nie zje co lubi (przypraw nie wolno jeść wielu przy karmieniu, nie tylko alkoholu), musi podać pierś jakby to było przedmiot, jak się krzyczy- podaj sól!, ona pierś ma podawać i bez gadania. każdy się gapi, co ona pije, co je....każdy zachwyca się dzieckiem, ona się nie liczy, nawet facet tak jej już nie kocha. ona zresztą jego też nie. to karmienie powoduje więź z dzieckiem, która każe potem matkom opowiadać, że kochają dzieci bardziej od męża. chociaż....z drugiej strony gadają tak właśnie przez karmienie- wtedy są specjalne hormony, któreotumaniają kobiete. potem kocha tak samo mocno, tyle, że inaczej. gorzej, jesli dalej opowiada, że kocha dziecko bardziej. wtedy najprawdopodobniej karmiła za długo i laktacja jej chyba w krwioobieg wpadła i już pierdolić będzie do końca życia, hahaha;-pppp

matek nierobow? kretynko, matka nie jestem, a do nierobow tez sie nie zaliczam;) nie moja wina, ze masz jakies zaburzenia emocjonalne u podstaw.

cukiereczkowa - już ty mnie dzieweczko o szacunku nie pouczaj bo naprawdę nie postawiłaś się w dobrej ku temu pozycji.

a mi się wydaję że każda kobieta karmiąca powinna mieć głęboko w dupie innych ludzi. Robić co do niej należy i już. Po co ta dyskusja? Kobiety tak i tak będą karmić w mijscach publicznych. Jak KURWA MAĆ macie inne wyjście to sami karmcie dzieci! Dawajcie im mleczko- proszę bardzo.

Gość no i wspaniale
oj aki pojazd, ciekawe co o mnie myslisz, ja o Tobie nic nie mysle bo cie czlowieku nie znam i nie mam o tobie zadnego wyobrazenia. Nie podoba ci sie moje zdanie i dlatego jestem idiotka? no to chyba ciebie za mlodu cos porzadnie pier,dolnelo ;) pozdro

Acha! bo wiecie czyje to jest gadanie? Tych co w życiu dzieci nie mieli i nie chcą mieć. A ja wam życzę piątki, każde z inną i aby jak najwięcej alimentów płacić. Świnie,

Nie chodzi mi o Twoje zdanie, a o Twoją argumentację. Nie wiem czy miałaś na celu zszokować, obrzydzić czy kogoś obrazić, ale tak - wyszłaś na idiotkę, przynajmniej w tej kwestii.

Gość heloiza999
mnie razi w rodzinach tylko i wyłącznie zjawisko dzielenia rodziny na ważniejszych i mniej ważnych we własnym sercu. drażni mnie faworyzacja.drażni mnie tworzenie marginesu rodzinnego wśród najbliższych sobie osób- kobiety i mężczyzny, którzy razem tworzą rodzinę i dzxieci zrodzonych z jednego i drugiego, które powinny umacniać ich miłośc i tym bardziej sprawiać, że chce im się patrzec na siebie, podziwiać i iść razem przez życie. jesli babka nie kocha dziecka bardziej od męża, tylko inaczej, mniej też nie, to niech nawet 10 lat karmi dziecko piersią. ale jak zaczyna farmazony io bardziej kochaniu, oznacza to, że proces karmienia powinien być jak najszybciej zakończony, bo buduje isę niezdrowa symbioza. niektóre matki odczuwają rozkosz erotyczna przy karmieniu, bo to jest mrowienie i je stymuluje. niektóre tak maja. i wtedy super pieszczoty i orgazmy z dzieckiem przeżywają, ale facet tez ma nie być zazdrosny o dziecko, bo to oczywiście dalej cos innego... ;-DDD

Gość heloiza999
moorland- wiem, że o tym jest dyskusja, ale skąd wiecie, że ten zakaz będzie? ale kto wysunął taki pomysł? na 100% to wejdzie w zycie

Nikt nie mówi, że na 100% będzie (i pewnie nie będzie), ale dyskusja była o ewentualnych argumentach przemawiających za takim zakazem. Wyszło na to, że taki zakaz powinien być bo karmienie dziecka to jak kupa na chodniku ;)

Gość heloiza999
moorland, tylko wtych powiązanych;-ppp

Gość ffffffffee
He he h e he he - niedługo spoleczenstwo bedzie sie reprodukowalo w laboratorium ,a ludzie beda cyborgami 🖐️

Gość bfbhfhbh
no dobra ale tu chodzi o dzieci musza dostac pic i jednoczesnie jesc tu i teraz male dzieci sa bardziej podatne na odwodnienia zwlaszcza teraz kiedy idzie lato pomyslcie o dzieciach a nie tylko o cyckach