Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PointRed

NIENAWIDZE Alkoholików !

Polecane posty

Gość PointRed

Nie mylić z menelami , przez to chodzę sfrustrowana , wściekła .

Gość aleeeeeeeeeeeeee
alkoholik to wlasnie zul i menel :/ tfuuuu

Gość Jestem alkoholikiem
Popieram Ciebie. To jest straszne. Alkoholików powinno się zabijać. Sam byłem dzieckiem alkoholika, horror, i co gorsza zostałem nim. Nie litować się! Nie traktować jak człowieka! Zero uczuć! Nie warto a tylko tak może się pomoże. Może, tylko tyle i aż tyle :(

Gość nie dotrzesz do niego
Jesli alkoholik nie chce z tym skończyć,nie masz szans na udane zycie.Jego słowo,obietnica nic nie znaczą.To manipulant,gracz,aktor.A przy tym falszywy.Jest plotkarzem,kurwiarzem i ma gdzieś rodzinę,partnerkę.Kobiety alkoholiczki są jeszcze gorsze. Naprawdę szkoda zycia z kimś takim.Zero a raczej mniej niż zero. Nie rujnuj życia sobie!

Gość wesoly alkoholik.
Bujajcie się na drzewo barany :-)

Gość świat byłby piękny bez alko
Trzeba być skończonym jełopem żeby za swoje pieniądze kompromitowac się,przynosic wstyd sobie i rodzinie. Taki juz wstydu nie ma.Jego umysł wyżarty przez promile. Jego tlenem jest alkohol.Bez niego nie umie bawić się. Alhoholik jest wyzuty ze wszystkich pozytywnych uczuć. Nie wierzyć komuś takiemu nigdy!!Nie wyręczać durnia w niczym. Jak chce byc człowiekiem,niech zacznie się leczyć,ale taki problemu nie widzi.Nie żal mi ich.

Gość zinsynuowany
Rozumiem, ze jesteś sfrustrowana swoja nienawiścią. Bo tak to chyba trzeba rozumieć

Gość zinsynuowany
dzisiaj "dzień kopania alkonów":D Jutro wróci stare dobre "facet to świnia"

Gość mhghjjkiigvfddr
Pewnie dawno nie miała chłopa :-)

Gość zinsynuowany
świat byłby piękny bez alko Ale czy to co piszesz to jest powód do nienawści? Wiekszośc ludzi zyje nieświadomie z takim bądź innym uzaleznieniem dając sie oszukiwać, wykorzystywać a nierzadko samemu to robiąc.... Takie nagonki przypominaja mi czasy III rzeszy. Nienawidzimy żydów i chuj...bez przesady. Takim zawężaniem horyzontów robicie krzywdę sobie a nie alkoholikom;)

Gość zinsynuowany
poza tym np ja nie jestem z niczego wyzuty. Wyzuci z pozytywnych uczuć jak to ujęłaś są ludzie, którzy wszędzie szukaja sobie obiektów do nienawiści.:P ­ A dlaczego to robią to już odrębny problem być moze o wiele poważniejszy niz uzależnienie. No ale chuj tam wszyscy razem: NIENAWIDZIMY ALKOHOLIKÓW!!!! NIENAWIDZIMY URODZONYCH 4LIPCA NIENAWIDZIMY BLUZEK W CZERWONE PASKI Z NIEBIESKIM ŚCIĄGACZEM!!! ­ Jak to miło mieć wrweszcie jasno określone moralne i etyczne kierunkowskazy:)

Gość zinsynuowany
niestety podejrzewam, ze za tym topikiem kryje sie po prostu niemożnośc rozładowania frustracji na obiekcie, który jest ich przyczyną. Być moze szef, praca, rodzice...niewiadomo. A taki alkoholik? Przeca nikt nie powie, że niczemu nie winien....no tu chuzia na juzia po ryju skopać, buta w żebra...Jeszcze pomoga... Żałosne

Gość świat byłby piękny bez alko
mhghjjkiigvfddr Pewnie dawno nie miała chłopa Jestes zdrowo kopnięta.Tobie tylko z kroczem sie to może kojarzyć. Co ty wiesz o alkoholikach? Przechleje pieniądze,zleje się na klatce,siedzi pod domem,kiwa się i mamrocze do siebie.Rodzina nie moze na niego liczyć,bo na I planie jest wódka.Okrada ją na każdym kroku.Obraża i znęca się na domownikach.Obleśny niebezpieczny typ.Faktycznie nienawidzę alkoholików.

Gość zinsynuowany
no patrz, że jakimś cudem nie leże akurat ojszczany na klatce. nie zdazyło mi się okraść rodziny. nie przekładaj swoich indywidualnych doswiadczeń na cały świat. owszem są pewne zachowania symptomatyczne ale każdy czlowiek jest inny. W takiej konwencji jaka prezentujesz mógłbym napisac np o kobietach: Siedzą z PSM, krwawią na dywan, nic im sie nie chce robić i dodatkowo by sie poruchały jeszcze:) Nie ma alkona, który non stop chla i lezy nawalony na klatce. Po pierwsze zwinęłaby go policja a po drugie musi czasem wstać żeby załatwić flaszke.:D

Gość zinsynuowany
zresztą na chuj ja sie tu produkuje... Też Was nienawidze

Gość pewnaszczesliwa
a ja jestem wdzieczna że miałam mozliwosc bycia z alkoholikiem:) dokonałam dzieki temu poteznej przemiany i dziś potrafie się cieszyc z bardzo drobnych rzeczy ;)

Gość ależ oczywiście
alkoholik to klamca jakich mało zawsze musi znależć sobie ofiarę do opluwania i zwalania winy za swoje picie niewiarygodna osoba,nie zasługuje na zaufanie,nie powinna zakładac rodziny bo i tak ją zaniedba,skrzywdzi a nawet porzuci

Alkoholizm jest sposobem na życie dla tych osób, które nie potrafią, lub nie chcą walczyć z przeciwnościami losu. Nałogowo piją osoby słabe psychicznie / kobiety i mężczyżni /. Osoby uzależnione pozbawione są wstydu i odpowiedzialnosci, potrafią przepić kazde pieniądze, nawet te, które były przeznaczone na lekarstwa i wyżywienie dla ich rodzin. Alkoholicy są jak prostytutki - robią na własne zyczenie to, co chcą. Medycyna uznała alkoholizm za jednostkę chorobową i z budżetu państwa idą ogromne pieniądze na leczenie ludzi z tego uzależnienia. Uważam, że są to pieniądze wyrzucone w błoto, bo alkoholik, który łaskawie zdecyduje się na leczenie i tak wcześniej, czy później będzie pił. To jest sposób na lekkie, łatwe i przyjemne życie. A my im w tym pomagamy i sponsorujemy, dając pijakom - żebrakom, przysłowiowe 2 złote na odczepnego.

Gość wasserman.
Moge wiedziec, dlaczego Nienawidzicie tez urodzonych dnia 4 lipca?!Dlaczego!? Przeciez co kto moze za swoja date urodzenia-nic!Pozatym wg. Mnie to bardzo magiczna i dajaca powod do dumy data...

Gość jestem w klubie
do pewnaszczesliwa nie wierzę ci ,ze może zauroczyć cię czymś jakiś alkoholik a co ,wrociłaś do niepijącego męża?

Gość pewnaszczesliwa
a zony alkoholików zwalają winę za własne nieszczescie nia wszystkich tylko nie na siebie:P

Gość zinsynuowany
bosa bosa...Pieniądze na leczenie idą z akcyzy więc nie nie oddam Ci kasy:) Zresztą i tak bym CVi nie oddał bo ten pseudopsychologiczny bełkot jaki zaprezentowałas kwalifikuje sie do obicia ryja jedynie;) Ale juz się przyzwyczaiłem do takich metod: Względna zmiana zapatrywania na swoją pozycję społeczna poprzez ściąganie innych w dół. Pozdrawiam i żegnam bo jesteście nie dośc, że ignorantami to jeszcze macie poważne problemy z emocjami ciał

Gość a co to za data?
4 lipca jest moim dniem urodzin i jestem z tego dumna chyba ktoś tu pisze wyraznie o swojej nienawiści do.....,za tego ktosia jest mi wstyd

Do wasserman. Człowiek nie ma wpływu na datę urodzin, ale na to czy będzie smierdzącym alkoholikiem - ma, bo to On chce chlać, i robi to, mając w d...pie skutki.

Alkoholik ma taką ' zaletę' , że wszystkich będzie winił za swoje chlanie. Ja mam w d...upie to, co bełkocze pijak. Pieprzy bez ładu i składu bo zamiast mózgu ma w głowie tylko dwie szare komórki, wiec trudno mówić, ze ma rozum.

Gość jestem w klubie
pewnaszczesliwa a zony alkoholików zwalają winę za własne nieszczescie nia wszystkich tylko nie na siebie Ale mam nosa,trafiłam! Uderz w stół ,a nożyce się odezwą.Jesteś zdrowo popierdolona.Trzeba mieć wiedzę w małym paluszku. To jest moja praca i mogę książkę napisać,a ty masz mierne pojęcie o alkoholikach.Taki to może byc tylko kochankiem z doskoku i tez nie zawsze.Umiem też czytać między wierszami.Takie jak ty ,wyczuwam na odległość.

Gość jestem w klubie
bosa,bosa zgadzam sie z tobą w 100% Znam dziesiątki tragedii rodzinnych ,a najbardziej żal mi ich rodzin:żon,dzieci,rodziców i rodzeństwa.

Gość pewnaszczesliwa
jestem w klubie---> i jako znawca tematu masz prawo obrazać innych?:) no to gratuluje ;)

Gość PointRed
Moja mama jest alko. Noz w kieszeni mi sie otwiera .

Gość pewnaszczesliwa
człowiek który obraza innych bo ma aroganckie podejscie do życia i uwaza sie za nieskazony ideał jest po prostu niedorozwiniety. Alkoholizm to choroba, chorroba emocji. Z tym trzeba umiec sie zmierzyć, by ją pokonac trzeba przede wszystkim pokonac samego siebie. Współuzaleznione kobiety mają dokąldnie ten sam problem moze nawet gorszy bo na trzeźwo manipulują i okłamują siebie lepiej niz sam alkoholik. Wiem bo to sama przezyłam i mam wiedze z najlepszego zródła z samej siebie i terapii dla współuzalenionych