Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybencja_

czy mogłam zajść

Polecane posty

Gość rybencja_

Może moje pytanie wyda się głupie ale czekam na racjonalne odpowiedzi. Przedwczoraj z chłopakiem pieściliśmy się. Ja byłam naga. On najpierw w spodniach a potem je zsunął i dotykał mnie swoim penisem. Czy mogło dojść do zapłodnienia ? Jeżeli cos było to tylko płyn preejakulacyjny a nie sperma. Penis nie był w pochwie

Gość krycha L
czekam na odpowiedzi bo mam ten sam problem, a zaraz nas tu zjada pewnie że dziecinne jesteśmy

Gość codzienniejemnadzieje
tez mam ten problem i cholernie panikuje z tego powodu, jutro powinnam dostac okres, strasznie sie boje :(

Gość barnej
ehhh... a nie macie właśnie jakichś egzaminów końcowych w gimnazjum?

MOŻE NAM KTOŚ WYROZUMIAŁY ODPOWIEDZIEC? nie nasza wina, ze edukacja seksualna w szkole jest jaka jest - ps. mam 21 lat, jestem zupełnie niedoswiadczona w tych sprawach,więc potrzebuję pomocy - tj rzetelnej odpowiedzi

Gość to ja................
Spokojnie. Według mnie nie ma czans na zaplodnienie. To nie jest takie łatwe wbrew panujacej opini. Jeżeli penis nie byl w tobie ani sama nie wsunełaś sobie palcow wcześniej dotykajac mokrego już penisa to nie ma szans ciąży :)

Gość rybencja_
ja mam 19 lat i też jestem zielona

ale mokry penis ocierał się o moje narządy rodne, próbował we mnie wejsc, ale jako ze jestem dziewicą, nie wszedł tak do 1/3 pochwy i sie wycofał

Gość tatatatatatatatatatatatatata
jeżeli chlopak nie doszedł i mokrym od spermy penisem w ciebie nie wchodził to nie jesteś w ciąży... wydzielina z penisa to tez takie nawilżenie gdyby od tego tak od razu sie zachodziło to każda by w ciąży była... a ty droga koleżanko już dziewica nie jesteś... skoro chłopak wsadzil ci penisa do pochwy.

chodziło mi raczej o to, ze nie przebił błony, wiec chodziło mi o dziewictwo z fizjologicznego punktu widzenia

Gość Zosia2312
Też tak myślałam a teraz za ścianą bawi się nasz 4 letni mały skarbek :*:*:*:*

Gość rybencja_
we mnie nie wchodził ani nie był mokry, po prostu otarł się pary razy o wargi sromowe. Czyli nie mam się o co martwić ?

Gość AgraKa
Mogło coś się jednak dostać... różnie bywa, czasem wystarczy naprawdę niewiele.

Gość Sama00nta
Ciezko stwierdzic jednoznacznie, ale musisz sie z tym liczyc

Gość dojrzala25
odpowiedz: jesli nie wszedl w Ciebie penisem albo nie wsadzal palcow ktorym wczesniej dotykal wilgotnego penisa nie mozesz zajsc. Albo jesli ty dokytalas jego mokrego penisa a potem wsadzalas palce. Plemnik nie dojdzie od wejsca pochwy do macicy :/ ale jesli juz sie wsadzi go albo palce do pochwy to moze dojsc do zaplodnienia. Chce dodzac ze w tym plynie co nawilza penisa rowniez sa plemniki!!! nie w takiej duzej ilosci co smerka wczasie wytrysku ale jest i cos takiego jak stosunek przerywany nie jest zadna ochorna przed ciaza :/

Gość rybencja_
do przewidywanego okresu jeszcze dużo czasu, zwariuje chyba. Teoretycznie pewne jest to że wcześniej nie było mowy o żadnej spermie, dotykał mnie "suchy". Ja tez nie pchałam palców ani on. Wejścia do pochwy nie było. Błona też jest

Gość dojrzala25
idz do apteki, kup test i zrob rano, jak odrazu wstaniesz przy pierwszym siusianiu ( bardziej wiarygodny) i bedziesz spokojnie spas :)

Gość dojrzalychuj
gowno da taki test... nie ma co robic wczesniej jak 2 tygodnie po ruchaniu

Gość rybencja_
nie było żadnego ruchania

Gość ania.doradca.ladeevit
dojrzala25, kup test, są takie, które dają wiarygodny wynik wcześniej niż termin spodziewanej miesiączki (ale wtedy trzeba zrobić test z rana- na płytkę nakłada się pierwszy poranny mocz).