Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NISSIA16 ^^

PO SEKSIE JEST COS ZE MNA NIE TAK !!! Pomocy.

Polecane posty

Gość NISSIA16 ^^

Zawsze, gdy robię to z chłopakiem, od tylku, w różnych pozycjach, ale zazwyczaj od tyłu, bo tak gdy leży na mnie to się to nie zdarza, ale z raz, dwa też miało miejsce. A więc moja cipka pierdzi ;/ strasznie, nieraz tak głośno. Wstydzę sie tego. Jak po zacznę się śmiac, albo cos mówić to ona od razu tak 'prrrrrr' :(

Gość NISSIA16 ^^
No niech ktoś napiszę:(

Gość stull
Albo ty masz za szeroką piczkę, albo facet ma niewielkiego ptaszka, albo i jedno i drugie naraz i stąd duzo powietrza wciska się do pochwy w trakcie stosunku i niestety to powietrze musi wylecieć. A że jesteś w tedy mokra i napinasz mięśnie to cipka pierdzi. Ale to nie choroba, nie obawiaj się.

Gość NISSIA16 ^^
Można temu jakoś zapobiec ? Na początku tak nie miałam -.- może mam już za bardzo rozjechaną ?:(

Gość fuuler
tak się dzieje przy dużym penisie lub przy ciasnej

Gość fuuler
jakby była rozjechana powietrze uciekałoby na bieżąco nic z tym nie zrobisz, unikaj tej pozycji

Gość stull
Stawiam,że to raczej twój misio ma skromnego ptaszka i tak pompuje ci wiatry. Nie ma na to lekarstwa. Chyba, że zmienić partnera.

Gość NISSIA16 ^^
NIC NIE BD ZMIENIAĆ. no nie ma małego -.- na początku współżycia nie było tak. Mam pewnie rozjebaną ;/ skoro przy 3 palcach musze mieć orgazm...

Gość NISSIA16 ^^
Ja przedtem chodziłam z Ahmedem i on miał takiego dużego wiec zawsze bolało jak mnie przetykał :(

Gość NISSIA16 ^^
tsaa... -.-

Gość eugenia91
fuuler skończ pieprzyć prawiczku :D stull dobrze prawi, zamykam topik, zagadka pierdzącej piczy została rozwiązana🖐️