Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeatka

mamy karmiące piersią czy śpicie w staniku ?

Polecane posty

Gość bleeatka

Bo ja tak ze względu na wkładki laktycyjne. Gdy w nocy zaczynam karmić dzidziusia z 1 cycusia to z 2 mi kapie mleko więc muszę nosić te wkładki a przez to spać w staniku. Przyznam, że jest to bardzo niewygodne ;/

Gość bhbg
ja mam w miare wygodny stanik i jest ok. Juz mi mało leci z drugiego ale jeszcze sie zdarza. Moze jakis top obcisły, albo stanik sportowy.

spoczatku tak oczywiscie plus wkladki laktacyjne bo inaczej byly wieeelkie plamy :) a pozniej jak sie laktacja uregulowala to juz nie musialam a karmilam do 14 mies :)

Gość zonaKraka
Tak, ale na noc miałam taki miękki, bez fiszbin albo w ogóle sportowy.

Gość na poczatku spalam w staniku
Miekkim,bez fiszbin i koszula do karmienia i to dla mnie byla kara za wszystkie grzechy chyba.do tego obolale brodawki,ktore przez wkladki laktacyjne nie mogly sie wygoic. W koncu dalam sobie spokoj,zaczelam spac w pizamce sprzed ciazy : czyli zwykla podkoszulka na ramiaczka,ktora przylega do ciala. Pocielam tetrowa pieluche na paski,zlozylam w kwadraty i takie "wkladki"ratuja mnie od plam :)trzymaja sie dzieki przylegajacej koszulce,nie trzymaja tak wilgoci,czasem w czasie snu poprzesuwaja sie i sutki od razu sie wietrza. No i nie musze kasy wydawac.

Gość A ja24....
Współczuję..... ja sobie śpię w sexy koszuli do karmienia, kupiłam z firmy Alles taką szarą, jest wygodna, dobrze przylega do piersi, więc wkładam wkładki i nic mi nie wycieka... Do głowy by mi nie przyszło, aby spać w staniku:) :) :)

Gość hihiehhh
Spałam tylko na początku aż unormowała się laktacja potem w luźnym t-shircie.

Gość paplitos
Ja miałam wielkie piersi, szybko produkowało się mleko i rano po prostu były obolałe, stanik jakoś trzymał je razem... A spałam w tym co zawsze, luźnym podkoszulku i krótkich spodenkach, nie byłoby mi wygodnie bez stanika.

Gość marteczka17071986
na pewno nie śpij w staniku z fiszbinami,ja wyjątkowo zasnęłam w takim i przycisnęłam sobie kanalik mleczny i dostałam zapalenia. Ja używam staników, w których nie mam fiszbin i jakoś sobie radzę przy pomocy złożonej pieluchy tetrowej w staniku, gdyż żadne wkładki nie zatrzymają wypływającego mleka z drugiej piersi, przynajmniej tak jest u mnie

Gość bhdbhdbhbhvbh
od lat śpię w staniku bo mi w nim wygodniej, jak sporej części kobiet z dużym biustem

Gość bez stanika
wkładałam pieluchę jak mi ciekło, karmię rok i teraz sporadycznie mi leci jak się zdarzy to wymieniam koszulkę na czystą.