Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikhtor

Bardzo dobry tekst o kobiecej zdradzie

Polecane posty

Gość Krasnal Chałabała
Temat jak najbardziej prawdziwy. Na szczęście albo niestety nie raz byłem uczestnikiem zdrady...zawsze to ja byłem tym z którym zdradzały.Cała ta krótka historyjka pokrywa się mniej więcej z moimi historiami. Wymagane jest, że musze ją bardzo pożądać... dalej wszystko jest jak w scenariuszu opisanym. Kobiety są tak na prawde prostą konstrukcją... wszsytkie są głupiutkie i żądne emocji. Chcesz zdobyć kobietę...zdobądź jej emocje. Co jest najlepsze to to, że większość facetów zdobywa kobietę:stabilizacją, dobrą pracą, zaradnością, kulturą osobistą, humorem, inteligencją itp..Wszsytkie które zdradziły swoich facetów ze mną mówiły o swoich partnerach że są wspaniałymi ojcami, mężami, kochankami, i w ogóle że są zajebiści... tylko czemu dawały się grzmocić komuś takiemu jak ja. Nie jestem ani inteligentny, ani zaradny, ani zbytnio przystojny. Jestem natomiast pewny siebie, przebojowy i arogancki Te cechy sprawiają, że kobiety są gotowe zaryzykować własną rodziną i iść z takim kolesiem do łóżka. O dziwo to są cechy charakteru, które podpowiadają ich prymitywnym umysłom, że taki facet jest ALFA :-) Ja się taki urodziłem i jednak wolę być po tej ciemnej stronie mocy

Gość ja bym z toba nie poszla
nie lubie krasnali :P

Gość Krasnal Chałabała
A skąd wiesz, że jesteś w moim typie?

Gość ja bym z toba nie poszla
malo mnie to interesuje akurat czy jestem, skoro nie biore krasnali pod uwage... to czemu mam sie przejmwoac ich zdaniem?

Gość Krasnal Chałabała
A jest coś w mojej wypowiedzi, czemu możesz stanowczo zaprzeczyć? Mam wiedzę popartą doświadczeniem i wystarczającą ilośc skUrwysyństwa, żeby zdobywać i dopieszczać mężatki. Wycofałem się z tej zabawy po tym jak matka dwójki dzieci na imprezie powiedziała mi jedźmy do Ciebie (po wysłuchaniu jej dramatu rodzinnego, że mąż jest managerem w korporacji i albo jest w delegacji zagranicznej albo wraca wieczorem i zawsze zmęczony - a jego samego ma w zasadzie tylko w weekendy). No co za patologia że chłopina tyra na rodzinę a zona chce się usilnie puścić. Sam pracuję w korporacji i cos we mnie pękło wtedy....

Gość ty krasnal..mądrze prawisz
i co teraz już nie jesteś uczestnikiem zdrad?

Gość Krasnal Chałabała
zreformowałem się i oddałem się kontemplacjom :-p

haha bardzo śmieszne. znając życie przyleciałeś i robisz to w dalszym ciągu . A wierzysz w karme ?

zalozylam nawet specjalnie temat z Twoją nazwą w temacie, ale ciszaa, zero odzewu.

Gość Krasnal Chałabała
Dlatego jest sztuka znaleźć kobietę, która najpierw dostrzeże we mnie kochanka a potem partnera na dłuższa metę i jeszcze żeby dało się z nią wytrzymać. I tak wierzę w karmę i mam nadzieję, że mnie ominie :-)

Gość krasnalu
uwierz są kobiety, które by na ciebie nie poleciały za żadne skarby, dlatego, że odbierały by twoją postawę za chamską. Tylko jest pytanie czy ty na takie lecisz? Czy może lecisz na takie które łatwo idzie uwieść?

czyli jesteś wolny? a ile masz lat? z tą karma to cóż.. powodzenia:D ja też wierzę i powiem Ci, że mnie nie ominęło .

ja myślę, że nie będzie tracil czasu na dziewczyny niedostępne , które wcześniej nazwał księżniczkami :D

aha i w tym temacie została obalona cnotliwosc czy dostrzeganie tylko tych prawych stron faceta przez kobiety. ja się z tym zgodzę. każda szuka emocji, a nudziarz ,zakomoleksiony, dobry inaczej tego nam nie da.

Gość Alice.88
Mam bardzo duże powodzenie, ale nigdy nie zdradziłabym swojego Narzeczonego. Jest to jedyny facet, który mnie pociąga fizycznie:)

Alice ten Twój psychol?

Gość Alice.88
Tak. Jest jedynym facetem, który mnie pociąga fizycznie.

Gość każda kobieta zdradza
tylko mężczyźni (niektórzy) potrafią być wierni i nie puszczać się.

Gość wreeeedota
hahahahahahahaha

Gość gosc84
Ten tekst świadczy tylko dobitnie o tym, jakim nadal jesteśmy prymitywnym gatunkiem.

Gość kobiety od urodzenia mają
wszystko dawane i uważają, że są uprzywilejowane i one mogą zdradzać i że to się zdradą nie nazywa a jak facet choć powie cześć do innej kobiety to już oburzone.

Gość dobra dobraa
ale jak laska ma takiego ekspresyjnego nieprzywidywalnego,walnietego,z zajebistym poczuciem humoru to inni sa slabi przy nim. Ostatnio rozmawialem z zona mowi,ze jakis koles usilnie ja wyrywa. Mowi tak: wiesz te wszystkie kolezanki sikaja i maja mokro jak Maciej sypie tekstami a dla mnie to jest zenujacy i nie zabawny a smieszny. Ja jestem przyzwyczajona z Toba do luzackiego zycia i Twojego poczucia humoru ani tekstow nikt nie przebije. Nie powiem pochlebila ma po 12 latach. Ale rzecz w tym,ze jak ma sie w domu sztywniaka i poukladanego do bolu mezusia to taki jak ja zablysnie i ma szanse. Ale jak dziewcze ma meza mi podobnego to ni chooja mie mam szans.Mi albo temu krasnalowi podobnego:-)

Gość kobiety sypiają z kim popadnie
i nie uznają tego za zdradę nie zależnie jaki jest ich mąż, narzeczony, chłopak

Gość propaganda kafeteryjna
zeby nakręcić dyskusję:D sporo kobiet nie zdradza,wręcz brzydzi się zdradą,ale to dotyczy tylko tych co znają swoją wartość i mają klasę kobieta z klasą nie pójdzie się grzmocić z krasnalem dla samego grzmocenia:P ...a Hałabało albo masz mege warunki:P albo traktują Cię jak maskotkę,zwierzaczka takiego na chwilę dla rozrywki poza tym,bez sciemy az tylku doskonałych męzów i ojców nie ma:P,większość kobiet żali się,ze z męza nie ma pożytku,ani w domu ani w łóżku a już żeby zajął się dziecmi ..to zapomnij,,dziwne te kobiety miałeś w łóżku,że o swoich męzach opowiadały a Ty ,że chciałeś tego słuchac:O

Gość propaganda kafeteryjna
no i ja "gonię" takich napalonych i nadpobudliwych facetów,w sumie najczęsniej wystarczy spojrzenie,nawet mówić nic nie muszę:P tylko,takich jara "niedostepność" a ja mam zabawę na całego:) facet musi mieć to "Coś" a to jest kompilacja róznych cech psycho-fiz:D

Gość 4567890-['/.
propaganda kafeteryjna "...,bez sciemy az tylku doskonałych męzów i ojców nie ma ,większość kobiet żali się,ze z męza nie ma pożytku,ani w domu ani w łóżku a już żeby zajął się dziecmi ..." 3 Kobiety nie chcą kochających, wiernych, porządnych uczciwych partnerów i czułych, odpowiedzialnych dojrzałych i aktywnych ojców dla swoich dzieci, którzy są samodzielni, potrafią zająć się domem i dzieckiem dodatkowo pracują zawodowo. Bo tacy wydają im się nierealni zbyt idealni. Sam znam kogoś takiego i nigdy nie był w związku.

Gość lÓbiom sie kÓÓrwić
...qÓÓrwy...

Gość inka123456
Do Krasnal Chałabała"Jestem natomiast pewny siebie, przebojowy i arogancki Te cechy sprawiają, że kobiety są gotowe zaryzykować własną rodziną i iść z takim kolesiem do łóżka" ja tez bym z takim kolesiem nigdy nie poszła do łóąka nienawidzę aroganckich facetów natomiast cechy charakteru typu: zaradność, kultura osobista, humor i inteligencja jak najbardziej pożądane. Jeśli facet będzie mega przystojny ale arogancki jest u mnie spalony na starcie miałam z takimi do czynienia i zawsze odchodzili z kwitkiem.