Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeherezadaAa089

jestem zrozpaczona

Polecane posty

Gość szeherezadaAa089

jejku już nie wiem co robić.. Mam chłopaka ,dziecko z pozoru wszystko wygląda extra ale tak nie jest ;( mamy zamiar sie wyprowadzic z jednego końca Pl na drugi .. on sie juz wyprowadził przyjeżdża na weekendy ale ja ja nie jestem pewna czy chce z nim w ogóle byc :( nic nas już chyba nie łączy ani nie rozmawiamy jak przyjaciele on zawsze stara sie byc lepszy ani sie nie przytulamy , całujemy czy nawet kochamy .. zero sexu i obydwoje nie mamy ochoty . Wyprowadził się nawet za sobą nie tęsknimy :( jesteśmy razem 4,5 roku to moj jedyny partner w życiu i z jego strony to samo mam na myśli seks.. nie wiem czy jest sens w ogole wyjeżdżać być tam samotnym i być z nim aby być .. jejku płakac mi sie chce bo czuje, ze juz go nie kocham czuje wrecz takie obrzydzenie niechęć do niego ... widze tylko klotnie i jego wiecznie skrzywiona mine :( jest mi tak ciezko boje sie tego co by było gdybyśmy się rozstali .. czy nie bede żałować jak sobie poradzę jak on kogoś znajdzie ehh .. przepraszam,ze tak chaotycznie ale już nie wiem co mam robić . Czuje sie taka bezradna ;(

Gość ropoocha
Na razie to po prostu zostan w swoim miescie. nie zrywaj,powiedz ze cos tm,jakis wykret. pobadz troche sama,zobacz,jak ci jest bez niego,przemysl sobie w spokoju.