Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tahira

Dlaczego jest mi dobrze w związku z muzułmaninem ? Wyjaśniam.

Polecane posty

"buhahahahahahahha ROR najpierw pisalas ze pary mieszane jak najbardziej owszem a teraz nagle zmienilas zdanie klamczucho? " xxxx kto sie przezywa sam sie tak nazywa ;-) zapomniala cie matula nauczyc tego?;-) nigdzie nie napisalm nic innego - ponad to co ...napisalam;-) wiem ze wydajesz sie sama sobie bardziej wiarygodna gdy podpierasz sei mna;-) ale to nieladnie, oj nie;-)

Gość buhahahahahahahha
Przestan ROR. Bylas jedna z najaktywniejszych na tematach o zwiazkach mieszanych, bronilas dziewczyn w takich zwiazkach, mowilas ze dzieci z takich zwiazkow sa na ogol ladniejsze niz dzieci par niemieszanuch, a teraz nagle potulnie twierdzisz ze nic takiego nie pisalas?chcesz sie podlizac tym co cie wyzywali od naloznicy ciapatego?

"buhahahahahahahha Przestan ROR. Bylas jedna z najaktywniejszych na tematach o zwiazkach mieszanych, bronilas dziewczyn w takich zwiazkach, mowilas ze dzieci z takich zwiazkow sa na ogol ladniejsze niz dzieci par niemieszanuch, a teraz nagle potulnie twierdzisz ze nic takiego nie pisalas?" xxxx hahhahaa ;-) widocznie czegos nie zrozumialas ;-) nie przypominam sobie - bo ja nie mam zwyczaju ani bronic ani atakowac - nie pojmuje swiata jako wojny;-) chcesz sie wypowiedziec w temacie - to zrob to we wlasnym imieniu a nie wkladasz slowa w moje usta, as easy as it is;-) xxxx poza tym czesto jest tak - ze jak mowisz ze ludzie powinni miec prawo do czegos np. do aborcji, to inni stosuja uproszczenie pt "ty chcesz aborchi" albo "ty zmuszasz innych do aborcji" - malo kto rozroznia subtelne aluzje, zwlaszcza na tym forum;-) xxx chcesz sie podlizac tym co cie wyzywali od naloznicy ciapatego?" xxxx tak, chce sie podlizac - taki mam zwyczaj, ze jak mnie ktos obraza to ja sie podlizuje;-) ;-)

"fghjhy araba wybiera tylko kobieta co lubi patologiczne, masochistyczne i toksyczne związki normalna kobieta poszuka sobie kochającego, wiernego, szanującego kobiety polaka." xxxx hahaha;-) no jasne - tylko taki polak jest w stanie zapewnic super zycie;-)

Gość buhahahahahahahha
Jak znajde chwilke czasu to wkleje ci twoje wypowiedzi na tematach o zwiazkach z pakistanczykiem np.lub ogolnie o zwiazkach mieszanych. Nie lubie zaklamanych ludzi.serio myślałam ze jestes szczera. Teraz widze ze nie.

"buhahahahahahahha Jak znajde chwilke czasu to wkleje ci twoje wypowiedzi na tematach o zwiazkach z pakistanczykiem np.lub ogolnie o zwiazkach mieszanych. Nie lubie zaklamanych ludzi.serio myślałam ze jestes szczera. Teraz widze ze nie." xxx nie interesuje mnie co i kogo lubisz;-) a z wypowiedziami - to smialutko ;-) nie zrozumialas ich pewnie i dlatego sie teraz zloscisz ;-)

Gość kora82
Autorko zalisz sie czy chwalisz??!! Napisalas taki eleborat chyba po to zeby sama siebe przekonac jak to Ci dobrze w zwiazku z arabem. Piszesz same zalety jak t jest z ni zajbiscie a w glebi duszy pewnie czujesz co innego. Szesliwe kobiety takich rzeczy nie musza robic nie nie robia. Pamietaj zostals wychowana w innej kuturze i tego nie da sie od tak wyplemc i przejsc na kulture arbska. Zawsze cos bedzie zgrzytac.

kora 82 - zgadzam sie, ludzi kt czuja sie szczesliwi (z jakiegokolwiek powodu) nie czuja potrzeby uzasadniania swojego szczescia;/

Gość Tahira
Chwalę się, zdecydowanie :) Gdyby tak odnieść się do siedzących tutaj, to musiałabym stwierdzić, że wszyscy, którzy udzialją się na tym forum są nieszczęśliwi, tudzież nie mają interesującego życia skoro tracą czas na czytanie nieszczęsliwych historii... ;)

wiesz - mi nic tam do twojego szczescia, im wiecej szczesliwych ludzi tym fajniej;-) ale z doswiadczenia wiem - ze ci ktorzy krzycza o tym ze sa szczesliwi rzadko bywaja (sa wyjatki ofkors;-), tak samo jak naprawde bogaci ludzie nigdy nie twierdza ze sa bogaci;-)

Gość 123kdk
Popros by ci umyl okna,wstal do placzacego dziecka w nocy ,nakarmil je(bo padasz ze zmeczenia i nogi ci do tylka wchodza) Nigdy tego nie zrobisz bo sie boisz...interesuja cie tylko pseudo-nitelektualne jego wypociny. Jeszcze rok ,dwa i zostaniesz stlamszona.przez meza,system ,rodzine...A nie daj Bog jakies problemy finansowe...rownia pochyla..pierwsza do odszczalu.Nie mniej zycze powodzenia w naiwnosci... ps.prosze o szczera odpowiedz..Jak wygladaja wasze klotnie...(wszak w rodzinie malzonkowie sie dla oczyszczenia kloca...nie ma sily)

Gość Tahira
Kiedy się kłócimy mąż głaszcze mnie po twarzy otwartą dłonią, bardzo silnie mi ją kładzie na policzku, jest taki męski jak tysiąc ogierów! :P:P

Gość Tahira
Dzieci jeszcze nie mamy, kłótnie / wszelkie dyskusje odbywają się w czterech ścianach, nigdy publicznie, ani przy rodzinie. Jeżeli o coś się sprzeczamy to wyłącznie o płeć przeciwną, która dla mnie z wiadomych powodów już nie istnieje poza rodziną i nim. Nigdy nie pójdę do odstrzału, bo to oznaczałoby, że muszę pójść do pracy, a jego honor nigdy na to nie pozwoli, także o to się nie martwię :)

Gość Heven
buhahahahahahahha Przestan ROR. Bylas jedna z najaktywniejszych na tematach o zwiazkach mieszanych, bronilas dziewczyn w takich zwiazkach, mowilas ze dzieci z takich zwiazkow sa na ogol ladniejsze niz dzieci par niemieszanuch, a teraz nagle potulnie twierdzisz ze nic takiego nie pisalas?chcesz sie podlizac tym co cie wyzywali od naloznicy ciapatego? Ja tez mam meza muzulmanina i co z tego? Nie chodzi o chwalenie sie ale dobrze mi z ńim niedługo urodze dziecko. Niestety niektórzy maja mentalność zagladania drugiemu w prywatne życie. Jak ci z nim dobrze to z nim żyj i nie przejmuj sie odcinkach innych. Nie wszyscy mezczyzni sa źli bo sa arabami, szkoda ze sie nie mówi o polskich patologiach gdzie facet pije , bije żonę i dzieci i wiele innych. Charakter człowieka nie zalezy od jego rasy czy religi ale od tego jak był uczony i jak miał w domu. Nawet jeśli ktoś ma inny kolor skory , inna kulturę i wierzy w innego Boga ńie znaczy , ze jest gorszy , to tyczy sie wszystkich nie tylko muzułmanów . I nie ocenia sie po całości ale indywidualnie każdy przypadek

No, jesli chodzi o WIEDZE - to tak sobie mozna wszystko wytłumaczyć. Np. Że wystarczy mieć wiedze o alkoholiźmie, a mozna być szcześliwym z alkoholikiemu, lub że wystarczy mieć wiedze o kimś kto jest chłodny uczuciowo (patrz twój pierwszy facet), a być z nim szcześliwym. Ja tam myślę, że wpadłas z jednej skrajności w drugą. Najpierw ktoś, kto sie toba kompletnie nie interesował, a teraz to, co jest zwykłym ograniczeniem wolnosci, odbierasz jako uczucie. Jesli zaś mężczyźni dla Ciebie nie istnieją, dlaczego się o nich kłócicie? Jesteś zasłonieta od stóp do głów, a on robi Ci jeszcze jakieś uwagi? Rzeczywiscie, kto udawadnia że jest szczesliwy, jakoś nie jest miarodajny. Ale oczywiście życzę Ci wszystkiego dobrego w tym związku, choć mnie osobiscie wydaje się, ze kilka miesięcy, to jednak za mało, aby kogos dobrze poznać - zwłaszcza obcokrajowca.

Gość 123kdk
bo to oznaczałoby, że muszę pójść do pracy, a jego honor nigdy na to nie pozwoli, także o to się nie martwię ....honor sie konczy jak konczy sie kasa.... nie plec glupstw... jak bys byla ambitna sama bys poszla do pracy za jakiekolwiek pieniazki...po to tylko by miec rozeznanie w swiecie,kultorze do ktorej tak usilnie chcesz dolaczyc. Honor twojego meza jedno a drogie to jego przemyslana i chytra sztuczka podparta tym honorem by miec gluptaka bez rozumu w domu..uzalezninona od jego widzi mi sie. Jestes europejka wiec i on powinien uszanowac twoje zdanie... Radze bys znalazla prace....rozwiniesz skrzydla,poznasz ludzi...niech i on poczuje troche respektu dla ciebie(w koncu to emiraty araskie;) i jeszcze jedno jak bedzie wychodzil zapytaj gdzie idzie i o ktorej wraca....(zdecydowal sie na europejke niech poczuje slodki smak milosci) Tak postepuje kobieta ktora zna swoja wartosc....

Gość 123kdk
jeszcze jedno czy chodzisz do szkoly jezykowej? bez jezyka nie jestes w stanie normalnie zyc.Angielski to za malo.

"bo to oznaczałoby, że muszę pójść do pracy, a jego honor nigdy na to nie pozwoli, także o to się nie martwię " A konstrukcji tego zdania to w ogole nie rozumiem. Oswiećcie mnie, co robi kobieta w islamie, której np mąż umiera? Z czego żyje?

Gość jahakj
Ror ty sie wszedzie wpieprzysz do kazdego watku. I na kazdym nie mas nic do powiedzenia oprocz słynnego cytowania i tych emocjonek stawianych po kazdym zdaniu. Juz mozesz mnie zaczac cytowac. Pozwalam :)

Gość Tahira
Gdy małżonek umiera ona otrzymuje 1/4 majątku i zostaje przy rodzinie jego lub swojej.

Gość Tahira
Jego majątku :)

Jestes młoda i naiwna. Może nawet ciut leniwa, skoro, taka spokojna jestes o to, ze nie będziesz musiała pracować. Takie mam odczucie. Ale ja się na Islamie nie znam.

"Heven buhahahahahahahha Przestan ROR. Bylas jedna z najaktywniejszych na tematach o zwiazkach mieszanych, bronilas dziewczyn w takich zwiazkach, mowilas ze dzieci z takich zwiazkow sa na ogol ladniejsze niz dzieci par niemieszanuch, a teraz nagle potulnie twierdzisz ze nic takiego nie pisalas?chcesz sie podlizac tym co cie wyzywali od naloznicy ciapatego?" xxxx mylisz mnie skarbie z kims albo, alternatywnie, cos pzrekrecasz, nie zrozumialas moich wypowiedzi;-)

[zgłoś do usunięcia]jahakj Ror ty sie wszedzie wpieprzysz do kazdego watku. I na kazdym nie mas nic do powiedzenia oprocz słynnego cytowania i tych emocjonek stawianych po kazdym zdaniu. " xxxx robie to bo wiem ze tego oczekujesz;-)

Gość kobieto, takie jak ty to potem
ratuje pewien znany detektyw pokazujący się często i gęsto w TV. jesteś zakochana po uszy, ale głupia jak but. za 5 lat z trójką dzieci i siniakami na ciele będziesz błagała o pomoc.

Gość asia4680
Wszyscy faceci są mili na początku, a potem pokazują różki. Jeśli facet jest skrzywiony przyzwoleniem społecznym, to na niewinnych humorkach i lekkich sprzeczkach się nie skończy. Jak jesteś z nim dopiero kilka miesięcy, to tak naprawdę nic o nim nie wiesz. Poczekaj pięć, dziesięć, dwadzieścia lat. Według mnie muzułmanie to jakby najgorsza nacja zakompleksionych (bo tylko zakompleksieni faceci traktują kobiety w ten sposób) facetów, którzy zgrupowali się w jedno pod szyldem religii, żeby usankcjonować jakoś swoje objawy ciężkiego syndromu małego członka.