Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tahira

Dlaczego jest mi dobrze w związku z muzułmaninem ? Wyjaśniam.

Polecane posty

"może ja podam dane WIKI podaje liczbę deklarujących się jako ateiści jako 2-3 % " xxxx no i wyroslo nam pokolenie "wiki" ktore wyczytuje bzdury z wypiekami na twarzy i traktuje ja jako pewnik;-) ;-) xxx' 'taki elektorat ' do zagospodarowania przez fanatycznych ateistów xxx nawet gdyby NAUKAWE wiki sie nie mylilo w tym przypadku - to co do tego ma elektorat - no chyba ze ktos skrzywiony "wiki-wiedza" nie uwzglednil ze nie wszedzie na swiecie panuje demokracja i istnieje jakikolwiek w zwaizku z tym elektorat;-) dobrze czsaem wyjechac z europy - to wietrzy umysl co poniektorym;-)

Mnie ostatnio wkurza, że w imię poprawności politycznej w podręcznikach niemieckich nie piszę się "Niemcy mordowali Żydów" tylko "Naziści mordowali Żydów".

"Miś Wojtek Mnie ostatnio wkurza, że w imię poprawności politycznej w podręcznikach niemieckich nie piszę się "Niemcy mordowali Żydów" tylko "Naziści mordowali Żydów"." xxx mylisz chlopcze poprawnosc polityczna z precyzja - mordowali nazisci ktorzy w wiekszosci byli niemcami, as easy as it is;-)

Gość rambolina
Widze ze co niektorzy nie potrafia lub nie rozumieja danych. Nawet z wiki :D Powiem tak : w Polsce podobno jest 99% katolikow. A z czego to sie bierze? A z tego, ze wiekszosc z tych osob byla ochrzczona a chrzest niewinnego, nieswiadomego dziecka daje power rodzicom do wprowadzenia go do katolickiego kosciola. I tak oto niczego nieswiadome dziecko jest katolikiem. Bo go ochrzcili. Potem jest I komunia swieta, bierzmowanie... dzieci chodza bo tak mowia rodzice. One tak naprawde nie wiedza po co idzie sie na komunie... aha no tak. Po prezenty. Reasumujac : Ochrzczonych katolikow jest 99 % w naszym zascianku ale praktycznie polowa z nich juz dawno w nic ani nikogo nie wierzy. Tyle tylko ze przez ten nieszczesny chrzest wciaz przynaleza do KK. A z ksiag KK nie jest tak latwo sie wypisac.

" Reasumujac : Ochrzczonych katolikow jest 99 % w naszym zascianku ale praktycznie polowa z nich juz dawno w nic ani nikogo nie wierzy. Tyle tylko ze przez ten nieszczesny chrzest wciaz przynaleza do KK. A z ksiag KK nie jest tak latwo sie wypisac" xxx ale z drugiej strony co tam kogo jakies ksigi obchodza?;-) dopoki ci nie kaza za przynaleznosc placic;-)

Gość taaaaa to ciekawe
Kolejny temat o ROR skasowany z predkoscia swiatla ;) czasem trzeba blagac moderatorow kilka razy zeby usuneli jakis wykatkowo obraźliwy post, a tu wystarczy napisac slowo ROR w temacie i juz :) panna kasuje ;)

"taaaaa to ciekawe Kolejny temat o ROR skasowany z predkoscia swiatla czasem trzeba blagac moderatorow kilka razy zeby usuneli jakis wykatkowo obraźliwy post, a tu wystarczy napisac slowo ROR w temacie i juz panna kasuje " xxxx i kolejny spisek - niczym jak ten w smolensku , co nie?;-) a naiwnych nigdy nie brak, fajnie ze moderacja nie popuszcza tematow na temat poszczegolnych uzytkownikow - zwlaszcza obrazliwych - mi nie przeszkadza ze ludzie sie na mnjie tutaj "wyzywaja"- ale fajnie - brawo dla moderacji;-) czekam na wpisy sugerujace, ze z "zony ciapatego" stalam sie moderatorka;-)