Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tahira

Dlaczego jest mi dobrze w związku z muzułmaninem ? Wyjaśniam.

Polecane posty

Gość poznalam araba
Mieszkam za granica poznalam tutaj araba MAROKANCZYK zaczepial mnie podrywal ,jednak ja czulam zeto niezbyt dobry czlowiek chodz chcial mi udowodnic prawie na sile ,ze sie myle...ok w koncu umowilam sie z nim zaczelismy spotykac na se^x niby on chcial cos wiecej,ale ja nie chcialam zwiazku z nim ,na se czasami ok,ale nie chce z nim nic wiecej ,raz mu mowie ,ze to juz koniec ,a on zdenerwowal sie zaczal byc strasznie zlosliwy wredny dla mnie i mowi mi " TO NIE TY ZADECYDUJESZ KIEDY KONIEC TYLKO JA"...troche mnie nastraszyl ,ale pozniej przeprosil...i klocilismy sie cisza,nie spotyklismy znow on zadzwonil zaczal by cmily przepraszac ze mnie obrazil pytam go ze dlaczego tak mnie powyzywal a on na to ze wie ,ze jest glupi jest ze tak zrobil" tak mi powiedzial ..czesto wkurza sie na mnie jest strasznie zazdrosny o inych facetow ,nawet o mojego wspolokatora ,obraza sie znow cisza i znow odzywa dzwoni ....i tak to trwa wkoloko juz okolo 3 lat..

Gość pokrzywa leczy cukrzyce
Stalin hitler byli sami i jaka wojne rozpetali a muzułmanie działają stadnie sa o wiele gorsi od Stalina i Hitlera Hitler miał dywizje składająca sie z muzułmanów talibowie przejęli władze w Afganistanie Zalążkiem ruchu była grupa ok. 30 studentów medresy (szkoły koranicznej) w Kandaharze, skupiona wokół mułły Mohammada Omara. Grupa ta w połowie lat 90. była jedną z wielu nieformalnych organizacji planujących zbrojne przejęcie władzy w kraju i wprowadzenie nowego ustroju, opartego na prawie koranicznym. talibowie wprowadzili surowe prawo, oparte na najbardziej rygorystycznych interpretacjach szariatu. Kobiety nie mogły uczyć się ani pracować i były zobowiązane do noszenia burki. Mężczyznom talibowie mierzyli brody, by sprawdzić, czy mają one taką samą długość, jak broda proroka Mahometa. Zakazane było m.in. oglądanie telewizji, słuchanie muzyki i korzystanie z Internetu, a także prognozowanie pogody, uznawane przez talibów za formę czarnej magii. Zabroniono też praktykowania wielu innych przejawów aktywności, niepotępianych przez Koran (m.in. uprawiania niektórych dyscyplin sportu); przywódcy ruchu uznali bowiem, że jakkolwiek czyny te same w sobie nie stanowią grzechu, to odciągają one społeczeństwo od salatu i Allaha. Talibowie prześladowali też mniejszości religijne, zwłaszcza szyitów, a także nielicznych żyjących w Afganistanie wyznawców hinduizmu.

Elavuohiim. Inch Guran_walker. Że fiku mikuuu - 'wiem', że mnie troszkę lubisz, jak morwę. Al-Aqsa for-rover. Zmienię się w soczystą morwunię, Fikuś, tak.......????????

Gość sama jestem w związku
z muzułmaninem. jestesmy razem od 5 lat, po slubie rok. mieszkamy w monachium, obydwoje pracujemy i studiujemy, kazdy ma swoich znajomych, wychodzimy często osobno i nikt nikogo nie pyta kiedy wróci. on obchodzi ze mną swieta katolickie, swoich nie obchodzi. obowiązki w domu są podzielone, sprzątamy razem. i nie zakrywam ani ciała, ani włosów. nie ma co uogólniać, każdy jest inny. :)

Gość lalilllllla
Tak tak, romantyczny pustostanie jasne ;) kazdy muzulmanin to Arab :D :D :D Tatarzy to tez Arabowie, Hinduscy muzulmanie tez arabowie i Pakistanscy chrzescijanie tez :D Do ksiazek matole, bo sie kompromitujesz dziecko... ;)

Gość lalilllllla
Dziecko, uzywasz zwrotów o których nie masz pojęcia. Serio idz sobie poczytaj definicje Araba. Islam islamowi nie rowny. Wiesz ze sa rozne odlamy islamu? Ale zaraz... ty nic nie wiesz. Bo jak ktoś kto ma choć minimalna wiedze moze napisac ze Pakistanczyk to Arab? :o :o :o :o

Gość lalilllllla
Zresztą co tu duzo gadac. Polacy to Ruskie sa :D :D

Gość czy ja sie myle?
nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale każdy terrorysta to muzułmanin?;)

Gość lalilllllla
Oj dzidzia dzidza nie pyskuj smarku :) Ja sie ciebie nie pytam co sadzisz o arabach. Tylko o to, ze nie umiesz okreslic definicji Araba oraz jakie kraje sa arabskie. Ah ta komuna i niewiedza... a teraz maly sprawdzian. Jakie nacje zaliczamy do arabskich? No dawaj malenki ;)

"lalilllllla Dziecko, uzywasz zwrotów o których nie masz pojęcia. Serio idz sobie poczytaj definicje Araba. Islam islamowi nie rowny. Wiesz ze sa rozne odlamy islamu? Ale zaraz... ty nic nie wiesz. Bo jak ktoś kto ma choć minimalna wiedze moze napisac ze Pakistanczyk to Arab?" xxx lalila - nie wysilaj sie - powszechnie ludzie np. w Polsce nie maja wiedzy o swiecie (czesto im sie myli swiat z europa;-), i pzrerazliwie boja sie nowego. Teraz za chlebem duzo takich ludzi (=bez edukacji) wyjechalao np do UK i tam "odkryli" ze na przedmiesciach obok nich, w najtanszych dzielnuicach, zyja tez inni imigranci np. z azji - znienzwidzili ich za "konkurencje" i tak powstal mit pt "islam to samo zlo" , a kazdy muzulmanim to terrostysa ;-) ;-) tluamczenie nic nie pomoze - ci ludzie musieliby wrocic do ksiazek i edukacji podstwowej;/

Gość lalilllllla
Co racja to racja, ROR. Sa jeszcze tacy, ktorzy nigdy nochala poza granice Polski nie wysciubili i w ogole nie maja pojecia o czym pisza. Komunistyczne mohery, no coz bo jednak Polska to wciaz mentalnie komunistyczny kraj. Romantyk pewnie siedzi i czyta na Wikipedii definicje Araba. :D :D Mysle, ze zaraz nas zaskoczy swoja "wiedza" ;)

Gość 123kdk
przestan macic ROR...muzulmanie to straszne gowno.Straszna zaraza rozlazi sie po swiecie.Rozmawiam czesto z Ruskimi .I sie okazalo ze cala Moskwa praktycznie wszysko nalezy do muzulmanow.Nie daja juz sobie Ruscy z nimi rady.Jak chca dany interes kupic daja ci propozycjie nie do odrzucenia....albo kulka.Najgorsze ze ta zaraza przyciagnie zaraz do polski.Jeden sklepik,kebabik i powoli sciagnie brat brata a potem to juz poleci....zaczna polowac na interesy wprowadzajac swoje metody.Wystarczy tez popatrzec co sie stalo w Dani i szwecji....porazka..Ludzie nie dawajcie sie zbajerowac slodkim usmiechom ...gnac badziewie kopniakani puki czas!!!!

"123kdk przestan macic ROR...muzulmanie to straszne gowno.Straszna zaraza rozlazi sie po swiecie.Rozmawiam czesto z Ruskimi" xxxx ocho - uderzw stol a nozyce sie odezwa;-) o tym wlasnie mowilam - ludziom sie myla wlasne personalne traumy z tendecjami ogolnoswiatowymi;-)

Gość 123kdk
sluchaj...naswietlam problem gdyz jest taka okazjia..nic wiecej. Kocham wszyskich ludzi,narody,kultury....ale niech siedza u siebie I pomuja swoje obyczaje u siebie.Najgorsze jest to ze to kobiety zawsze maja najbardziej przerabane(przyklad idiotki autorki topiku).....I w tym momencie przesylam ukon wszyskim paniom co lacza sie z muzulmaninami.....tatarami,kazachami,pokistancami,arabami,czeczenami I innymi dzikusami

Gość lalilllllla
Kochasz wszystkie narody ale nazywasz ich "dzikusami"? Dobre ;) dzieki tym "dzikusom" mozesz sobie zatankowac samochod i jezdzic. "Dzikusy" maja rope ktora importuja miedzy innymi do bogatej i szeroko rozwinietej, absolutnie niedzikiej Polski. :D :D Apropos, po co Polacy szwedaja sie po swiecie? Tez niech siedza u siebie i bedzie kwita :)

Gość 123kdk
nie wszystcy dzikusi maja rope...wiekszosc jej nie ma. Chcesz powiedziec ze trzymanie kobiet w klatkach..I traktowanie ich jak kozy czy muly do roboty tudziez do pobzykania jak sie wladcy zachce nie jest dzikie.I mam pozwolic by tego typu zachowania byly na porzadku dziennym w miejcu gdzie mieszkam.A odezwawszy sie slowem moge za to zginac......coz wyglada na to ze polska to dziki kraj ale dziki innaczej. Jezdze po tym swiecie I autorytatywnie stewierdzam ze arabskie kraje sa najgorszym miejcem do zycia na tej plnecie.....poza tym tak z tradycji arabstwo nie lubi pracowac...ten typ tak ma...I za hu hu tego nie zmienisz

Gość 123kdk
I jesze jedno moja droga pani odnosnie tematu. Jak widze ze matka tego mordercy co to tych biegaczy w Bostonie pomordowal placze przed kamerami ze jej syna zabili a poza kamerami chwali sie ze jej syn jest meczennikiem (bedzie posuwal dziewice)To jak do ku...nedzy mam ich nazwac jak nie dzikusi...Male dziecko co sobie chcialo pobiegac zginelo przez gnoja....zjeba Niech nik mi nie pieprzy o codownym zyciu z muzulmaninem....zjeby I koniec kropka.....Siedze teraz w Dubaju I pomagam im cos wybudowac...ale to tepaki gdyby nie troche ropy I Tania sila robocza to by nic tu nie mieli......kurwa nic nie potrafia..A zagon takiego do roboty to sie obrazi....Po ulicach chodza parami trzymajac sie za raczki;)

Gość Vannillaaa
co ty za bzdury opowiadasz? to nie jakieś dzikie afrykańskie plemię które do samolotu z łuku strzela! kobiety w klatkach... dobry żart... w jakim ty świecie żyjesz?

Gość malvina-pe.pl
Czytam to, co piszecie i nasuwa mi się tylko jeden wniosek - Tahira, może jesteś uległa, może odpowiada Ci tradycyjny model rodziny i układ, w którym to facet rządzi kobietą. Ale jeśli nie chcesz być w przyszłości poniżana, traktowana jak ścierwo i maszynka do zaspokajania swojego faceta, uciekaj. Mówię poważnie. Byłam 2 lata z Turkiem, który nawet nie był muzułmaninem i wychował się w ateistycznej rodzinie. Na początku było pięknie... Też mnie adorował, dbał o mnie, rozpieszczał. Po kilku miesiącach zaczęłam dostawać pierwsze znaki, ze coś jest nie tak... Pod koniec naszego związku dowiedziałam się przypadkiem, że mnie zdradzał, właściwie od samego początku. Były jeszcze inne kwestie... Więcej na ten temat i na temat związków mieszanych pisałam ostatnio na swoim blogu: http://malvina-pe.pl/post/80-cudze-chwalicie Pozdrawiam, Malvina

"123kdk sluchaj...naswietlam problem gdyz jest taka okazjia..nic wiecej. Kocham wszyskich ludzi,narody,kultury....ale niech siedza u siebie I pomuja swoje obyczaje u siebie" xxxx ale kogo to twoje "naswietlanie" interesuje, hm? ja np. lubie otylych ludzi - ale uwazam ze nie powinni z domu wychodzic ;-) ;-) ;-) ;-) (dla tych co nie zalapali - powzysze jest ironiczne w zamiarze;-) xx

"Chcesz powiedziec ze trzymanie kobiet w klatkach..I traktowanie ich jak kozy czy muly do roboty tudziez do pobzykania jak sie wladcy zachce nie jest dzikie" xxxxxx jedzmy dalej bzdyrnymi stereotypami: kazdy latynos to ekstra kochanek, a akzdy polak to zlodziej niemieckich aut:-) as easy as it is;-) xxx ......coz wyglada na to ze polska to dziki kraj ale dziki innaczej. ..." xxx jelsi jestes polka - to majac na uwadze powyzsze- wydajesz sie pasowac jak ulal;-)

"Siedze teraz w Dubaju I pomagam im cos wybudowac...ale to tepaki gdyby nie troche ropy I Tania sila robocza to by nic tu nie mieli......k**wa nic nie potrafia..A zagon takiego do roboty to sie obrazi....Po ulicach chodza parami trzymajac sie za raczki" xxxx chcialam powiedziec niektorzy polacy - ale skoro sterotypami jedziemy to sie dostosuje;-) - zatem polacy nie powinni wyjezdzac za granice (nie licze zmywakow w londynie) bo ciagna w glowach swoja okraszona zamknietoscia i podszyta sektowoscia mentalnosc wschodnioeuropejczyka, agresywnego, zmeczonego i zlego na wszystko co inne;-)

Gość 123kdk
DawajROR jeszcze sie nie ustosssssunkowales odo matki zamachowca.Poza tym jest tak jak piszesz Tacy wlasnie jestesmy wschodnioeuropejskie nawyki.A moze wlasnie dlatego jeszcze funkcjonujemy. Zachodnia Europa dosc liberalna byla dla arabstwa I zbieraja owoce swojej otwartosci przez co naiwnosci .Ktora zostala w straszliwy sposob wykorzystana.Przyjmowali w swoje ramiona "ucisnionych".A teraz im dzieci na ulicach gina W ostatnie swieta Bozeg Narodzenia w jednym z miast dunskich odwolano swiateczna choinke I caly wystroj miasta.Dla dzikusow nie ma demokracji albo spiewasz jak my albo wysylamy cie na inny swiat.

Gość kobyla z podkowa
Ta powyzej - ale ty glupia jestes :o skoncz pisac bajki o Dubaju bo tam to ty jedynie paluchem po mapie bylas :P za glupia jesyes na cokolwiek. Zeby wyjechac do kraju arabskiego i tam zyc to trzeba sie do nich dostosowac. A co do tego chlopaka z Czeczeni co podobno podlozyl bombe, to nie wiemy co sie stalo. De facto nie wiemy czy on i jego brat to zrobili wiec skoncz siac zamet. Wiem jedno 8 letnie dziecko umarlo w wyniku wybuchu ale np. W Afganistanie czy np. Syrii lub Palestynie ginie tysiace dzieci CODZIENNIE z rak amerykanskich (i nie tylko) zolnierzy. I co ktos sie tym interesuje? Nie... bo po co? Kto by sie tam inreresowal islamskimi dziecmi. Wazne ze jeden amerykanski dzieciak umarl. Bosheee co za ciemnogrod :o

Gość ormafa
Nie mieszkam w Polsce i widze co sie dzieje w kraju, gdzie jest od lat moj dom. Muzulamnie sie rozpanoszyli, moga glosno wrzeszczec, ze im sie nie podoba i razi ich uczucia Boze Narodzenie ale nikt z chrzescijan nie ma prawa zabronic im ich swiat i modlow. Cale szczescie, ze Polska nadal jest w miare czysta. Cale szczescie,ze Polacy sa jacy sa - niech sobie inni mowia, z erasisci. Ale to co stalo sie w Europie zachodniej, to co dokonuje sie tam dzien po dniu jest wrecz przerazajace. Ja sie boje juz o nastepne pokolenie, o pokolenie moich dzieci - w jakim swiecie przyjdzie im zyc? Islam to religia zla i niszczenia.