Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drill boy

Kobiety stworzone są do opieki nad dziećmi, a mężczyźni do opieki nad kobietami

Polecane posty

Gość Le,nkaA.
Nie możesz przedłużyć sobie kontraktu? Mój mąż pracował jako inżynier i chcemy tam wrócić

Gość Nie Jestem Polakiem!
Jestes?

Polsko-angielski???

Gość Bright Hope
Jestem, jestem :) angielsko - rosyjski, czasami polski :) Mogę kontrakt przedłużyć, owszem i chyba to uczynię, bo oprócz rodziców nic mnie w polsce nie trzyma.

Bright Hope musze juz konczyc! Mam duzo pracy! Gdybyys chciala mozesz sie z mna skontaktowac mailowo:-) kochambardzo.84@o2.pl Moge Ci uczyc arabskiego:-):-)

Gość Bright Hope
ahhhh ;) Nie jestem Polakiem - Czyli dobrze przypuszczałam ;) Wracaj do pracy, nie przeszkadzam ! I ja za chwilę też uciekam do garów - tak jak lubię ;P Pozdrawiam serdecznie i wszystkim życzę miłego dnia, Maasalama !! P.S. Mail zachowuję, do popisania ! :)

"Tak nas stworzyła natura! Niestety nie podoba się to feministkom, które wolałyby widzieć faceta w roli niańki, sprzątaczki, prostytutki. Feministki są chore na głowę." xxxx coz za logika;-) uwazasz kogos za chorego psychicznie (feministki tutaj) a jednoczesnie tak ne serio traktujesz postulaty takich osob?;-) cos mi mowi - ze ktos sie przestaszyl;-) xxx co do tematu - absolutna racja!;-) ;-) ;-) kobiety do opieki nad dziecmi, studenci do nauki, murzyni maja poczucie rytmu, latynosi to swietni kochankowie, polacy to zlodzieje samochodow ,a pasta do zebow;-)

Ilallika' ... salamat

nie zrozumiałaś mnie głupia imbecylko! opieka nad dziećmi nie musi oznaczać końca możliwości tak jak ukazują to feministki!! kuzwa, baby to głupie są na tym forum

Gość ha ha hahahahaha
bez wyzwiak romantycy za dyche:D

Nie wyzywaj innych od imbecyli bo nie wiesz o czym mówisz. Jeśli siedzisz w domu z dziećmi jesteś wzorową matką :) ale dla społeczeństwa jesteś zerem...a jeśli zakładasz firmę/idziesz do pracy już cię widzą jako wyrodną matkę bo dziecko w żłobku...w przedszkolu albo z obcą osobą...a jeśli z babcią to dodatkowo jesteś wyzyskiwaczem babci :o Dosłownie gdybym wiedziała że tak to wszystko wygląda raczej nie miałąbym żadnego dziecka...i dlatego też mój jedynak pozostanie jedynakiem z wyrodną matką feministką :p

[zgłoś do usunięcia]Samotny Romantyk II nie zrozumiałaś mnie głupia imbecylko! opieka nad dziećmi nie musi oznaczać końca możliwości tak jak ukazują to feministki!! kuzwa, baby to głupie są na tym forum" xxx o meski "szowinista" sie znalazl - to idz na forum dla panow;-) skoro poziom inteligencji wiazezs bezposrednio z tym co dynda lub nie miedzy nogami;-) do tematu: opeika nad dziecmi lamie kariery - oczywiscie to wlascicielka takiej kariery ma prawo wyboru, as easy as it is;-) nie zawsze lamie, ale bardzo czesto;-)

"KingaStefankaFanka Nie wyzywaj innych od imbecyli bo nie wiesz o czym mówisz. Jeśli siedzisz w domu z dziećmi jesteś wzorową matką ale dla społeczeństwa jesteś zerem..." xxxx pytanie tylko czy i w jakim stopniu potrzebna ci aprobata tzw. spoelczenstwa? xxx Dosłownie gdybym wiedziała że tak to wszystko wygląda raczej nie miałąbym żadnego dziecka...i dlatego też mój jedynak pozostanie jedynakiem z wyrodną matką feministką " xxxx alez ten poglad to ksztaltuja przerazenie faeci na ogol ktorym po drodze z patriarchatem i dlatego podtrzymuja presje na kobiety;-) a tzw poglady feministek - to sa poglady niczym zbuntowanych gowniar w wieku lat 8;-)

Każdemu jest potrzebna aprobata społeczna...a przynajmniej mało znam ludzi którzy nie wkurzają się kiedy inni im mówią że albo siedzą w domu z dziećmi, albo że jeszcze nie mają dzieci, albo że tylko jedno, labo że ktoś jest singlem...byłoby milej gdyby nikt isę nie wpierdalał w cudze wybory

"KingaStefankaFanka Każdemu jest potrzebna aprobata społeczna..." xxxxx stopien potrzeby aprobaty spolecznej jest odwrotnie proporcjonalny do wysokiej samooceny xxx a przynajmniej mało znam ludzi którzy nie wkurzają się kiedy inni im mówią że albo siedzą w domu z dziećmi, albo że jeszcze nie mają dzieci, albo że tylko jedno, labo że ktoś jest singlem...byłoby milej gdyby nikt isę nie wpie**alał w cudze wybory " xxxx wkurzaja sie ci ktorzy maja na tym punkcie kompleks zazwyczaj (dlaczego maja kompleks to offtopic, czesto z powodu silnej presji spol. itd.) - ale nie zmienia to faktu ze to co nas denerwuje zalezy od nas samych - a nie czynnikow zew.;/

[zgłoś do usunięcia]KingaStefankaFanka Nie sądzę, po prostu niektórzy są tak głupi że uważają siebie za najmądrzejszych, dlatego nie interesuje ich zdanie innych." xxx bo wlasne zdanie/poglad w kwestii wyborow zyciowych i samooceny powinnno byc jedynym zdaniem;-) ci ktorzy mysla inaczej - koncza sfrustrowani czesto...

[zgłoś do usunięcia]KingaStefankaFanka E tam, i tak nie rozumiesz]cześć]" xxx raczej rozumiem tylko ze widze to inaczej;-) czesc;-)